voldoende, een redelijke ervaring

Altijd goed voorbereid en hield ons allemaal goed bij de les.

• Gevolgde training: 3.1

voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat anatomie/embryologie niet opgenomen was in de cursushandleiding

• Gevolgde training: 3.1
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Veel kennis over het blok

goede service, goed behandeld

Een fijne docent die goed op de hoogte is van welke zaken belangrijk en welke zaken minder belangrijk zijn voor het tentamen. Hij legt ook duidelijk uit en neemt de tijd voor je vragen.

• Gevolgde training: Blok 3.1 Aandoeningen aan het bewegingsapparaat - Bezemtentamen

Goede duidelijke uitleg

• Gevolgde training: Blok 3.1

voldoende, een redelijke ervaring

door deze training heb ik een voldoende gehaald :)

• Gevolgde training: inleiding rechtssociologie
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: goed voorbereid

voldoende, een redelijke ervaring

Het was erg fijn om alle stof nog een keer door te nemen in een klein groepje waardoor je ook veel vragen kon stellen.

• Gevolgde training: MGZ Q4
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze was heel erg behulpzaam en wilde graag al je vragen beantwoorden.

voldoende, een redelijke ervaring

Het was een goede training en we gingen bijna alle stof langs.

• Gevolgde training: Statistiek Psychologie BA2 blok 2.5
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hij wist veel, bijna te veel waardoor hij soms iets minder kon vertellen dan hij eigenlijk wilde

voldoende, een redelijke ervaring

Inhoudelijk een goede training, alleen vond ik dat er een meer vaste structuur mocht zijn in de manier van lesgeven, door gebrek hieraan was de inhoud soms onoverzichtelijk.

• Gevolgde training: Rechtssociologie
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Inhoudelijk veel kennis maar kan als verbeterpunt een betere structuur aan de les geven.

good service, well treated

Overall, it was good. I really appreciated that you and the teacher took time and organised the last minute course. It was helpful. However, I felt like the teacher did not have sufficient information about our curriculum and the content of the exam.

• Would you recommend us? Yes
  • Course: BSc Political Science
  • Response time customer service N/A
  • Overall rating
  • Things I liked about my teacher She was great! Her teaching method was comprehensive and pleasant. She did everything she could to make sure we would pass the course.

goede service, goed behandeld

De training was fijn opgebouwd, maar de beschikbare uren waren wel wat aan de krappe kant. Ik heb voor het tentamen toch nog vrij veel zelfstudie moeten doen. Ik zou aanraden om de samenvatting te verstrekken voor het starten van de training zodat deze niet tijdens de training doorgenomen hoeft te worden.

• Gevolgde training: Vennootschapsbelasting
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heel veel vakinhoudelijke kennis en was erg benaderbaar. Was er echt om ons te helpen.

goede service, goed behandeld

Nicole weet wat ze doet en bied graag hulp, ze probeert iedereen met plezier aan een voldoende te helpen.

• Gevolgde training: Materieel strafrecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke uitleg, grote kennis, geduldig.

goede service, goed behandeld

Hij wist het abstracte vak met praktijkvoorbeelden tot leven te brengen. Ik dacht dat ik het nooit zou halen, maar dankzij deze training is het toch gelukt!

• Gevolgde training: Burgerlijk procesrecht

slechter dan verwacht

De docent was 3 uur te laat, was naar verkeerde plek gereden. Daarna heeft ze eigenlijk alleen maar de sheets voorgelezen.... Ze was wel heel vriendelijk, maar daar was het eigenlijk ook wel mee gezegd.

• Gevolgde training: Belastingrecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Er werd regelmatig en optijd aan ons verteld dat mevrouw te laat zou zijn.

goede service, goed behandeld

Over mijn ervaring met de traingen van Nicole kan ik kort en krachtig zijn: uitermate nuttig, leuk en een verrijking van de kennis die je nodig hebt voor het tentamen. *de training overal was prima. Alleen de derde les werd gegeven door vervanger Quirien, deze les voldeed niet helemaal aan mijn verwachting en van wat ik begreep van de mede studeten die ik sprak, dat ik niet de enige hierin was. Ondanks de inzet van de docent en enthousiasme werd vanuit het boekje voorgelezen of geparafradeerd, ik kon letterlijk meelezen met de les. Dit is absoluut niet negatief bedoeld en persoonlijk richting de docent, maar als opbouwende feedback voor Tentamentrainingen, zie voor een uitgebreide toelichting mijn evaluatie van de training Inleiding Staats- en Bestuusrecht.

• Gevolgde training: Inleiding Strafrecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: - bron van kennis, het lijkt alsof de vakken waarin zij doceert geen geheimen voor haar kennen - leuk in de omgang en prettig als persoon om les van te krijgen

voldoende, een redelijke ervaring

Dit jaar heb ik vier tentamentrainingen gevolgd, over het algemeen zou ik Tentamentrainingen wel kunnen aanbeleven. De docent (Amber) wilde graag dat wij zouden slagen voor het tentamen, dat sprak ze gelijk uit in les 1. De manier van lesgeven was naar mijn mening niet de meest optimale manier. De leswijze bestond uit het gezamenlijk doornemen van het boekje. Door deze wijze zakte de aandacht weg en had ik van binnen het gevoel dat ik dit net zo goed thuis had kunnen doen. Amber legde voor zover zij kon wel alles goed uit en probeerde zo goed mogelijk een toelichting te geven bij vragen. Door deze methode vond ik de training niet veel van toegevoegde waarde als dat ik gewend was. Wat ik zojuist omschreef vind ik niet te wijten aan de docent, maar aan Tentamentraingen. Bij een vorige training kreeg ik een vervangende les van Quirien. De werkwijze was toen exact hetzelfde: parafraderen/voorlezen uit het boekje. Door deze werkwijze voelt het alsof je wordt voorgelezen, verslapt je aandacht (bij mij in ieder geval) en voel ik weinig meerwaarde ten opzichte van het zelf bestuderen van het boekje. Tijdens de pauze en het overleg met mede studenten bleek dat er meerdere studenten er exact zo over dachten. Daarom vind ik het nogmaals niet aan de docent te wijten maar aan Tentamentraingen die verantwoordelijk is voor de didactische vaardigheden van de docent. Tot slot wil ik mededelen dat mijn referentiekader wellicht is beïnvloed. Van de vier traingen heb ik er drie van Nicole gekregen (met eenmalig Quirien), zij is een fantastische docent waardoor een vergelijk oneerlijk zou zijn. Ik hoop dat Tentamentraingen iets met mijn feedback kan.

• Gevolgde training: Inleiding Staats- en Bestuursrecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: - de motivatie om de studenten wat bij te brengen - constant peilen bij de groep of alles duidelijk was - erg vriendelijk en leuk in de omgang/gesprekken

Zeer duidekijk

• Gevolgde training: Eco

goede service, goed behandeld

heel positief, handleiding had echter wel eerder mogen worden gegeven en communicatie over wanneer de training zou gegeven worden ook

• Gevolgde training: GKLO jaar 2 bezemtentamen
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Uitstekende docent, goede kennis en zeer betrokken, beantwoorde alle vragen op facebook

goede service, goed behandeld

- genoeg kennis om alle vragen te beantwoorden - extra oefenopgaven en aantekeningen van haar eigen schooljaar waarin ze algemene economie had

• Gevolgde training: algemene economie

goede service, goed behandeld

Ik had een goede ervaring. Goede docent, fijne locaties, en duidelijke uitleg en materiaal

• Gevolgde training: Fiscaal recht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijkheid, betrokkenheid, kennis

voldoende, een redelijke ervaring

Goede lessen, maar de tips die werden gegeven over wat wel of niet belangrijk was voor het hertentamen was niet optimaal omdat de 'minst' belangrijke kennis uiteindelijk een hoofdonderwerp bleek te zijn.

• Gevolgde training: Wiskunde 2
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Goede uitleg.

fine, a reasonable experience

Claudia was willing to help us and answer all the questions at the end of each training. She tried to do her best, however, it was clear that she studied in another course (IBA) and not IBEB.

• Would you recommend us? Yes
  • Course: Accounting1
  • Response time customer service

worse than expected

The booklet was insufficient in many ways and it was outdated (2014 exam only, seriously?). The teacher was eager to help but she lacked the instructions to do so, besides she wasn't fully aware of how these exams were constructed which I think Tentamentrainingen should've trained her for.

• Would you recommend us? No
  • Course: Accounting IBEB resit
  • Response time customer service
  • Things I liked about my teacher She was nice and friendly

goede service, goed behandeld

Top training door een super docent

• Gevolgde training: Erasmus European Union Law
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ervaring als universitair docent en behulpzaamheid tijdens het vak

goede service, goed behandeld

Legde alles kort maar duidelijk uit aan de hand van een voorbeeld.

• Gevolgde training: Romeins Recht

goede service, goed behandeld

Ik vond de tentamentraining heel erg fijn. Het hielp enorm om de stof nog een keer van iemand te horen in plaats van alles zelf te lezen. Ook werkte dat veel motiverender.

• Gevolgde training: RA-2 her
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: De docent legde alles goed uit en we konden alle vragen stellen die we wilden. Ook fijn dat je af en toe dingen opzocht als je die zelf even niet wist. Ook de stamplessen hielpen bij het leren en de vragen gezamelijk doornemen.