In tegenstelling tot een succesvolle training bij rechtsgeschiedenis vond ik deze training aanmerkelijk minder productief. Na 12 uur training vertrok ik, en met mij meerdere mensen die de training volgen, niet met het idee het totaal te begrijpen.
Pas op het laatste moment werden de lokalen gecommuniceerd van de eerste 2 trainingen
legt leerstukken heel goed uit en met geode voorbeelden.
Als er onduidelijkheden waren deed ze echt haar best om research te doen naar het goede antwoord.
Duidelijk, punctueel, aangeven wanneer iets nvt is of ze het niet wist.
Kennis, enthousiasme
Ik heb ieder blok een training gevolgd en ik kan niets anders zeggen dan dat ik ieder blok hartstikke tevreden ben over de tentamentrainingen.
Ze legde alles heel duidelijk uit en had veel geduld.
Training was rommelig. Kwam denk ik ook een deel door de rare indeling van het boek (zie hieronder). Daarnaast was het overduidelijk gericht op voltijd studenten en niet op deeltijd of schakelstudenten. Als jullie je daar op richten zet dat dan ook neer op de website. Nu werd continue verwezen naar werkgroepen/problemen etc, wat deeltijd/schakelstudenten dus niet hebben gehad. Ik had bij deze training gehoop een verdieping op de stof te krijgen en voorbereid te worden op het tentamen. Het zorgde alleen voor maar meer verwarring en de verdieping bleef ook weg. Een ander probleem was ook nog dat de locatie van de laatste les ineens gewijzigd bleek te zijn. Contact met organisatie of docent was onmogelijk. De mail die ik daarna nog had verzonden is niet eens door de organisatie beantwoord... lekker klantvriendelijk dus. Als vrienden vragen of ze hier een cursus moeten volgen zou ik het zeker afraden. Zonde van het geld!
Hoi Stacey, ontzettend vervelend dat je de training zo hebt ervaren. Het spijt ons dat er zoveel verwarring bij je is ontstaan, dat is uiteraard niet de bedoeling van deze training. We zullen voortaan met de docenten communiceren over de deeltijdstudenten, zodat in vervolg iedereen mee kan doen. Wat betreft het contact met de docent: e-mail is ons primaire communicatiemiddel, omdat iedereen hierover beschikt. Kan het zijn dat de e-mails in je spambox terecht zijn gekomen? Je verdere feedback nemen we mee in de evaluatie met de docent. Bedankt voor je feedback! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.nl
Over het algemeen een goede ervaring. Fijne locatie, makkelijk bereikbaar. Ik had gewild dat de locatie eerder bekend werd gemaakt i.p.v. een dag van tevoren.
Ik vond het fijn, maar dat er maar 3 lessen waren in plaats van 4 vond ik erg vervelend. Daarnaast heb ik voor een ander blok een training ergens anders gedaan waar het goedkoper was en ik naar mijn mening de stof beter en juist heb ontvangen.
Fijne kleine groep!
Docent is geweldig, maar tentamen trainingen zelf is erg onprofessioneel.
Ik vond dat de docent erg aardig was en probeerde een goede sfeer in de les te creëren. Ook was het fijn dat hij voorstelde een whatsapp groep aan te maken zodat we al onze vragen nog na de cursus konden stellen.
Sociaal
Hoi Lotte, bedankt voor je feedback. We nemen het mee in de evaluatie met de docent. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.nl
ik vond het jammer dat het op een dag was.
Erg goede training waarbij op een fijne manier de stof werd overgebracht.
Top! De reguliere training van rechtsgeschiedenis heb ik ook gevolgd (bij Maarten), toen had ik een 4, nu een 8!
Goede vakkennis, altijd bereid om te helpen, en snel bereikbaar voor vragen
Wist super veel
Het werken met het bijgeleverde boekje en het stapsgewijs alles doorlopen vind ik een prettige manier van studeren.
Ik vond de training erg duidelijk, wel vond ik het jammer dat de tweede training door een ander werd gegeven
Ik vond het jammer dat het boekje zelf niet in een logische volgorde was. Hier kon Nicole zelf niet veel aan doen, maar het was fijn als Tentamentrainingen dit gecheckt had. Hierdoor had ik, en met mij ook anderen, het idee dat het onduidelijker werd naarmate de les langer duurde.