Maybe add one more lesson to the midterm course cause I felt we rushed the last part.
Hij vertelde met gemak de leerstof en stond open voor vragen vanuit de studenten
Uitleg
Erg betrokken, veel verstand van statistiek
ik vond deze training zonde van mijn geld
Hoi, wat vervelend dat je de training met een erg ontevreden gevoel hebt afgerond, onder andere omdat de docent niet de indruk gaf dat hij goed was voorbereid. In ieder geval bedankt voor de duidelijke feedback. We nemen het mee in de evaluatie met de docent. Groetjes, Martin van tentamentrainingen.nl
Was erg gemotiveerd om de leerlingen de stof te laten begrijpen
Duidelijk en vriendelijk
Hoi, wat vervelend dat je de training op deze manier hebt moeten ervaren, omdat het lesmateriaal niet aansloot op het (leer)programma en niet helemaal correct was. In ieder geval bedankt voor de duidelijke feedback. We nemen het mee in de evaluatie met de docent. Groetjes, Martin van tentamentrainingen.nl
goed dat de er trainingen worden aangeboden.
very good
Legde duidelijk uit
Hij was heel enthousiast en wist veel te vertellen over de belangrijke en moeilijke onderwerpen van de stof die we moesten leren.
Ik had van de masterclass verwacht dat deze meer een vogelvlucht zou zijn van de onderwerpen die we tot nu toe hebben gehad, maar uiteindelijk bleken dit 3 onderwerpen waarvan 2 voornamelijk jaar 1 stof was. Dit vond ik een klein beetje tegenvallen. Hierdoor heb ik ook het gevoel dat ik (op het laatste onderwerp na) niet heel veel extra ben voorbereid op het tentamen. Echter, als de tentamentraingen zo zijn zoals deze korte masterclass, dan denk ik dat dit wel een hele goede voorbereiding is.
De docent stelde regelmatig vragen, en reageerde snel op vragen via Facebook.
Dat het niet de moeilijkste stof betrof. Mijn verwachting kwam niet bepaald uit.
Erg betrokken en bereid je te helpen, handige tabellen.
Justin legde alles duidelijk uit en gaf ook ruimte om vragen te stellen. Ook vond ik de trucjes die hij uitlegde erg handig.
Super fijn weer, enorm bedankt!
Erg veel kennis
EVERYTHING! Dasha is so great!
Everything.
Zeer duidelijke uitleg over de stof
Waarom krijgen wij een student geneeskunde van de VU terwijl wij een training krijgen over de selectieprocedure in Nijmegen? Het lijkt mij beter iemand voor de klas te zetten die op de hoogte is van de procedure in Nijmegen. Er werden meerdere vragen gesteld over de selectie aan de Radboud Universiteit die de docent niet kon beantwoorden. Een groot deel van de tentamenhandleiding was gewoon op internet verkrijgbaar. Studenten betalen 170 euro en voor dat bedrag verwacht ik een degelijke tentamenhandleiding en een docent die bereid is vragen te beantwoorden en kennis heeft over de selectieprocedure aan de desbetreffende universiteit. Al met al ben ik (helaas) niet veel wijzer geworden deze dag.
Hoi, wat vervelend dat de docent weinig op de hoogte bleek te zijn over de selectieprocedure in Nijmegen waardoor hij minder goed vragen daarover kon beantwoorden. Daarnaast ook vervelend dat oefenvragen niet op het niveau waren dat je verwacht had. In ieder geval bedankt voor de duidelijke feedback. We nemen het zeker mee in de evaluatie met de docent. Groetjes, Martin van tentamentrainingen.nl
Hij had nadat hij zei dat hij zich nog niet voorbereid had op de volgende les, (voor mn gevoel) de tweede les beter voorbereid!