slechter dan verwacht

Over het algemeen ben ik erg tevreden over de cursussen van Tentementrainingen.nl, maar deze was echt dramatisch. We betalen een hoop geld en dan verwacht ik niet dit! Ten eerste de planning. Er wordt veel gebruik gemaakt van de gratis lokalen van de VU. Maar omdat de VU 2 weken vanwege kerstvakantie dicht was en de docent alleen in de vakantie of weekenden beschikbaar was, zijn de lessen in de 4 dagen voor het tentamen gepland, do t/m zon → maandag tentamen. Ik snap dat tentamentraningen zo veel mogelijk gebruik wil maken van gratis lokalen om zo veel mogelijk aan een cursus te verdienen, maar dit is echt extreem in het nadeel geweest van de studenten! Het moet niet ten koste van alles gaan. Ten tweede is de cursus lesmateriaal als meer dan een jaar niet geupdate. Het lesmateriaal is samengesteld uit de algemene informatie, aangevuld en gespecificeerd door de vragen die vaak aanbod komen in tentamens. De focus van de onderwerpen die ik tentamens langs komen zijn de aflopen tentamens nogal verandert, maar het boekje gek genoeg niet. Het vorige kans kon niet gehaald worden met dit lesmateriaal. Ook de ontwikkeling en het gebruik van het lesmateriaal, betalen wij gewoon voor. Ten derde kregen wij een docent van een andere universiteit. Dit heb ik wel eens eerder gehad, en toen was het geen probleem. Maar in deze situatie was het een totale mismatch. Tentamentrainingen.nl heeft aangegeven dit niet van te voren te kunnen weten, en dat neem ik dan ook maar gewoon aan. Maar wij hebben dit wel METEEN in de eerste les duidelijk gemaakt aan onze docent, dat dit een mismatch was. Onze docent heeft hier niet meteen gehoor aan gegeven, maar is pas na les 3 een oplossing gaan zoeken en contact gezocht met tentamentraningen! Dit was op zaterdag middag!!! en we hadden maandag tentamen. Les 1 was een week daarvoor geweest, dus je zou zeggen, alle tijd gehad eerder aan de bel te trekken. Ten vierde had de docent zich half voorbereid voor les 3. We hadden maar 4 lessen ipv 5 lessen, dus les 2 -3 – 4 werden in 2 lessen gegeven. We moesten op zaterdag half les 3 doen als helemaal les 4. Maar op de helft van les 4 gaf de docent aan zich niet voorbereid te hebben. Hierdoor waren we 2 uur eerder klaar, en werd dit maar verschoven naar zondag. Op zondag kregen we toen eerst 2,5 uur nog stof en daarna nog anatomie les, die extra was gereld. Als de docent zich gewoon zaterdag aan het les schema had gehouden, hadden we zondag meer anatomie les kunnen krijgen (want we hebben niet alle anatomie kunnen behandelen). We hadden in les 1 al aangegeven dat we extra anatomie les wilde, en daar heeft tentamentraningen.nl een docent voor geregeld. Dat was super! Alleen jammer dat de docent pas aan het eind van les 3 deze vraag van de docenten door gaf aan tentamentraningen. Misschien had deze anatomie les eerder geregeld kunnen worden. Nogmaals, ik ben echt normaal heel tevreden over de cursussen en vind het vervelend zo negatief verhaal hier te moeten opschrijven. Maar vond het helaas gewoon helemaal ruk afgelopen dagen :(.

• Gevolgde training: 3.1
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: De stof uit het boekje kon ze goed uitleggen.

fine, a reasonable experience

Pleasant and hopefully enough for a pass!

• Course: Financial accounting
  • Things I liked about my teacher Kind and helpfull

perfect, definitely recommended

Pim is a very very very wonderful teacher. He can explain the knowledge in a well logical way and really help us to understand the course. After each class, he will send us the e-mail including all the points we discussed during the class. And he is really patient and brilliant when we asking questions. All in all, he is so nice that I am really lucky to be taught by him!!!!

• Course: Financial Accounting 1

goede service, goed behandeld

hele fijne balans van lesgeven en opgaven maken.

• Gevolgde training: Inleiding Internationaal Publiekrecht

goede service, goed behandeld

hij had veel passie, wist ontzettend veel en zorgt ook voor zelfvertrouwen.

goed tempo

• Gevolgde training: Inleiding Burgerlijk Recht

fine, a reasonable experience

Kindness, politeness

• Would you recommend us? No
  • Course: EBE
  • Response time customer service N/A

goede service, goed behandeld

Prima ala altijd bij yvar, gaat tenminste met oefenen aan de slag ipv. 7 uur lang informatie eenzijdig zenden, helpt mij om het goed te begrijpen

• Gevolgde training: Onderneming en recht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Zie bovenstaande

perfect, definitely recommended

Alle moeilijke onderdelen goed uitgelegd en op een makkelijke manier waardoor je het beter kan begrijpen. Genoeg tentamens geoefend en behandeld.

• Course: Econometrics

goede service, goed behandeld

Ik vond het heel prettig, in een soort crash course alles erin krijgen.

• Gevolgde training: Staats,- en Bestuursrecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: heel betrokken en behulpzaam. Ik denk soms te behulpzaam.

Nvt

• Gevolgde training: Ondernemingsrecht

goede service, goed behandeld

Een goede en interactieve training waarbij iedereen wel in het proces betrokken wordt.

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Een goede enthousiaste student die de indruk wekt dat hij al enkele jaren trainingen geeft waar dit in werkelijkheid pas zijn eerste trainingen waren.

goede service, goed behandeld

Handig als extraatje om zelfverzekerd de tentamens in te gaan.

• Gevolgde training: Onderneming en recht eindtoets
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Wilde iedereen graag helpen, maar had het idee dat hij dit soms niet kon.

perfect, zeker aan te bevelen

Fijne samenvatting van de stof gekregen.

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Veel kennis over het onderwerp, enthousiast, wilde graag helpen.

good service, well treated

• Course: Econometrics

good service, well treated

It was very hepful, the teacher focused on the most challenging topic of the subject but the booklet arrived late which was very inconvinient

• Course: Financial Accounting
  • Overall rating
  • Things I liked about my teacher He knew about the subject and taught us useful tricks to understand the subject

goede service, goed behandeld

Quirine is een enthousiaste docente met veel kennis. Ze legde alle vragen goed uit en bleef net zo lang door gaan tot echt iedereen het begreep. Heel erg veel geleerd!

• Gevolgde training: Inleiding Staats- en Bestuursrecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Altijd duidelijk, betrokken bij de studenten, biedt verdieping, tekeningen maken alles extra duidelijk!

goede service, goed behandeld

Was top alleen een beetje gedoe met de lokalen van de VU

• Gevolgde training: Mcos B communicatiewetenschap
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Erg veel inhoudelijke kennis en was echt gedreven om ons goede resultaten te laten halen.

goede service, goed behandeld

Zeer tevreden! Leuke en spontane docente die veel inhoudelijke kennis had. Veel van geleerd!

• Gevolgde training: Inleiding Staats- en Bestuursrecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: - veel inhoudelijke kennis - zorgde dat alle vragen van de studenten goed werden beantwoord - mogelijkheid om zelf te bepalen waar dieper op in wordt gegaan

voldoende, een redelijke ervaring

Behulpzaam, vriendelijk en neemt de tijd voor de klas.

• Gevolgde training: Wiskunde pre-master resit

voldoende, een redelijke ervaring

Prettig dat de stof is gereduceerd en er een handleiding is gemaakt. Ook is het fijn dat er een stuk theorie wordt besproken en er daarna geoefend wordt met tentamenvragen. Wel had ik verwacht wat meer handige tips puur voor het maken van een tentamen te krijgen.

• Gevolgde training: 1B1 Lange Training
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heel enthousiast en altijd bereid vragen te beantwoorden, net zo lang tot dat iedereen het begreep.

goede service, goed behandeld

Behulpzaam. Alle stof uit het borkje goed behandeld. Stelt goede vragen.

• Gevolgde training: ISB

voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond de cursus zelf goed, alleen de eerste les geen scherm. Dan weer geen wisser of stiften. Dus qua voorbereiding kan het beter. Ook is het jammer dat er niet gelijk de eerste les boekjes waren waar je dan uit kan oefenen. Ook na de cursus worden de verkeerde tentamens gestuurd waardoor je weinig oefenstof hebt, waar je wel vanuit gaat bij het boeken van de cursus. Dit heb ik ook wel eens beter gezien. Ook de whatsappgroep is te laat aangemaakt waar sommige niet eens in zaten..

• Gevolgde training: Financial accounting resit
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Enthousiast, genoeg kennis.

goede service, goed behandeld

Quirine had een hele fijne manier van lesgeven, ging goed in op vragen en legt dingen heel fijn om een begrijpelijke/eigen manier uit die een stuk makkelijker te begrijpen is dan de soms lastige definities uit het boek.

• Gevolgde training: Rechtsgeleerdheid
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Legt heel duidelijk en goed uit. Werkt gestructureerd, aardig en behulpzaam.

slechter dan verwacht

Zeer teleurstellend, en onempathisch om iemand die deze training nog nooit heeft gegeven of deze tentamens heeft gemaakt aan de uva de docent te laten zijn. Dit is onze allerlaatste poging en de training was geen aanvulling op het boekje alleen, de voorbereiding van de docente was ondermaats en dat bemerkten we aan het voorlezen de 3e dag van de training gaf ze na 2 en half uur aan niet verder te kunnen omdat ze het nog niet had voorbereid, op basis van deze training alleen zou ik nooit meer een training volgen bij tentamentrainingen en het ook afraden, het enige lichtpuntje is dat er toen nog wel op de allerlaatste dag 20 uur voor het tentamen zou plaatsvinden nog een ervaren docent kwam om nog even wat nuttige principes uit te leggen voor het tentamen

• Gevolgde training: 3.1 aandoeningen aan het bewegingsapparaat
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze was wel aardig en plaatste dingen snel op facebook