Goede duidelijke uitleg! En alles binnen de tijd
Zit duidelijk heel goed in de stof. Heel behulpzaam. Fijne manier van lesgeven. En enthousiast.
Trainingen iets eerder voor het tentamen zou fijn zijn ivm herhaling.
Heel goede en duidelijke uitleg, paste precies in de tijd. Alles kernachtig en duidelijk uitgelegd en duidelijk antwoord op eventuele vragen.
De groep was te groot.
Erg behulpzaam, duidelijke manier van lesgeven. Helemaal top!
Zeer goede kennis, weet het goed over te brengen.
Het verschilt per docent, misschien dat jullie op elkaar kunnen afstemmen. Tot nu toe positieve reacties, maar het ligt eraan welke docent je hebt.
Demy legde heel duidelijk uit en weidde niet te veel uit over de onderwerpen, maar hield het bij de stof die echt nodig was voor het tentamen. Ook hield ze zich strak aan de planning en zorgde ze er ook voor dat iedereen bij de les bleef.
Betrokken en bereid om iedereen te helpen het vak te halen.
Alles prima uitgelegd, goed voorbereid op het tentamen!
Hele fijne trainingen en goede docenten.
Mijn ervaringen zijn overall goed.
Training was erg prijzig en ik had er eigenlijk wel iets meer van verwacht. Ik had na het volgen van de tentamentraining niet echt het idee dat ik beter voorbereid was op het tentamen, omdat er vrij weinig geoefend werd. Er kwam bijvoorbeeld ook niet aan bod hoe je bijvoorbeeld het beste stap voor stap een open vraag kan beantwoorden. En de oefenvragen in de handleiding vooral erop gericht waren om te kijken of je de handleiding had gelezen. De laatste sessie waar ook geoefend werd met een oefentoets en ook met open vragen was het meest relevant van de training en ik vond het heel erg jammer dat dit enkel toen aan bod kwam. Training was uiteindelijk een hele grote samenvatting gebaseerd op de handleiding en die had ik op zich zelf ook wel kunnen lezen. Ik vond de training eigenlijk het niet waard gezien de prijs.
Goede en duidelijke uitleg!
Ik vond het een erg prettige training, wel kreeg ik de eerste locatiewijziging relatief laat door en de lessen konden nog iets gestructureerder.
manier van uitleggen, rustig, niet afdwalen naar triviale zaken, goed dingen uitzoeken als we en zij dingen niet weten of snappen
Voorbeelden van casussen
Hi! Wat fijn dat de training zo goed is bevallen. Dankjewel voor de goede review. Veel succes met je andere tentamens! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Voordat ik in het vervolg nog een training ga volgen ga ik eerst kijken wie mijn docent is. Want blijkbaar is het niveau van docenten bij tt trainingen heel erg verschillend. Waarbij sommige echt zwaar onder niveau presteren
Hoi, wij vinden het erg jammer om te horen dat je zo teleurgesteld bent in de training en docent die de 2B3 tentamentraining gaf! In ieder geval bedankt voor de duidelijke feedback. We nemen het mee in de evaluatie met de docent. Groetjes, Martin van tentamentrainingen.nl
Humor en kennis van het vak, geeft meer inzicht in de stof ipv het boekje voor te lezen.
Gaf goede voorbeelden, waardoor er een beeld ontstond wat er fijn is. Ook vertelde hij het op een manier, waardoor de aandacht van de groep goed bleef. De grapjes tussendoor zorgen ook voor een fijne sfeer, waardoor iedereen zich op zijn gemak voelt en iets durft te zeggen of te vragen. Qua lesgeven kunnen sommigen op het EMC er nog iets van leren
Super service
Zijn kennis over het vak.
tot nu toe goede ervaringen.
Kennis, didactische vaardigheden en geniale humor. Dit bij elkaar zorgt zorgt voor leuke en zeer effectieve lessen.