Over het algemeen: prima.
Duidelijke uitleg Fijn dat ze duidelijke voorbeelden gaf En focus aageven
Goede duidelijke uitleg met goede tips en trucs
Het was handig om alles een keer te herhalen. Had wel gehoopt dat ik wat meer en actiever zou leren.
Hee Sanne, ontzettend vervelend dat de training op deze manier is verlopen. Onze excuses hiervoor. Ik heb je gemaild met een compensatieregeling en hoop dat we je op deze manier toch kunnen helpen met de voorbereiding. Bedankt voor je feedback! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Mijn docent wist heel weinig van de stof, en maakte bovendien continu fouten. Het lag niet alleen aan hem, ook de slides die hij had ter ondersteuning waren ronduit slecht (stonden meer 'leuke' plaatjes op dan echt handige kennis). Het boekje dat wij mee naar huis hebben gekregen staat ook vol fouten en is erg onoverzichtelijk.
Hoi, bedankt voor de feedback. De persoon die hierover gaat heeft alles doorgekregen en is nu aan het kijken naar een passende oplossing. Onze excuses voor het ongemak. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Heel duidelijk, overzichtelijk & beknopt
Niet voorgelezen, alles wordt in eigen woorden uitgelegd.
Ik vond het een fijne sveer in de les, veel interactie tussen docent en student, ik heb er erg veel van geleerd.
Hij was een hele aardige vent, maar hij had echt niet genoeg kennis om deze training te geven. Ik ben heel teleurgesteld dat ik hier zo veel geld aan uit heb gegeven, terwijl ik er niks uit heb kunnen halen. Veel dingen werden verkeerd of onvolledig uitgelegd, waardoor er veel discussies in de training ontstonden en waardoor we uiteindelijk veel te weinig tijd hadden om de rest van de training goed af te maken. Zo hebben we bijna niks over SPSS geleerd. Ik heb echt veel te weinig uit deze tentamentraining kunnen halen, dus ik ben zeer ontevreden.
Werd als het boek of een wikipedia pagina voorgelezen. En ook echt letterlijk.
Ik heb het idee dat ik nu minder begrijp van de stof dan ervoor. Er waren een hoop discussies over wat nou juist was en wat niet. Ik vond het vervelend dat de docent sommige onderdelen van logica zelf ook niet begreep waardoor er verkeerde uitleg werd gegeven.
De vrouw doet het goed maar ik heb er niet zoveel aan. Alles wat zou helpen zou ik maar bij de echte tentamen training moeten volgen. Had eerder gemeld mogen worden 😅 Ik hoopte een andere invalshoek van de stof die behandeld is tijdens de colleges. Helaas niet het geval.
vond de training matig, het stuk over de theorie leek hij vaak niet heel goed te kennen en bracht dit ook vrij verveeld ik had mijn hoop gericht op het statistiek stuk maar dit viel ook zwaar tegen kortom heb ik eigenlijk niks gehad aan dee training
De docent is enthousiast en legt met veel voorbeelden uit. Echter kwam de docent de tweede les niet vanzelf opdagen en moesten wij hem bellen, waardoor de les een uur te laat begon. Verder was de kennis van de docent niet op alle vlakken op goed niveau en dwaalden we vaak van het onderwerp af.
Kan goed uitleggen, met duidelijke plaatjes
Lydia gaf heel duidelijke uitleg en had een hoop kennis paraat bij vragen, dingen die ze niet wist zocht ze netjes op en verduidelijkte ze.
Zeer duidelijk, veel van opgestoken
Wat er werd verteld was nuttig
Veel voorbeelden tijdens de uitleg waardoor de stof makkelijker te begrijpen was.
De manier waarop wordt lesgegeven, in plaats van de top-down benadering die in veel boeken en colleges wordt gehandteerd - waarbij je aan het eind (hopelijk) pas een beeld hebt van wat je aan het doent bent - wordt hier andersom gewerkt, waardoor meteen duidelijk is waarom bepaalde zaken in elkaar steken zoals ze doen. Dit zorgt bij een hoop mensen voor een veel duidelijker beeld van de stof. Daarnaast is de algemene houding en lesstijl van de docent erg prettig.
Ik vond de lessen heel leuk en leerzaam.
Explainations were really good!
Hele fijne trainin
Great
Het heeft mij zeker meer overzicht en structuur gegeven in de leerstof.