gezellige, effectieve training
Goede uitleg
Mijn ervaring met de docent was erg goed. Maar ik vind het boekje met de samenvatting matig. Er is totaal geen aandacht besteed aan het bijwerken van de boekjes voor dit jaar, dit vind ik erg slecht.
Ik vond het erg prettig hoe Jacco te werk ging, de inhoudelijke stof werd uitgelegd maar er werd ook voldoende aandacht gegeven aan het artikel waardoor het voor mij erg helder was.
Ik heb veel aan deze training gehad. Het geeft mij zelfvertrouwen en het neemt wat zenuwen weg voor het tentamen.
Op basis van de lessen wel, op basis van organisatie niet.
Naomi gaf erg goed les. Ze legde het duidelijk uit en had een fijne tentamenhandleiding gemaakt! Daarnaast zocht ze altijd als ze iets niet wist het meteen op en was ze erg behulpzaam.
er werd heel erg specifiek in gegaan op de tentamenstof. ik vond het een heel leerzaam college.
Ik heb de lessen vanuit Tentamentrainingen als erg waardevol ervaren. Daarbij vond ik Margot een erg goede docent.
Heel fijne training, wel had ik verwacht dat ook week 1 t/m 4 besproken zouden worden aangezien deze cursus verkocht werd als een Eindtentamen cursus. Had het wel fijn gevonden als daar nog even aandacht aan gegeven was.
Duidelijk, volledig, kennis van zaken, rustig
Geduldig en behulpzaam
Goede ervaring, alleen het omgooien van rooster was minder maar overmacht.
Hij betrok iedereen bij het beantwoorden van oefenvragen
Margot is er rustig en geduldig, gaat mooi langzaam door de stof. Ik hoorde dat andere docenten veel sneller er door gingen, ik was blij dat ik bij Margot zat
Zeer prettige ervaring. Al eerder les van Stijn gehad die erg goed bevallen was. Ook deze was weer heel goed!
Dit vak bestond uit erg veel theorie. Daardoor werd het erg langdradig. Misschien helpt het om bijv. net als bij werkgroepen ook pauze in te lassen.
Veel kennis, goed voorbereid.
Fijne ervaring en goede hulp
Nam rustig de tijd voor iedereen. Juiste tempo stof, duidelijke uitleg.
Super positief, echte verduidelijking van de lesstof.
Erg nuttige training, met een top docente!
Geduldig, duidelijke uitleg, veel enthousiasme
Zeer prettige lessen gehad bij Margot. Je kunt zien dat ze ervaring heeft en het ook leuk vind om te doen. Dit is erg prettig als je zulke lange lessen volgt.