Erg behulpzaam

Ik ben nu minder gestresst, want ik weet nu wat ik moet leren en hoe ik het moet leren. Beide juffrouwen hebben heel goed uitgelegd, ik snap de stof beter.

• Gevolgde training: TentamenTraining Deselectie Toets UvA
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heel veel kennis en kan goed uitleggen
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl N.v.t.

Fijne training in een kleine groep waarbij alle stof nog een x duidelijk herhaald werd. Er was genoeg ruimte voor vragen. Daarbij was de trainingshandleiding ook erg fijn!

• Gevolgde training: Decentrale selectietraining diergeneeskunde groep 3
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Tessa en Jolien wisten beiden goed waar ze het over hadden en zorgden voor een ontspannen sfeer. Tessa wist ook vaak extra informatie te geven bij "ingewikkelde vragen" en anders zochten ze het antwoord op.

Meer kennis

Docenten hebben veel kennis over het vak. Geconcentreerde sfeer en docenten waren bereid alles met goede tot uitstekende uitleg te vertellen.

• Gevolgde training: Training Decentrale
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke uitleg en goed antwoord op vragen

Heel erg handig voor vragen

Als je zelf al een beetje de stof doorgenomen hebt is dit een hele handige training. Je herhaalt de stof maar kan ook vragen stellen over dingen die je nog niet helemaal begrijpt. Wat ook heel handig is, is dat je een Nederlandse samenvatting met oefenvragen krijgt. Deze zou je zonder de training niet hebben en ze zijn toch erg handig.

• Gevolgde training: Geneeskunde
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Legde rustig uit en nam de tijd
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Ben heel blij dat ik deze training gevolgd heb!

Prima maar sloot niet aan op het tentamen

Toch veel handiger als je les van iemand krijgt die ook de tentamens kent en meer over het onderwerp weet

• Gevolgde training: Methabole systemen herkansing
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heel aardig

Duidelijk!

De training was met zorg en aandacht voorbereid en uitgelegd. Alle stof passeert de revue en dat biedt een goede kapstok om de details verder zelf uit te werken.

• Gevolgde training: Privaatrecht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Nicole neemt de tijd voor je als iets niet duidelijk is.
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Fijn dat er oude tentamens worden doorgenomen

Fijne manier van lesgeven en heel erg duidelijk!

Duidelijke uitleg van docent en fijn boekje om mee te werken.

• Gevolgde training: Vennootschapsbelasting
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijk uitleggen

Erg goede training!

Zeer gemotiveerde docent, gestructureerde manier van werken.

• Gevolgde training: Staatsrecht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Erg gestructureerd. Veel inhoudelijke kennis.

Top, prima bevallen

Wist niet wat ik kon verwachten, de meeste trainingen bestond uit het behandelen van een eerdere tentamen. Hier worden de belangrijkste onderwerpen nog eens uitgelegd, per wetsartikel en rekenvoorbeelden. Ik heb zowel van genoten als van geleerd.

• Gevolgde training: Vennootschapsbelasting
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Leg goed uit en veel interacties.

Duidelijke uitleg door iemand die weet waar hij het over heeft

Goede en duidelijke uitleg. Duidelijke sheets en verdieping. Ging soms alleen wat snel door de stof heen maar is begrijpelijk door de hoeveelheid

• Gevolgde training: Staatsrecht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke en gestructureerde uitleg

Het was een goede, leerzame training.

Veel geleerd. Was veel stof maar door powerpoint en trainingshandleiding kreeg ik meer overzicht.

• Gevolgde training: Beweging en Stroming (Q6, MGZ) - 2e toets - Groep 1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: De betrokkenheid en uitleg in combinatie met voorbeelden uit de praktijk.

Heel veel geleerd.

Het was heel fijn om alles te herhalen, wat we tijdens de onderwijsgroepen en de hoorcolleges hadden behandeld. Samen met het bespreken van de opgaves werd het allemaal een stuk duidelijker. Ik heb nu echt het idee dat ik het allemaal snap en daar ben ik heel blij mee.

• Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Gevolgde training: Super!!
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hield rekening met ons door te vragen of we het allemaal volgden of snapte.

Zelfverzekerd het tentamen in

Prettige sfeer, duidelijke uitleg en goed materiaal om mee aan de slag te kunnen buiten de training.

• Gevolgde training: Inleiding Privaatrecht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Zeer duidelijk in de uitleg

Fijne manier van werken en lesgeven!

Ik heb tot nu toe 3 tentamentrainingen bij cheyenne gevolgd en blijf erg positief! Ik blijf terugkomen bij de trainingen die zij geeft. Legt rustig uit, weet je interesse te bewaken en kan goed op verschillende manieren uitleggen.

• Gevolgde training: Inleiding privaatrecht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Lesgeven

Zeer professioneel, geduldig en pragmastisch.

Trainer die de rust neemt om complexe stof rustig uit te leggen. En na de training antwoorden geeft op vragen.

• Gevolgde training: Multivariade data analysis
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Complexe stof simpel uitleggen

Fijne, complete herhaling van de belangrijkste stof

Goede, gedegen training. Docent bezit veel kennis en is erg vriendelijk. Door de training heb ik het idee dat de stof beter blijft hangen.

• Gevolgde training: Inleiding privaatrecht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Veel kennis, vriendelijk. Neemt de tijd
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl De groep was deze keer wel erg groot, dit was ik niet gewend

Insightful

Ayan is a great tutor! Despite doing the course exam herself for the first time she took her time to explain and find out things we didn't understand. She was sweet and a very good teacher!

• Would you recommend us? Yes
  • Teacher's knowledge
  • Willingness to help you out, and involvement of the teacher
  • Teacher's tutoring skills
  • Response time customer service
  • Course: 2.4
  • Things I liked about my teacher Everything
  • Other things I would like to share with TentamenTrainingen.nl No

Goede uitleg met simpele voorbeelden

Public International Law op een makkelijke en duidelijke manier uitgelegd, waardoor ik de stof beter beheers. Zeker een aanrader voor studenten die moeite hebben met Engels. Simpele voorbeelden gebruikt waardoor je het makkelijker kan plaatsen.

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Gevolgde training: Public International Law
  • Dit vond ik top aan mijn docent: N.v.t.

Hele fijne sfeer en álles werd goed uitgelegd.

Cheyenne zorgde voor een goede sfeer waar je altijd vragen kon stellen en zelf legde ze alles goed uit in eigen woorden waardoor ik het wel snapte, en vanuit het boek snapte ik het niet. Het heeft heel veel verhelderd en snap het nu ook beter.

• Gevolgde training: Inleiding privaat 4
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Altijd bereid om extra uit te leggen

Prima ervaring omdat de trainer de vakkennis beheerst en gemotiveerd is om deze over te brengen.

• Gevolgde training: Strafrecht 2
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Inzet en intrinsieke motivatie. Ook had hij zijn best gedaan om de eerste kans van het tentamen te verwerken in de lesstof wat erg leerzaam was.
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl De training was erg kort op het tentamen. De laatste training was de dag voor het tentamen tot half 6 en de volgende ochtend begon om half 9 het tentamen al. De tijd tussen de laatste les en het tentamen was te kort.

Leerzame en enthousiaste training

Ik heb een hele leerzame dag gehad! Het was fijn dat de trainingshandleiding nog even werd verduidelijkt waardoor we een nog beter beeld kregen van de stof. Ik ben heel erg blij met de handleiding want hier staat alles erg duidelijk in uitgelegd zodat ik mij thuis heel goed kan voorbereiden!

• Gevolgde training: Diergeneeskunde
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Het enthousiasme en de hoeveelheid kennis
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Super goeie hulp toen er iets was misgegaan met inschrijven. Alles goed opgelost, heel fijn!

Behulpzaam en goede uitleg

Tentamentraining bestuursrecht 1 gevolg bij Steven. Ik zou ook alleen bij hem de training volgen! Gezien voor de vakken rechtsgeleerdheid de docenten van tentamentrainingen echt geen goede vakkennis (meer) hebben. Maar Steven is een uitzondering. Voordelen: - hij maakt de handleiding zelf; - hij maakt de powerpoint zelf; - heeft het vak ook op dezelfde universiteit gevolgd, dus weet wat ons te wachten staat; - heeft inhoudelijk echt veel kennis; - geeft aan de hand van praktijkvoorbeelden goede uitleg; - staat open om dingen voor de vijftigste keer te vertellen als je het niet snapt.

• Gevolgde training: Bestuursrecht 1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Fijn spreektempo, behulpzaam, legt goed uit, heeft veel kennis.

Ik vond het super handig en ik heb veel geleerd.

Ze hebben alle stof herhaald wat erg fijn was. Na elk onderwerpje oefenvragen en gelijk besproken, dat is ook erg fijn om een beeld te krijgen van hoe goed je de stof beheert.

• Gevolgde training: Diergeneeskunde selectie
  • Dit vond ik top aan mijn docent: duidelijk
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl super goed

Door meer tijdsbesteding aan de stof heb ik meer vertrouwen in mijn tentamen.

Ik was blij met de tentamentraining. Door in een kleine groep alle stof nog eens door te nemen en alle stof in simpelere zinnen te horen heb ik meer vertrouwen in het tentamen. The Human Body kan ingewikkelde stof zijn en onze tutor Tabi heeft de tijd genomen om ingewikkelde theorieën goed uit te leggen met behulp van het whiteboard.

• Would you recommend us? Yes
  • Teacher's knowledge
  • Willingness to help you out, and involvement of the teacher
  • Teacher's tutoring skills
  • Response time customer service
  • Course: The Human Body
  • Things I liked about my teacher Geïnteresseerd en legt uit in simpele woorden
  • Other things I would like to share with TentamenTrainingen.nl N/A

Heel behulpzaam en goed uitgelegd!

Heel duidelijk kwa uitleg en opzet, heb er veel aangehad! Ook fijn om een NL samenvatting mee naar huis te krijgen, echt een aanrader

• Gevolgde training: DGK selectie training
  • Dit vond ik top aan mijn docent: heel duidelijk!