Doet erg haar best om zo goed mogelijk al onze vragen op te beantwoorden en behandeld de stof totdat we het echt kennen
Heel geduldig bij het uitleggen van de stof
Ze luistert naar je en ze doet haar best om dingen voor je uit te zoeken.
Veel inhoudelijke kennis
Geiske geeft altijd goed les tijdens de cursus. Ze legt alles duidelijk uit totdat iedereen het snapt. Ook weet ze wat de belangrijkste punten zijn en is ze erg behulpzaam!
Geiske wil je altijd helpen, weer wat gedaan mleg worden
Gestructureerd, erg fijn
Deze keer zat de groep helemaal vol, ik denk dat een maximum van 12 personen het beste is.
Goede uitleg en voorbereiding op de tentamenvragen.
Betrokken, aardig en oprecht bekwaam met de studenten.
Erg tevreden. Is het geld zeker waard.
Er duidelijk biedt veel structuur.
Goed uitlegvermogen
Kon het goed uitleggen. Dacht goed mee
Ze is enorm behulpzaam en weet de stof op een leuke manier over te brengrn
Legt goed uit, snap het daardoor gelijk.
ik heb altijd goede ervaringen en tot nu toe daar ook alles mee gehaald.
Praatte rustig en bleef ook rustig bij elke vraag. Naam goed de tijd voor elke vraag.
Hij is echt heel slim!
Beheerst de stof uitmuntend. Praat duidelijk en op een fijn tempo. Besteedt af en toe aandacht aan het groter geheel om de context van bepaalde stof/regelingen beter te begrijpen. Geeft duidelijke antwoorden op vragen van deelnemers en goeie tips mbt de manier van antwoorden op het tentamen. Komt nog uitgebreid terug op bepaalde vragen die waren gesteld in mails.
Zat goed in de stof. Was goed op de hoogte en kon vragen inhoudelijk goed beantwoorden. Ook de Powerpoints waren erg duidelijk.
Neemt de stof duidelijk door en het oefenen tijdens de les is zeer prettig! Snelheid zit er goed in, maar het gaat zeker niet te snel! TOP
Duidelijke uitleg
On Sunday the 9th of June, the class was cancelled and due to this we all wasted a lot of time. As we were trying to find a room.