Georgi was a really great teacher. She was easy to understand and had nice powerpoint presentations. I like that she was very willing to help me out with as much questions that I had.
Overall prima training om alles helder op een rijtje te krijgen, maar of het €200,- waard is...
Altijd ruimte voor vragen, goede vakkennis
Duidelijke uitleg, legde het ook op andere manieren uit als iemand het niet snapte.
Ik ben dit blok erg teleurgesteld.
Hoi, wat vervelend dat je de training op deze manier hebt ervaren! In ieder geval bedankt voor de duidelijke feedback. We nemen het mee in de evaluatie met de docent. Groetjes, Martin van tentamentrainingen.nl
Jullie zijn het duurst van alle trainingen (vergeleken met capita en athena etc.). Dan vindt ik wel dat we er echt wat goeds voor terug mogen krijgen. Het is voor jullie denk ik beter om wat strenger te zijn in de selectie en geen docentes aannemen die er geen moeite voor willen doen en alleen geld willen verdienen.
Hoi, wat vervelend dat je de training op deze manier hebt ervaren! In ieder geval bedankt voor de duidelijke feedback. We zullen het zeker meenemen in de evaluatie met de docent. Groetjes, Martin van tentamentrainingen.nl
Bereid om aan te passen
hopen dat het helpt!
Ik vond dat ze de stof op een goede manier brachten en ik vond het fijn dat we aan het einde nog een paar moeilijke onderdelen konden herhalen.
Heel vriendelijk
Duidelijke en enthousiaste uitleg over eigen vakgebied en inhoud.
Goede uitleg, met duidelijk aangegeven in welke context het past.
De sfeer tijdens de training was prettig waardoor ik bijv. geen problemen had met vragen stellen en me ook niet snel uitgeput voelde na 3 uur training. De docent legde de stof heel duidelijk en overzichtelijk uit. Ook vond ik de tekeningen en plaatjes bij de uitleg heel nuttig.
Ze nam de tijd om alles op te zoeken en zorgde ervoor dat ze alles zo goed mogelijk uitlegde.
Gezellig, kwam terug op je vragen, lekker met gifjes je stuudjes motiveren
Legde duidelijk uit. Betrokken en enthousiast.
De herkansingstrainjng bestond enkel uit proeftentamens bespreken, goede manier om de stof te reproduceren en toe te passen.
Makkelijke taal
Nvt
Veel kennis en tijd voor vragen te behandelen
Erg betrokken en enthousiast
Ik vond de groep echt veel te groot, had echt makkelijk 2 groepen van gemaakt kunnen worden en iedereen had daar baat bij gehad.
She was excited about the subject and super super helpful