Hele verduidelijkende cursus

De cursus was duidelijk en verhelderend op de stof. Vragen werden goed beantwoord. De docent had een goede beheersing van de stof in vergelijking met de docent van vorig jaar toen ik de cursus had gevolgd en het tentamen niet behaald had.

Top docent

Snel alle stof beheerst + leertips!

• Gevolgde training: BRT for Pre-Master
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijk heel bekwame vrouw die veel van het onderwerp weet en kan uitleggen

Top docent

Snel alle stof beheerst + leertips!

• Gevolgde training: BRT for Pre-Master

Duidelijk en nuttig

Kwam er zelf niet uit, had het echt nodig

• Gevolgde training: Statistiek midterm
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijk

EER werd gegeven door Dania (IE-recht) en Emy (Interne markt). Beide gaven de training met enthousiasme, waren duidelijk en behulpzaam. Ieder uur was er standaard een kwartier pauze, wat ik een fijne manier van werken vind. Nog fijner was dat beide geen mensen aanwezen om een oefenvraag te beantwoorden, maar zelf vroegen aan mensen of ze het antwoord wisten en daarbij de chatfunctie ook vonden volstaan om het antwoord te geven. Een paar kleine dingetjes wat ik mee zou geven: - De PowerPoint van Emy / over de interne markt vond ik t.o.v. de powerpoint van Dania en andere powerpoints van trainingen die ik bij jullie gevolgd heb, vrij rommelig. Die van de training van Burgerlijk recht I bijvoorbeeld was héél overzichtelijk. Inhoudelijk waren de powerpoints prima, maar het was de layout die per dia (aan het begin) anders was, waardoor het onoverzichtelijk lijkt - Daarnaast zag ik dat Emy niet in de groepswhatsapp zit, dus dan is het lastiger om vragen aan haar te stellen De powerponts kregen we ook pas aan het einde van de training via de chat functie, i.p.v. via de groepswhatsapp. Persoonlijk vind ik het fijner om deze gelijk na de training te krijgen, zoals anderen dat ook doen

• Gevolgde training: Europees Economisch recht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Vaste pauzemomenten, reageren via de chat was prima, beide docenten zijn kundig en gaven de training met etnhousiasme

Leerzaam

De lessen waren goed gestructureerd, de uitleg was duidelijk. Dit geldt ook voor de PowerPoints. Ik kon bij de eerste les niet aanwezig zijn i.v.m. werk, maar dit werd super opgelost door de zoom les en cases op te sturen. Geiske was super behulpzaam!

• Gevolgde training: BRT marathontraining
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Manier van uitleggen en super vriendelijk/behulpzaam

Leerzaam

• Gevolgde training: BRT marathontraining

Duidelijke en overzichtelijke cursus

Ik vond de docente zeer rustig en aangenaam les geven, met een powerpoint die ze tijdens het lesgeven deed invullen voor meer context super handig. Nu dat de cursus voorbij is heb ik ook zeker het gevoel dat ik er beter voor sta.

Het geld waard!!!

Burgerlijk recht I is een moeilijk vak en door de vaksectie wordt vaak gedaan alsof het haast onmogelijk is om te halen. Mijn vertrouwen in mijn eigen kennis en het tentamen is door deze tentamentraining ontzettend gegroeid. Het was een dure training maar ik vond het echt elke cent waard!!!

• Gevolgde training: Burgerlijk Recht I
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Melinda legde alles goed en duidelijk uit en stond voor alle vragen open. Wat ik voornamelijk goed vond aan haar was dat zij de stof echt goed beheerst en op iedere vraag een antwoord had.

Top lessen

Superfijne lessen en ik heb mijn tentamen ruim gehaald!

• Gevolgde training: Mathematics for Pre-Master TISEM weekly
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Super positieve docent, met een pro-actieve houding. Maakte wiskunde een leuker vak dan het eigenlijk is.

Top lessen

Superfijne lessen en ik heb mijn tentamen ruim gehaald!

• Gevolgde training: Mathematics for Pre-Master TISEM weekly

prima!

prima uitleg van het vak. Wel hier en daar wat oppervlakkig....

• Gevolgde training: statistiek midterm
  • Dit vond ik top aan mijn docent: legt fijn uit