Duidelijke uitleg, goed tempo, veel geoefend met vragen en heel veel herhaald wat heel fijn was!
Het ligt er maar net aan welke docent je hebt. Als het een goeie is dan zit je ook goed maar als het een slechte is dan betaal je een hoop geld voor niks.
Hoi, wat vervelend dat je niet met een zeker gevoel bent weggaan na de training! Dat is namelijk wel de bedoeling. In ieder geval bedankt voor de duidelijke feedback. We nemen het mee in de evaluatie met de docent. Groetjes, Martin van tentamentrainingen.nl
Hij had heel veel geduld en stond ook open voor verdiepende vragen
Ze hadden vakkennis en van het trainingshandleiding boekje en de powerpoint werd de stof veel duidelijker
Enthousiast!!
N.V.T
De trainingshandleiding uitbreiden door er meer oefenvragen aan toe te voegen en ook een korte uitleg te geven bij elk antwoord.
Lunch was onduidelijk, werd gezegd zelf niets mee te nemen maar bij het hotel was er ook geen lunchgelegenheid
ze was behulpzaam en geĂ¯nteresseerd en legde de stof duidelijk uit ook al hadden we relatief weinig tijd in vergelijking met de hoeveelheid stof.
Graag een andere oplossing voor het toevoegen in die Facebookgroepen. Ik heb facebook in 2009 aangemaakt met een heel ander emailadres (wat ik nu niet meer gebruik) en het is altijd gedoe.
Veel kennis en verteld op een prettige manier.
Goede training, leuke docent, heel blij met de handleiding en oefenvragen!
Fijne manier van spreken en uitleg geven.
Goede rustige uitleg. Veel gelegenheid voor vragen.
Goed geregeld. De mensen aan de telefoon wisten alleen niets
Geen
Goede uitleg Goede uitstraling
Wat niet.
Duidelijke uitleg + goed de tijd nemen + info opzoeken op Wikipedia als ze het niet zeker wist
Aardig en gaf goede hulp
Er kwam een mailtje waar in stond dat een docent uitviel en dat de training later was in ieder geval dat haalde ik uit het mailtje later bleek dat het eig voor zondag was maar ik vond dit onduidelijk en was hierdoor dan ook een uur te laat op de training đŸ˜•
Bereidwilligheid om ons te helpen.
Erg enthousiast, was fijn om naar te luisteren. Erg fijne uitleg en had het gevoel dat ze heel veel kennis hadden.
Duidelijk uitleg
Dat ze bepaalde vervelende vragen behandelde die vaak in een examen komen