Het was een goed uitgelegde master class.
Ik heb een goeie samenvatting van de stof gekregen die mij geholpen heeft het komende tentamen beter te begrijpen
Het was interessanter dan het hoorcollege!
Duidelijk en overzichtelijk. Ik vond het heel fijn dat alles kort, maar krachtig werd uitgelegd. Goede voorbeelden!
De les was leuk en leerzaam! Het was beter geweest als we minder hadden stilgestaan bij de regels van werkwoordspelling.. verder goed geregeld en veel enthousiasme vanuit Elsa ook! Ik wil jullie bedanken!
De vakdocent was super fijn! Goede uitleg ,rustig en betrokken. Fijn om zo de stof nog een keertje te herhalen!
super fijne uitleg
De docent ging alle punten van het tentamen langs en besteedde veel tijd aan vragen.
Het was heel fijn en alles is zeer goed en zeer duidelijk uitgelegd!
Ik vond de docent heel erg kundig. Ze heeft me echt door dit vak heen gesleept. Zonder haar had ik het denk ik niet gehaald.
theorie wordt gestructureerd uitgelegd met duidelijke voorbeelden, waardoor alles veel beter blijft hangen.
N.V.T.
De les is veel te laat gegeven. Na de training moet je nog steeds best veel voorbereiden, dus misschien handiger om de lessen eerder te geven volgend jaar. Verder waren de lessen te kort. Ik adviseer 3 lessen van 3 uur volgend jaar. Er waren best veel onderwerpen waar nog puntem op gescoord konden worden maar die ik niet kon vragen om wille van de tijd die we hadden.
Door meerdere herkansingen in korte periode, ook wel de slagveld periode tussen de EUR en student, heeft de training geholpen de essentie van het vak in korte tijd te begrijpen en zo (hopelijk) goed beslagen ten ijs te komen.
De training was erg behulpzaam om de omvangrijke stof van het vak in korte tijd goed onder de knie te krijgen. Nicole heeft veel kennis van de stof die ze goed weet over te brengen en kan je doen geloven dat het verbintenissenrecht geen geheimen voor haar kent.
Ik vond het heel fijn dat ze zelf het boekje had gemaakt. Daardoor kon ze alles goed uitleggen en was alles duidelijk.
Heb alleen de laatste 2 trainingen gevolgd, maar ik ben er zeer positief over! Ik zou het aan iedereen aanraden
Dat hij een betere inzicht gaf van hoe de wettenbundel in elkaar zat. Zo kan je elke vraag beantwoorden.
Praatte duidelijk en rustig, legde goed uit en legde de nadruk op de hoofdlijnen.
Nicole weet op perfecte wijze haar didactische vaardigheden te combineren met haar inhoudelijke kennis van het strafrecht, om zo een leerzame training te verzorgen. Haar praktijkvoorbeelden zijn doeltreffender dan een sluipschutter, ze kan de soms taaie materie simpel vereenvoudigen en weet ondertussen ook nog voor een goede sfeer te zorgen tijdens de les.
Fijne ervaring, alles was heel duidelijk.
Vakinhoudelijk top Communicatief goed. Betrokken en geinteresseerd.
Lekker praktisch, boekje rustig volgen, sterk gericht op tentamen
Lekker praktisch, boekje rustig volgen, sterk gericht op tentamen