Great Training! Thanks to Onno! Can absolutely recommend it!:)
Ik vond het een fijne training, maar de groep is eigenlijk te groot. We zaten eigenlijk steeds met minimaal 22 mensen in een (sowieso) krap lokaal. Met name bij het tentamen nabespreken zijn er dan zoveel mensen die vragen hebben dat de rest blijft wachten en daardoor alles uitloopt en dingen niet meer besproken kunnen worden. Liever kleine groepen dus.
Ze nam de tijd om op elke vraag een antwoord te zoeken
De docent was er niet. De student die ons de training gaf deed alles met ons in overleg. Ze hield rekening met wat we moeilijk vonden en onze vragen.
Steven weet waar hij het over heeft Prima chapeau!
Duidelijke uitleg.
Goede tekeningen
Cheyenne gaf duidelijk antwoord op mijn vragen en had duidelijke stappenplannen.
Hij wist echt enorm veel en was heel erg enthousiast
Veel kennis
Hij was geïnteresseerd in alle studenten en beantwoordde alle vragen zorgvuldig. Als hij een vraag niet wist, kwam hij daar de volgende les op terug.
Goede uitleg
Hele fijne stem om naar te luisteren, beantwoordt vragen en probeert echt te helpen.
Tijdens de les behulpzaam en nam goed de tijd om dingen uit te leggen.
Hij heeft een erg prettige stem om naar te luisteren. Hoewel het tempo hoog lag om alle stof behandeld te krijgen heerste er een rust.
Hij nam de tijd om proberen iets uit te leggen op verschillende manieren zodat iedereen het snapte.
Fijne duidelijke uitleg
Kennis
Hij kon antwoord geven op alle vragen en sprak duidelijk. Hij wist waar hij het over had
Legt veel uit en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden
Goede kennis, duidelijke uitleg. Veel extra tekeningen etc om dingen te verduidelijken.
x