De handleiding mag wel gecontroleerd worden op (spel)fouten en afbeeldingen die over de tekst heen waren geplakt. Deze keer was dat wel heel erg.
Hoi, wat vervelend dat je de training op deze manier hebt moeten ervaren, onder andere door de (print) fouten in de handleiding! In ieder geval bedankt voor de duidelijke feedback. We nemen het mee in de evaluatie met de docent. Groetjes, Martin van tentamentrainingen.nl
Enthousiast, weet veel van de stof
Goede uitleg en daarnaast was ze snel met het beantwoorden van vragen. Ze stuurde de aanvullingen ook per mail wat prettig was.
Fijne en duidelijke uitleg.
Bedankt voor de duidelijke, heldere uitleg!
Top uitleg. Eindelijk een docent die niet het boekje voorleest maar er zelf een verhaal van maakt.
Erg prettig dat de kortingscode via StudeerSnel ook nog achteraf kon worden ingewisseld voor de cursus. Ik waardeer deze klantvriendelijkheid enorm.
Normaal ben ik erg tevreden met de cursus, maar dit keer was ik teleurgesteld.
Hoi, wat vervelend dat je de training met een onvoldoende hebt beoordeeld omdat er voornamelijk van zelfstudie sprake was in plaats van colleges met uitleg. Ook jammer dat er (print)fouten stonden in het lesmateriaal. In ieder geval bedankt voor de duidelijke feedback. We nemen het mee in de evaluatie met de docent. Groetjes, Martin van tentamentrainingen.nl
Ze legde alles heel duidelijk en rustig uit en wist overal een voorbeeld bij te verzinnen. Ook de vragen om onze kennis te testen aan het eind van elke les waren erg fijn.
Ze is erg behulpzaam en kan legt duidelijk uit wat er verwacht wordt op het tentamen.
Ze legt duidelijk uit wat er op het tentamen verwacht wordt, zodat je geen overbodige theorie hoeft te leren.
Dankzij Tentamen Trainingen voel ik mij erg goed voorbereidt voor de tt.
Fijn, maar mist bij dit onderwerp wat diepgang als je kijkt naar tentamenvragen
Geduld, kennis , benadering
Super fijne ervaring bij elke tentamentraining
Fijne ervaring, ga vooral zo door!
Hi, I am sorry to hear that the quality of the training wasn't sufficient because you had to give feedback to the teacher about his tutoring skills. This is of course not how it should be. Thank you for taking the time to give us some feedback. We’ll use your feedback for future groups. Kind regards, Martin from TentamenTrainingen.nl
Top! Ik heb bij Edwin de training voor burgelijk recht 2 en strafrecht 3 gevolgd. Edwin is een zeer bekwame docent en kan er goed moeilijke leerstukken uitleggen!
duidelijke structuur
Zeer veel kennis van de stof en heel hulpvaardig. Kan duidelijk, goed en snel antwoord geven op de vragen van de studenten.
Goede ervaring. Ik ga met een beter gevoel het tentamen in.