De docent - Willem - luisterde goed naar waar er vanuit de groep behoefte aan was. Los van de trainingshandleiding zijn er ook andere ‘knelpunten’ besproken en dat was echt super fijn! Ook de bereidheid om naast de training nog vragen te beantwoorden: super tof!!
Hele fijne, duidelijke aanpak en uitleg. Goede opbouw van stof en goede verdieping. De hoeveelheid oefenvragen vond ik ook heel fijn.
Hele duidelijke overzichtelijke opbouw. Alle belangrijke punten van het blok zijn benoemd met hier en daar enkele uitzonderingen; bijvoorbeeld het laatste practicum over schildklier e.d. is niet geïncludeerd (over basofiele chromofobe cellen etc). Ook op seksualiteit gaat niet ingegaan, maar in de toetsmatrijs wordt ook niet echt vermeld dat dit getoetst gaat worden dus dat is prima.
Emy nam de tijd om alles goed uit te leggen en op te schrijven zodat iedereen het snapte
Ze kan heel goed uitleggen en heeft het meteen door wanneer je iets niet snapt.
Very patient explanations.
Goede inhoudelijke training waar alle verplichte stof behandeld is.
Erg lief en ze is erg goed in het vak
Ik vond het erg fijn dat, omdat we in een kleine samenstelling zaten, we interactief bezig konden zijn. Willem heeft veel kennis en ik vond het fijn dat hij niet alleen 'voor de klas' stond maar dat hij juist interactief met ons bezig was. Ook voor vragen konden wij binnen de training maar ook daarbuiten bij Willem terecht. Ik heb de training als een echte aanwinst ervaren en ik heb goeie hoop op een mooi cijfer (ik denk niet dat ik dit voorafgaand aan het tentamen had kunnen zeggen als ik de training niet had gevolgd).
Het was zoals gewoonlijk een aangename training.
Ik heb er veel van geleerd. Alles is duidelijk uitgelegd tot dat we het ook daadwerkelijk begrepen. Ik voelde me voor het eerst verwelkomd om met alle vragen te komen.
Ervaren docent die weet wat ze doet en aangeeft als ze het niet zeker weet dus alleen de juiste informatie geeft
Naast de onderwijsgroepen is dit een verhelderende ervaring waarin hoofdzaken en bijzaken goed van elkaar gescheiden worden.
Alles
Door het volgen van de training is het kwartje echt gevallen!
Wel prima. Locatie kan eerder van te voren beschikbaar zijn, enthousiastere docenten is ook leuk. Verder stelde ik veel vragen die hij afwuifde met 'dit is geen tentamenstof' dat vond ik dikwijls jammer.
Ha Niek, bedankt voor je feedback! Onze docenten proberen zoveel mogelijk stof die belangrijk is voor het tentamen, te behandelen. Maar het moet uiteraard niet overkomen alsof de vragen niet beantwoord kunnen worden. We nemen je feedback mee in de evaluatie met de docent! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.
Heeft veel kennis over het vak en gaat pas door als iedereen het snapt. Gaat in op elke vraag van studenten in
Hij wist echt waar hij het over had en nam de tijd dingen uit te leggen op verschillende manier tot het duidelijker werd. Verder zorgde hij voor een ontspannen sfeer waardoor de ruimte om vragen te stellen er was.
Heel chill en iedereen deed goed mee.
Veel kennis, relaxed, gezellig, gaf aandacht aan wat menssn niet snapte, hield rekening met de kennis van de groep
Veel vakkennis en toewijding.
Uitleg was perfect, de docent had veel vakkennis en wist dit goed over te brengen. Ben blij dat ik voor Groep 4 heb gekozen!
Goede gestructureerde manier van lesgeven. 4 keer 3 uur heeft de voorkeur, maar 3x 4 uur is bij beschikbaarheid van deze docent ook prima.
Bryan is een uitstekende docent. Door zijn toewijding, zeer uitgebreide kennis, humoristische manier van lesgeven, interactie met de studenten (waarvan hij iedereen ook bij naam kent) is deze cursus uitermate geslaagd. Men heeft mij deze cursus aanbevolen hierom en begrijp nu heel goed waarom men zo enthousiast is. Bryan wist ook heel goed tentamengericht les te geven.