Kon goed les geven
Persoonlijke aandacht
Erg geduldig
Duidelijk
Heel erg begaan met de leerlingen en erg behulpzaam.
- Beheerst de leerstof - Goede en begrijpelijke uitleg - Systematische opbouw van de leerstof - Geen vraag is hem teveel, heel behulpzaam
Onduidelijkheid over het inschrijven als het gaat om een 2de poging, voor de her dus. Verder jammer dat ik in de ochtend werd gebeld vanwege het feit dat ik niet ingeschreven zou staan voor de training terwijl ik via de mail persoonlijk benaderd ben dat dit wel zo is.
Geiske legt alles uit in “Jip en Janneke” taal en legt de stof rustig en compact uit. Ze geeft veel inzicht over hoe er wordt getoetst en wat van de studenten wordt verwacht. Daarnaast geeft ze de studenten zelfvertrouwen door hen gerust te stellen voor het tentamen en het gevoel te geven dat zij er gemakkelijk door heen zullen komen. Ze hamert op de addertjes onder het gras en geeft mensen de gelegenheid om vragen te stellen.
Dit is mijn eerste ervaring en een hele goede ervaring, door de kwaliteit van de docente.
Het was een leuke en leerzame ervaring en de docent gaf mij een gerusstellend gevoel.
Vond het wel vrij prijzig voor wat we uiteindelijk kregen.
Ze was heel aardig en had veel kennis van het vak. Verder wist ze het ook erg goed over te brengen en goede tips te geven.
Covered most important parts
Hi, I am sorry to hear that the teacher didn't make a good impression. Thank you for taking the time to give us some feedback. We’ll use your feedback for future groups. Kind regards, Martin from TentamenTrainingen.nl
Fijne communicatie
The course of statistics could be 16 hours instead of 14. In my opinion we would have needed those 2 additional hours of practise.
Really social and talkative. His explanations made everything more easy to understand and to solve the questions
enthusiastic
Ik hoor graag of er tentamentrainingen voor de herkansing van psychometrie beschikbaar komen.
Not so much
Really nice and helpful. Good teaching skills
De manier van uitleggen. Een hele verheldering!
Geiske is ontzettend vriendelijk en vrolijk wat de sfeer tijdens de bijeenkomsten heel prettig maakt. Daarnaast weet zij heel goed hoe zij heel moeilijk lijkende constructen zo uit te leggen dat ze begrijpelijk zijn.
Het geegt me meer zelfvertrouwen in mijn inzicht van de studiestof!
Heel fijn! Geeft mij zeker meer vertrouwen in mijn toets