Hele goede uitleg en goede voorbeelden
Op een persoonlijke manier wordt er in een hoog tempo door de stof heen gewerkt; toch is er ook nog ruimte voor discussie.
Goede sfeer, snel en inhoudelijk.
Door de tentamentraining is er voor mij meer structuur gekomen in de stof en zijn een hoop dingen duidelijk geworden die eerst nog als een grote brij in mijn hoofd zaten.
Niet goed, lag vooral aan de docent.
Ik zou nog een facttur krijgen voor deze scholing, tot op heden niet ontvangen
Ik vind de grootte van de klas ten opzichte van het lokaal niet in verhouding. Teveel mensen. In een te klein lokaal
Duidelijke uitleg
Prettige omgeving, echter door grootte van de groep soms onoverzichtelijk en moeilijk te volgen. Manier van lesgeven geen probleem maar had meer het oefenen van tentamens verwacht.
Het was echt heel fijn. Van tevoren was ik heel bang voor het tentamen en had ik geen overzicht, maar door Suzanne heb ik echt structuur en snap ik echt waar ik zit in het BW! Hoop dat ze meer trainingen geeft
Ik vind Nicole heel fijn uitleggen, dat is ook de reden dat ik probeer om zo vaak mogelijk bij haar in de groep te komen. Jammer dat we het oefententamen niet afkregen door de hoeveelheid stof.
Ik vind Nicole heel fijn uitleggen, dat is ook de reden dat ik probeer om zo vaak mogelijk bij haar in de groep te komen. Het enige wat ik erg vervelend vond is het feit dat de groep zo vaak onrustig was dat we heel snel achterliepen. Het feit dat we het tentamen + de oefenvragen van les 3 niet afgekregen hebben vind ik eigenlijk best kwalijk. Ik snap dat Nicole hier niks aan kan doen en dat er voor dit vak al een extra les is gepland, maar ik kom juist naar de trainingen omdat ik zoveel heb aan het beantwoorden van de vragen en de tentamens.
Je kan het goed vertellen allemaal zonder je vast te houden aan het boek.
Hij was bereid om alles goed uit te leggen en heeft ook extra dingen opgezocht
Hij heeft geprobeerd om alles uit te leggen
Goede uitleg door docent en fijne samenvatting in het boekje. Belangrijkste dingen voor het tentamen zijn zeker uitgelegd.
Zoals de voorgaande malen dat ik tentamentrawning heb gevolgd vond ik het een waardevolle aanvulling op de colleges en de stof, dit komt voornamelijk en grotendeels door de docent.
I am thankful I signed up for this course. The teacher was great and she knew a lot. I do wish that she sped up for the stuff that we all understood and spent more time on the harder material, but overall I thought the class was incredibly helpful.
Was een korte masterclass maar legde alles helder en rustig uit!
Kort, krachtig en duidelijk
Gestructureerde manier van lesgeven.
Nicole geeft ontzettend fijn les, ze is heel betrokken en zorgt ervoor dat alle vragen beantwoord worden. Ze gaat niet eerder weg totdat iedereen de stof begrijpt.
Nicole kon op al mijn vragen goed en duidelijk antwoord geven, ze wist alles! Verder kon ze alles goed uitleggen, ook aan de hand van voorbeelden wat de stof erg verhelderend maakt.
Ik boek de volgende keer weer een tentamentraining!