Fijne manual, zou fijner zijn in kleinere groepjes.
Erg effectieve training in een korte tijd voor zoveel stof.
Goed overzicht gekregen van dit vak
Het was de eerste keer dat ik heb gekozen voor een training, maar ik ben er wel blij mee. Ik denk dat het mij enorm heeft geholpen om de stof door te nemen.
Echt een aanrader! Kwalitatief goede lessen!
De lessen waren van toegevoegde waarde aan het leerproces. Docent was vriendelijk en behulpzaam. Goede tips.
Je gaat snel op een begrijpbare manier door alle stof heen
Verstand van zaken, maar kan het ook goed overbrengen!
Vak kennis. Fijne manier van lesgeven. Duidelijk.
Margot legt alles heel duidelijk in stapjes uit. Ik snap het allemaal een stuk beter dan voor ik begon aan de bijlessen.
Erg fijn! Heel veel aan gehad
Duidelijke uitleg, voldoende aandacht voor de stof. Het ging soms wel wat snel. Zeer duidelijke Reader, de stof wordt duidelijk omschreven en er zijn voldoende sommen om thuis zelf mee aan de slag te gaan. De leercurve is prima
Zeer goede training, echter vond ik het erg vervelend dat de training waren verschoven. Ik had speciaal deze groep uitgezocht om dat dit voor mij het beste uitkwam. Daarnaast vind ik het gek dat als je €200 voor een training betaald het boekje niet netjes is ingebonden en er nog steeds veel fouten in de uitwerkingen/ studenten manual stonden.
Duidelijke opbouw van de trainingen. De onderdelen worden op volgorde gegeven waarbij er tijd is voor uitleg en het zelf maken van sommen.
Het is de eerste keer dat ik hier een tentamen training heb gevolgd en ik ben best tevreden. Tentamen vragen oefenen was prettig. Echter hoopte ik ook meer verdieping te krijgen in de arresten en ook andere vragen uit het tentamen te oefenen.
Handige training om voor te bereiden op het examen. De inhoud van de trainingen had beter gekund, maar voor een eerste keer van de trainer was het prima.
Hij legde alles op een rustig tempo uit.
Hele.fijne lessen, veel.van geleerd
Vond het iets te algemeen en niet heel veel meer bijdragen dan het boek. We namen simpelweg het boek door via powerpoints en dan oefenen. Veel fijner als er bepaalde aanpakken worden uitgelegd. Daarnaast duurde het ook vaak lang voordat je werd geholpen met een vraag.
Goede structuur van de lessen. Veel duidelijker dan in de colleges van de universiteit. Daarbij is de uitleg in het Nederlands ook erg fijn.
Tentamentraining zelf vond ik erg prettig om de stof beter te begrijpen. De methode opgezet voor deze module sprak me erg aan.
Matheus is erg rustig en kan goed en duidelijk uitleggen. Hij neemt volledig de tijd om de sommen uit te leggen tot dat iedereen het begrijpt.
Hij checkte vaak of iedereen het begreep en ging niet te snel
Hulpbereidheid en de enthousiaste manier van lesgeven
De lessen die ik heb gevolgd, waren heel onrustig en slordig. Veel fouten bij de uitwerkingen van de sommen en in zichzelf praten wanneer hij uitlegde.
Hoi! Bedankt voor je uitgebreide feedback. We nemen het mee in de evaluaties met de docent om ons te blijven verbeteren. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen