Was very kind. Calmed everybody down. Created a nice learning atmosphere. Had a good sense for what is most important to put a greater emphasis on in regard to our learning process. Gave useful tips for the exam itself from her own experience as an older student.
Enthousiast, veel kennis van het vak, brengt het met humor en kan snel en adequaat uitleggen.
Lokalen van te voren reserveren en in dit geval zorgen dat docent meer inhoudelijk kan bijspringen. Ik zou nu alleen aanbevelen boekje te kopen, want dit gingen we tijdens de les letterlijk voorlezen.
Ik hoop dat de powerpoint gedeeld wordt voor sommige handige schema's :)
Zeer prettige en duidelijke uitleg
Ben ong. €70 lichter, 2 onderdelen behandeld en nog fout ook, schandalig!! Gewoon vertellen dat er sprake is van eenzelfde WOZ-object wanneer er sprake is van alleen!! eenzelfde eigenaar terwijl dit gewoon niet klopt. Moest naar het responsiecollege om hier achter te komen want anders had ik mijn tentamen verziekt door jullie, bedankt! Voorheen altijd goede ervaringen maar betaal geen geld voor onjuiste informatie ;)
Hoi, bedankt voor de duidelijke feedback! We nemen het mee in de evaluatie met de docent. Groetjes, Martin van tentamentrainingen.nl
fijn dat ik mijn korting achteraf terug gekregen heb. Dank daarvoor!
Docenten zijn erg belangrijk voor het slagen van de training
Lekker energiek!
Makkelijke voorbeelden. Duidelijk parafraseren.
Er werden leuke en verduidelijkende voorbeelden gegeven.
Ze is erg betrokken!!
Echt zo'n beetje alles. Is een geweldige kerel.
Er was een erg fijne zweer en heb er veel aan gehad!
The course was cut down to 8 hours which was too less.
prettige ervaring
Ze waren bereid om alle vragen uitgebreid te beantwoorden en konden goed uitleggen.
Fijne uitleg, alles willen herhalen, fijne tijdsindeling
Ze nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en maakte handige mindmaps.
Wouter knew everything about the course, and explained things clearly and carefully.
Cheyenne is een zeer behulpzame docente, die voldoende kennis heeft van de stof. Bovendien creërt ze een prettige sfeer tijdens de lessen. Het feit dat ik me bewust voor haar trainingsgroep heb ingeschreven, zegt voldoende.