Wil graag helpen en uitleggen, actieve houding, behandelt alle stof
Snelle reactie toen ik van groep wilde wisselen
Alles
Over het algemeen ben ik zeer tevreden.
nothing.
Erg fijn!
Vraagt altijd na of we iets snappen. Nog extra doorvragen. Focussen op de hoofdzaken.
Ze is goed voorbereid en legt de stof duidelijk, dus begrijpelijk uit. Ook doet ze een stapje extra door schema's etc. aan te bieden wat erg helpt bij het studeren.
Goede en toegankelijke manier van lesgeven. Duidelijke structuur in de lessen en zoekt altijd iets op wanneer er onduidelijkheid is. Geeft aanvulling op de lesstof.
Heel fijn dar ik toch nog in een andere groep terecht kon aangezien ik de eerste les niet aanwezig was.
Fijne ervaring!
Betrokken
Hij legde het op een duidelijke manier uit!
Het erg onhandig dat op de nieuwe locatie geen tafels aanwezig waren. probeer hier volgende keer op te letten. want schrijven op je schoot is niet te doen
You should really give what you market for, this was my first time tentamentraining and I heard good things about it but for this course the information was too little.
too expensive!!! we are students :(
De locatie had geen tafels.
Goed uitgelegd en erg hulpvaardig
Duidelijkheid en het aanbrengen van structuur
X
Zorg dat de locaties correct zijn geregeld. Het zorgt voor veel onrust als dit niet gedaan is door bijv een dubbele boeking.
Haf heel veel kennis.
super enthusiastic
geeft les op een enthousiaste manier, wat erg leuk is!