It is hard to evaluate accurately when I have not yet taken the exam. I do feel much more confident after this experience though.
Clear language and willingness to help students learn.
Willing to answer eveyones questions
I love tentamentraining!
She was very patient and didn’t mind repeat things again again until we understood.
Enthousiasme en levendige uitleg.
Snelle reactie op mails en een top docent!
De tijden van groep 1 bleken mij niet goed uit te komen, maar ik wist binnen 10 minuten nadat ik dit had aangegeven al dat ik kon wisselen naar groep 3, fijn dat dat zo snel ging!
Goede voorbeelden en duidelijke uitleg
Leuke manier van lesgeven, waardoor ik het ook beter onthou
knowledgeable and very helpful tips
De manier van lesgeven is fantastisch. Alles wat je vertelt blijft ik goed onthouden omdat je de les interactief en oprecht leuk maakt.
Studenten misschien meer/ook stimuleren de lessen ook voor te bereiden. Er waren lessen, zeker de laatste les, dat een groot deel van de studenten meer voor zich uit zat te staren omdat een klein aantal studenten over de meest simpele dingen nog steeds vragen had (zie ook 'tips voor mijn docent'). Zoals Bryan zelf ook gezegd heeft, hebben we (mede) hierdoor ook niet alles kunnen behandelen.
net
Goed en duidelijke uitleg over lastige onderwerpen. Veel oefenen na elke sessie.
Ik had de examentraining niet van ELine, maar van Maaike Veenstra geloof ik.
Hele goede ervaring
Duidelijke uitleg
Goed geregeld en goede handleiding .
Duidelijke uitleg, lekker straight-to-the-point
Bryan heeft enorm veel inhoudelijke kennis en weet dit ook duidelijk uit te leggen in zijn lessen.
na
Jammer dat alle lessen van Les 1 nu op 1 dag vielen. Hierdoor miste je automatisch die les, je als je op 1 dag niet beschikbaar was.
Our teacher was really clear. I finally understood statistics after so much struggle!
Bryan heeft erg veel kennis over het vak waardoor hij ook hele lastige vragen goed en duidelijk kan uitleggen. Hij weet waar de valkuilen zitten en hij weet waar ze op letten tijdens het tentamen dus hij kan gerichte hulp bieden. Ook neemt hij de tijd om naar je vragen te luisteren en wil hij je altijd zo goed mogelijk helpen.