Duidelijke uitleg en duidelijke voorbeelden, van mij mag de uitwerking uitleg iets sneller
Melinda is kundig en heeft veel kennis over het goederenrecht. Ze legt goed uit en beantwoord de vragen goed. Daarnaast reageert zij snel op vragen die in de groepsapp staan.
Things run smoothly.
Ik ben tevreden over hoe de training gegeven werd. Duidelijke uitleg en je mag alles vragen , dat is heel fijn!
Hi! Wat fijn dat de training zo goed beviel. Veel succes met je andere tentamens! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Hele fijne lessen, natuurlijk af en toe wel lang, maar de uitleg was duidelijk en behulpzaam.
Ik heb het ervaren als een prettige duidelijke training. Er wordt alle tijd genomen om rustig alle stof te bespreken en door te nemen. De uitleg is duidelijk en makkelijk. ook is het fijn dat je er een tentamenbundel bij krijgt deze is handig bij het leren.
Echt heel fijn om alle stof toe te passen en oefenopdrachten met Emy door te nemen. Hierdoor weet ik hoe ik opdrachten op mijn tentamen aan moet pakken & sta ik zekerder in mijn schoenen. Fijn ook dat ik veel vragen kon stellen en Emy super geduldig antwoord gaf. Ze nam ons mee in stappenplannen waardoor ik die leerstukken nu eindelijk begrijp!
N.v.t.
Tijdens de training hebben we eerst uitgebreid de stof behandeld waarna we vervolgens zijn gaan oefenen.
De stof in een uur doornemen is m.I. Niet heel erg zinvol. Je hoort overal iets over in een vogelvlucht maar steekt eigenlijk nergens iets echt over op. Om een goede indruk van de training te krijgen zou het m.I. veel zinvoller zijn om één onderwerp eruit te pakken en hier op ingaan zoals in de training wordt gedaan. India toeval zie je de echte kwaliteit die de training brengt.
De training vind ik helder en duidelijk. Er wordt in details ingezoomd op de onderwerpen culpa, opzet, poging en voorbereiding. Waar je op moet letten bij een vraagstelling.
Heel fijn om zo vlak voor het tentamen nog eens te volgen. Docent staat uitgebreid stil bij de verschillende stappen en juiste toepassing van arresten op het juiste moment. Deze gratis masterclass behandelde slechts een klein deel van de theorie, maar toch ga ik hierdoor zelfverzekerder het tentamen in.
Even heel snel alle stof doorsproken en bij de belangrijkste onderwerpen even stilgestaan. Natuurlijk kun je niet alles bespreken in een kort uurtje, maar de docent wist wel wat nou pijnpunten waren en wat minder aandacht nodig had. Verder was de docent heel goed en hij richtte zich ook echt tot de behoeftes van de leerlingen. Je merkt dat hij het niet alleen voor het mooie loon doet, maar ook om ons echt wat bij te brengen :)
Her interest and excitement for math was very contagious
De masterclass was leerzaam en de stof werd heel goed en diepgaand uitgelegd.
Hi! Goed om te horen dat je zo veel aan onze masterclass hebt gehad. Succes met je tentamens :) Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Hidde heeft alles super uitgelegd. Door hem heb ik vertrouwen gekregen in het vak statistiek
Hi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze docent! Bedankt voor het invullen van de enquête en ik wens je heel veel succes met je tentamen! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Goede training
Hi! Top dat de training zo goed is bevallen. We zullen dit ook aan de docent doorgeven :) Groetjes, Jody van TentamenTrainingen