Het zou fijner zijn als de training niet zo vlak voor het tentamen was.
Aardig en behulpzaam
De groep was veel en veeel te groot. Ik volg vaker trainingen en heb er altijd veel aan. Bij dit vak had ik het juist ontzettend hard nodig maar heb ik er niet veel aan gehad. Door de vele fouten in het boekje waren we lang aan het discussieren waardoor we niet aan bepaald stof toekwamen. Hierdoor moesten we tempo maken en kon ik het gewoon niet bijhouden. Er is maar zoveel dat je kunt vragen want anders kom je weer niet aan andere stof toe. Ik heb ontzettend veel moeite met fiscaal en rekende er echt op dat deze training mij houvast zou geven maar dat viel ontzettend tegen. Normaal zou ik deze training echt aanraden maar in dit geval dus niet. Ik twijfel ook of ik volgende periode nog een training boek.
Vlotte manier uitleggen en weet veel toe te lichten met voorbeelden
Vlotte manier uitleggen en weet veel toe te lichten met voorbeelden
Nvt
Sociaal vaardig, kan dingen op begrijpelijke manier uitleggen.
was een fijne training, de deeltoets training werkt vaak beter dan de eindtoets training omdat bij de eindtoets eigenlijk te veel stof is om in 3 momenten te stoppen
Ik ben zeer tevreden en zonder de training had ik nooit met zo'n rustig gevoel aan mijn tentamen kunnen beginnen
Ik vond het handig om alles nog een keer te herhalen.
Lokalen worden te laat bekend gemaakt.
Kennis, duidelijkheid
als iemand aangaf dat diegene het niet begreep werd er even gestopt en teruggekeken naar wat we zojuist hadden besproken totdat het over het algemeen wel begrepen werd.
We kregen laat door waar de training plaats vond.
Snelle reactie ontvangen van de klantenservice voor het wijzigen van de training. Dat was erg fijn.
Geen oefenvragen in de les maken
Het was onhandig dat de locatie erg laat bekend was i.v.m. reizen.
Ze is heel betrokken en geduldig.
Legt goed uit en is betrokken
Locaties waren te laat doorgegeven.
Farreed is friendly and have enough knowledge to help you
Adrian is friendly
Bij burgerlijk recht 1 waren er 4 lessen van 3 uur. Dat werkt veel beter dan 3 lessen van 4 uur.