De tentamentraining was erg fijn, de gebruikelijke afwisseling van les en vragen is altijd een goede manier om de stof te herhalen! Het feit dat we in totaal met z'n drieen waren vond ik ook fijn.
Really clear explanations
Alle onderwerpen werden stuk voor stuk goed uitgelegd! Helpt veel bij het snappen van de stof. Ik heb er veel aan gehad!
overall good, definitely felt more prepared afterwards
Easy grasp
Good explanations
Ik had het idee dat er vooral werd verteld wat ook in het boekje stond. Dit is natuurlijk ook logisch, want dat is de hoofdlijn, maar dan kan je net zo goed de samenvatting kopen
Erg rustig. Neemt de tijd voor je als je vragen hebt. In 4 lessen meer duidelijk geworden dan alle lessen bij de docent van mijn werkgroep.
Overall erg goed. Manier van uitleggen, voorbereiding, extra uitleg, verwerken input van de groep, enthousiast.
Goed voorbereid en probeerde effectief de stof over te brengen
Erg prettige kleinschalige studysession
Lief en duidelijk
Door annulering van mijn operatie moest ik snel beginnen met het leren van inleiding, dankzij Suzanne heb ik het gevoel dat ik het goed ken!
In alle tijden bereid om met alles te helpen.
decent course
Ik vond het erg duidelijk uitgelegt, ook was er genoeg ruimte voor vragen. Daarnaast vind ik het samenvattende boekje fijn. Hierdoor heb ik de formules en de meest belangrijke dingen op een rij.
Veel geleerd!
Teacher was not able to explain well
Wist alles
Hij wist veel van de stof af
Ik heb de training als erg prettig ervaren en zou zeker terugkomen
Zou beter week voor tentamen klaar zijn
Jorrel was erg geduldig ging met een rustig tempo door de stof heen en deed zijn best om alles zo goed mogelijk uit te leggen.
goede training, heeft me goed geholpen, ik had alleen liever de training eerder afgerond een dag voor mijn finance tentamen was nogal naar.