Hij is kaulo slimmmmm
Goed, duidelijke chille uitleg de samenvatting was ook heel duidelijk.
Duidelijke uitleg en goed de hoofdzaken behandeld.
Erg goed uitgelegd, heb het idee dat ik veel meer kennis over het vak heb.
Heel erg behulpzaam, ook in de whatsapp groep constant helpen. Duidelijke uitleg
Nice friendly teacher and he was very enthousiastic and made us feel comfortable asking questions
Everything was chaotic and not planned out well.
Goed veel voorbeelden
De docent nam goed de tijd om vragen uit te leggen die we niet begrepen.
Goeie samenvatting! Docent heeft veel kennis van stof
Goede duidelijke tekeningen op het bord
Ik heb wel wat aan de tentamentraining gehad omdat ik een beter overzicht kreeg van de stof en van de relevante onderwerpen. Ik vond echter de groep te groot. In de beschrijving stond 'kleine groepen' met individuele aandacht. Een tip van mij is om bij de beschrijving van de training de maximale groepsgrootte aan te geven. Zo kan iedereen voor zichzelf bepalen of ze dit een kleine groep vinden of niet. Ik vond dat persoonlijk namelijk niet.
Leerzame training.
I attended a very helpful Statistics 2 Marathon on 6th of November. Personally, for me, it cleared a lot of things on topics, formulas and how to apply those formulas.
Veel kennis van de stof + rustige, duidelijke en betrokken manier van uitleggen. Gaf ook goed antwoord op vragen.
Neemt de tijd, vraagt of het lukt.
Docent is top. De organisatie echter niet. Mijn email van gisteren spreekt voor zich. Een organisatie moet kunnen anticiperen wanneer iemand uitvalt, dit is op het moment zelf niet gedaan. Wel is er een oplossing om de tentamentraining naar woensdag te verplaatsen. Ik zal op jullie website dat jullie deze dag ook training aanbieden aan mensen die de vorige trainingen niet hebben gevolgd. Ik hoop daarom wel dat de laatste training zal aansluiten bij de vorige lessen. Ook met de uitleg waar we gebleven waren.
Hij legde het goed uit, en stond ook open voor vragen welke hij goed kon beantwoorden
Ik vond het erg fijn om een training te volgen. Het geeft meer vertrouwen voor het tentamen en de belangrijke dingen worden besproken.
Ik zat in groep 1 en er zaten hele irrjtante mensen in deze groep maar karel handelde het goed!
Fijne uitleg, alle vragen beantwoord en vraagt ook goed wat wij graag willen doen en extra aandacht aan willen besteden
matig, laatste les bleek erg nodig te zijn voor leerlingen maar toen kwamen we tijd te kort, uitleg soms warrig voornamelijk spss kan goed worden uitgelegd
Over het algemeen een goede ervaring. Bij SPSS gingen we er snel doorheen, maar was volgens mij wel oke om te volgen.
Karel weet veel van het vak en heeft veel kennis. Ik heb het idee dat ik de stof beter beheers.
Ik vond het een fijne training met een fijne sfeer.