Prima lessen. 3 dagen strak achter elkaar is niet handig als je tussendoor thuis nog een proeftentamen moet maken.
Heel betrokken, stuurt veel extra informatie om te helpen en geeft daarbij ook tips. Duidelijke uitleg met veel voorbeelden. Legt moeilijke stukken op een makkelijke manier uit.
Duidelijke uitleg, goed tempo, verdieping buiten het boekje om
Herkansingstraining is qua niveau niet vergelijkbaar met de reeds eerder gevolgde training van dit blok. Docent heeft zelf te weinig ervaring met het blok waardoor veel vragen niet efficiënt beantwoord kunnen worden. Daarnaast was het vanuit het bedrijf en professionaliteit eerlijk naar de studenten toe geweest als er gecommuniceerd was over de achtergrond van de docent. Zodat er eventueel afzegging van de cursus mogelijk was geweest.
Alles heel duidelijk
Fijn!
Goede en duidelijke uitleg,
Individuele aandacht. Goed alles opgezocht als we het niet wisten.
Prettig om als VMO student extra met de stof bezig te zijn.
Goede ervaring, enthousiaste docent die echt wil dat je het haalt! Motiveert erg!
Af en toe een beetje van onderwerp afgedwaald wat mogelijkerwijs voor wat tijdnood zorgde. Hij vertelde en gaf met veel passie les dus goede ervaring.
Duidelijke les, veel leermateriaal, dat was fijn. Ik vond de groep wel wat te groot.
Heb geen contact met de klantenservice gehad dus geen idee wat ik moet invullen, ervaring verder was top!
Enthousiast, geduldig, hij gaf goede voorbeelden
Prima cursus
Cursus heeft een goede opbouw en brengt lijn en overzicht aan in de stop.
wist alles, mochten altijd vragen stellen.
Super goede training!!
Heel erg nuttig!
top
veel kennis makkelijke uitleg
Duidelijke uitleg Voorbeelden
Goede inhoudelijke training. Geeft een goed overzicht van de lesstof en waardevolle tips voor de aanpak van het tentamen.
Wist de stof goed en bracht het duidelijk over.
Ging rap door de stof heen, maar precies op een goed tempo, vroeg bij moeilijkere onderwerpen bij elke stap of je het nog volgde en zoniet dan uitleggen totdat je het wel snapte. Hele fijne en aardige docent