Kan goed uitleggen op een manier die begrepen word.
Hij heeft een hele rustige en duidelijke manier van lesgeven. De rust en gezelligheid maakt het erg prettig!
Duidelijk en rustig alle stof gestructureerd behandelt en goede uitleg.
Ze kwam achteraf altijd terug op vragen als ze die tijdens de les niet wist. Geeft goede uitleg van de stof met handige tekeningen. Whatsapp groep was erg handig.
ze wist waar ze het over had en skipte de tussenstapjes niet. Ze bleef stap voor stap vertellen hoe je het aan moest pakken.
De mogelijkheid tot interactie, zodat op deze wijze de stof duidelijker werd.
Heb tot nu toe alles gehaald dus top!
Erg betrokken bij de groep, veel linken etc doorgestuurd.
Beantwoordt duidelijk mijn vragen
Enthousiast, wist heel veel van het vak, geeft goede voorbeelden.
Super fijne en duidelijke uitleg!
Vgd keer weer!
Echt top training!
Nvt
Hij legde erg goed uit, en hij wist waar het over had.
Handig
Om te beginnen altijd goed gehumeurd en heel veel kennis van de stof. Wanneer iets twijfelachtig was kregen we de ochtend erna of zelfs de avond zelf nog verheldering
Ik vind de ‘docenten’ redelijk onprofessioneel
Hoi, bedankt voor de duidelijke feedback! We nemen het mee in de evaluatie met de docent. Groetjes, Martin van tentamentrainingen.nl
Zeer betrokken Ze nam de tijd voor haar uitleg en wilde het iedereen duidelijk maken.
Goeie ervaring, net als de eerste tentamentraining die ik volgde bij merel.
Duidelijk uitleg, herkansinfstraining was veel beter dan de eerste.
Merel legde heel veel uit wat niet in het boekje staat. Ze legde alle processen uit en beantwoordde elke vraag erg duidelijk. Ze nam de tijd om ons alles uit te leggen en haastte zich niet om het boekje af te krijgen. Ze bleef zelfs langer om meer vragen te beantwoorden. Ook heeft ze ervoor gezorgd dat het blok veel meer samenhang heeft, wat aan de hand van de colleges erg ver te zoeken is, dus heel erg fijn!
would prefer to be able to have the classes at roeters campus
Steven geeft altijd les met een glimlach.
Bereidheid om te helpen.