Goed duidelijk uitgelegd, ben echt heel blij dat ik het eindelijk snap!
Ik vond dat Bryan op een duidelijke manier uitlegt. Lekker straight to the point. Fijn om de rekenvragen samen door te nemen en soms eerst zelf moeten nadenken. Bryan brengt vaak de gelegenheid om vragen te stellen en peilt het begrip van het publiek regelematig. Ook als je iets niet snapt kun je in de pauze of achteraf individuele uitleg krijgen. Top training! Bedankt!
all information was clearly given
Geiske explained everything clearly and didn't talk too fast. Very pleased
It was well organized
Goede duidelijke uitleg
Ik vind de sessie echt super fijn. Ik wist niet echt wat ik moest verwachten. Maar ze herhaalde zinnen heel duidelijk zodat we ook tijd hadden om dingen correct op te schrijven en gebruikte veel plaatjes en simpele en duidelijke definities voor moeilijke termen.
It was nice to have someome explain everything clear. Everything was summarised which often doesn't happen during EUR classes.
1.5 is wel erg weinig om alles uit te leggen hierdoor heb ik uitleg gemist over de berekening van bijvoorbeeld de standaard deviatie waar we nu eigenlijk alleen theorie over kregen. Wel kregen we veel uitleg over de t-toets. Dat had van mij dus iets gebalanceerder gemogen.
Alle moeilijke dingen zijn duidelijk besproken
Ik vond het begin erg fijn, met goede overzichten. Het einde vond ik te specifiek en ging vooral over formules. Deze formules had ik ook thuis kunnen begrijpen, want het was vooral invullen. Het gedeelte met de tabel ging door de tijd snel en dit had denk ik juist weer iets uitgebreider gekund. Wel een prima masterclass!
Ze legt alles heel rustig en helder uit zodat iedereen het volgt!
Goed dat ik ben gekomen.
De masterclass strafrecht l heeft voor mij op bepaalde punten duidelijkheid geschept.
Ik vond het een leerzame training voor de 2 uren die we maar hadden hiervoor. Ik had alleen wel het gevoel dat het eerste deel voor de pauze niet helemaal nodig was. Dit gedeelte staat namelijk letterlijk in ons wetboek.
Very well explained, a bit too basic
Er zijn twee leerstukken behandeld, waarvan één leerstuk al behoorde tot de verplichte stof van het eerste jaar. Bij dit leerstuk werd lang stilgestaan en het was erg langdradig, terwijl het een relatief makkelijk en dus ook al eerder behandeld leerstuk was. Ik vond het overbodig om hier zoveel tijd aan te besteden. Het tweede leerstuk was een stuk moeilijker en t.o.v. van vorig jaar een stuk uitgebreider. Hier werd naar mijn mening te snel doorheen gegaan. Mijn tip is dus: behandel de leerstukken (desnoods 1 leerstuk) waarvan algemeen bekend is dat deze leerstukken moeilijk worden gevonden door studenten en zorg ervoor dat deze heel uitvoerig worden uitgelegd, maar probeer niet in herhaling te vallen t.o.v. het eerste jaar.
Geiske nam de tijd om alle vragen te beantwoorden. Ze legde de theorie en toepassing op een andere manier uit waardoor het steeds meer helder werd. Het gaf me de zelfvertrouwen dat ik nodig had om m’n toets te halen! Uiteindelijk een 8 gehaald. Super tevreden!
Goede les en prima voor bereiding
Ik vond de cursus van veel toegevoegde waarde hebben. Er werd globaal teruggeblikt op de onderwerpen en de rode draad werd gedurende de cursus goed uitgelegd waardoor ik deze beter begreep! Ook zijn we voorzien van veel oefenmateriaal wat het voorbereiden voor het tentamen makkelijker maakt!
De eerste helft werd naar mijn idee teveel ingegaan op B1 stof die ik niet dermate belangrijk acht voor het B2 tentamen. Ik had andere onderwerpen gekozen en wellichte oefencasussen gebruikt.... vond het niet relevant genoeg voor het B2 tentamen!
DE training had van mij de hele avond mogen duren. Ik ben vanaf seconde 1 geïnteresseerd geweest en snap nu zo evel meer. Opeens dacht ik: "Wow waarom ben ik hier alles lijkt nu zo makkelijk."
Erg leerzaam! Zelfs een leerstuk die ik al best goed beheers is nog duidelijker geworden door de stapsgewijze uitleg van Nicola. Ik raad tentamentrainingen.nl zeker aan aan alle studenten.
Deze masterclass was natuurlijk te kort om alle onderwerpen te bespreken, maar het was fijn om de basis van het vak even wat uitgebreider door te nemen, waardoor je de nog ingewikkeldere onderwerpen verderop in het vak ook beter kunt aanpakken. Hier wordt tijdens college wat sneller door heen gegaan. Al met al: fijne masterclass.
In twee uren was er een korte masterclass van Burgerlijk recht I. Er werd duidelijk lesgegeven.