Handige samenvatting en tips gekregen

Beetje rommelig in het begin, deuren gingen niet meteen open en onduidelijkheid over waar in het gebouw we moesten zijn. Inhoudelijk wel heel handig om meegekregen te hebben.

• Gevolgde training: Decentrale Selectie Geneeskunde
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Je mocht altijd alle vragen stellen en dan werd er echt gezocht naar een antwoord
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Organisatie en communicatie waren onvoldoende, bij de studenten was het pas een paar dagen van tevoren duidelijk dat de training in Groningen zou plaatsvinden

Erg behulpzaam

• Gevolgde training: Selectie diergeneeskunde
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Goed
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl N.v.t.

Zeer leerzaam, dit heeft mij veel geholpen

...

• Gevolgde training: Mathematics pre master resit
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Zeer behulpzaam

Waardevol

Door de training is het leren van de stof mij makkelijker afgegaan. Zelf heb ik moeite met Engels, waardoor de stof die ik al behandeld had voor de training nog bevestigd werd in het Nederlands. De stof die ik zelf nog na de training moest behandelen is vlotter gegaan, omdat ik het verhaal al een keer in het Nederlands had gehoord. De oefenvragen hebben ook erg geholpen bij het verwerken en toepassen van de stof.

• Gevolgde training: Decentrale selectie GNK UvA
  • Dit vond ik top aan mijn docent: De docent wist waar hij het over had, waardoor de antwoorden op vragen erg duidelijk waren. Ook regelde hij gelijk dat iedereen de powerpoint kreeg.
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Een erg geslaagde dag.

Fijn als bevestiging maar inhoudelijk niet

Inhoudelijk had ik vrij weinig aan de cursus, alles werd erg globaal doorgenomen en op een traag tempo. Ik had alles al geleerd en hoopte op deze dag juist de verdieping te krijgen. We moesten zelfstandig vragen maken en dan wachten tot iedereen klaar was. telkens 10 minuten wachten dus en daarna erg lang het bespreken. Er had veel meer doorgenomen kunnen worden. Er zaten meerdere fouten in de powerpoint en ook in de uitleg zelf. Daardoor ben ik juist gaan twijfelen over bepaalde onderwerpen. Het enthousiasme van de docenten was goed en ze beantwoordde alle vragen maar helaas waren er ook dingen die ze niet wisten of die achteraf verkeerd beantwoord waren. De oefenvragen waren fijn als bevestiging voor jezelf hoe goed je de stof kent maar helaas was een deel hiervan gewoon overgenomen vanuit de concept check en had ik deze dus al gemaakt. Ook waren ze niet heel lastig. Ik raad het je aan om deze cursus te doen als je alles door wilt nemen voordat je zelf gaat leren maar als je het al geleerd hebt, is het zonde van je geld.

• Gevolgde training: Diergeneeskunde
  • Dit vond ik top aan mijn docent: kwamen snel als je vragen had
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Ik heb geen spijt maar zal zoiets nooit meer volgen.

Hele fijne manier van lesgeven (iets te hoog tempo)

De manier waarop de les werd besproken was heel prettig. Er kwamen veel verduidelijkingsvoorbeelden voorbij dat hielp om de stof nog beter te begrijpen. Verder werd een gehele foutieve paragraaf opnieuw geschreven en gedeeld. Dat was heel prettig. Het tempo lag voor mij iets te hoog. Ik had best nog een les van 3 uur erbij gehad.

• Gevolgde training: Staatsrecht 2.4
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hele duidelijke voorbeelden van eigen stof

Erg verhelderend

Dankzij deze training snap ik de principes van de stof zodat ik me er nu ook in kan verdiepen

• Gevolgde training: training Decentrale Selectie UVA
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Uitlegvaardigheden

Volledig

Er was veel stof, maar omdat Nicole zo enthousiast is konden we er goed door heen. Ze was volledig en het was te merken dat ze veel kennis over dit vak heeft.

• Gevolgde training: Materieel strafrecht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Enthousiast

Het was erg informatief

Het was een erg leerzame les, waar ik geel aan gehad heb. Het duurde wel lang waardoor mijn concentratie weg ging en af en toe gingen ze snel door de dias heen. Ik vind het wel prijzig voor wat je er voor krijgt.

• Gevolgde training: Diergeneeskunde selectie
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze beheerste de stof goed en kon het met verschillende invalshoeken uitleggen

Ik heb zeker wat aan de tentamentraining gehad

De dingen die ik niet snapte kon ik gerust vragen en kreeg daar een goed antwoord voro terug.

• Gevolgde training: Decentrale Selectie Training Diergeneeskunde
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke uitleg

Ruimte voor verbetering

De docent gaf niet het gevoel heel geïnteresseerd te zijn. Hij was meer bezig met het bijhouden van de tijd dan echt de stof afmaken. Ook was er geen tijd meer om vragen te stellen aan het einde en werd verteld deze te stellen via whatsapp.

• Gevolgde training: WDD-1 Geneeskunde
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Uitleg over de neurologische banen
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Duidelijker hoe het nou zit met niet gehaald geld terug regeling.

Ik heb veel aan de training gehad en er werd goed uitgelegd.

Ik vond dat Roos zeer goed wist wat we moesten leren en zich duidelijk in de stof had verdiept.

• Gevolgde training: Decentrale selectie GNK UvA
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Legt alles goed uit en weet precies waar het over gaat.

Duidelijk en erg informatief

Ik vond de uitleg super duidelijk en niet te uitgebreid wat het te volgen hield. Er was ruimte voor vragen en de sfeer vond ik prettig, doordat ik het gevoel kreeg dat ik mijn vragen kon stellen. Het gaf me het gevoel dat ik meer klaar ben voor de de centrale nu, dat maakt me wat minder gestrest. De trainingen waren goed opgebouwd en de gene die de training gaf was enorm goed voorbereiden en had zich er goed in verdiept. Last minute liep het wat anders dan geplannt maar dit werd super goed op gevangen en ik heb het niet gemerkt.

• Gevolgde training: De centrale selectie training UvA
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Goed voor bereid en creerde een prettig sfeer

Het heeft me erg geholpen!

Ik vond het echt een goede training. Ik heb al mijn vragen kunnen stellen en het was fijn om extra uitleg te krijgen. De samenvatting is ook heel handig. Er staan wel een aantal zinnen in die bijvoorbeeld niet zijn afgemaakt en wat dingen die je volgens mij niet hoeft te weten. De presentaties vond ik super duidelijk behalve het stuk over reflexen.

• Gevolgde training: Diergeneeskunde selectie training
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Alle stof is heel duidelijk uitgelegd

Ik heb tijdens deze training veel geleerd.

Voor de decentrale selectie van geneeskunde van de UvA kreeg ik een moeilijke hoeveelheid stof binnen. Door deze cursus heb ik veel over de stof geleerd, omdat het duidelijk werd uitgelegd.

• Gevolgde training: Cursus decentrale selectie geneeskunde UvA
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze wist veel over dit onderwerp en kon dit duidelijk en goed overbrengen.
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Ik vond dat het snel en makkelijk te regelen was via de website en ik heb veel geleerd van mijn docent tijdens de 2 cursusdagen!

Veel geleerd op de cursus, goede herhaling en bevestiging van beheersing van de stof

• Gevolgde training: Decentrale selectiecursus Geneeskunde UvA
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Goede kennis en fijne uitlegwijze

Erg fijn

Erg leerzaam

• Gevolgde training: Selectie geneeskunde
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze wilde graag helpen

Helemaal top

Vond het erg fijn om dit mee te maken. Heeft zeer geholpen om bepaalde onderwerpen beter te begrijpen.

• Gevolgde training: Decentrale selectie Uva
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Kan heel goed uitleggen
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Het is zeker een aanrader voor mensen die beter leren als het verteld wordt.

Super duidelijke uitleg en fijn overzicht van de stof!

Erg fijne training voor diergeneeskunde selectie gehad, waarbij alle stof overzichtelijk op volgorde wordt gezet en alle stof wordt doorsproken. Zeker ook genoeg tijd voor individuele vragen!

• Gevolgde training: Selectie diergeneeskunde
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke uitleg

Volledig

Ik had zelf nog nooit een tentamentraining gevolgd, maar besloot voor mijn herkansing Staatsrecht er toch maar eens een keer aan te geloven. Er werd een overzichtelijke basis gecreëerd waarmee ik goed verder mee uit de voeten kan tijdens het leren.

• Gevolgde training: Staatsrecht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Steven haalde de foutjes eruit, maakte een samenvatting van lesstof die niet in het boekje werd behandeld en hij had veel kennis over het vak waardoor je met al je vragen bij hem terecht kon.

Doelgerichte tentamentraining van deskundige docent

De docent had veel verstand van Staatsrecht en was zeer bereid om verouderde stof zelf aan te passen. De uitleg was goed. De PowerPoint die hij gemaakt had waren ook super en regelmatig beter dat de handleiding.

• Gevolgde training: Staatsrecht groep 2
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hulpbereidheid, vakkennis
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl mijn voorkeur gaat uit naar 4 lessen van 3 uur ipv 3 lessen van 4 uur, ivm de grote hoeveelheid stof om te verwerken

Goede tips maar soms chaotisch

Ik vond het een hele handige les, met een super samenvatting en fijne tips, maar de leraar was een beetje chaotisch. Sommige dingen zag hij ook voor het eerst, maar wist er dan uiteindelijk wel veel van. Er was geen digibord, dus plaatjes en video's waren niet goed zichtbaar, en hij sprong van hak op de tak met sommige onderwerpen. Over het algemeen heb ik er wel heel veel aan gehad en het heeft mij goed geholpen om het overzicht terug te krijgen maar misschien niet het hele bedrag waard wat ik ervoor het betaald.

• Gevolgde training: UVA decentrale selectie
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Leuk en enthousiast

Ideaal als je meer zelfvertrouwen nodig hebt in het maken van tentamens

Voordat ik deze tentamentraining volgde was ik een beetje sceptisch hoe vier lessen iets aan je kennis zouden veranderen. Maar ik vond het juist super fijn om in een kleine groep een soort persoonlijke aandacht te krijgen. Het was laagdrempelig en iedereen werd gehoord maar tegelijkertijd luisterde iedereen naar de docent.

• Gevolgde training: Geneeskunde 1B2 groep 1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Erg veel kennis, goede lesstructuur en erg behulpzaam

Heel verhelderend en helpende dag wat me weer motivatie geeft om verder te leren.

Het was een intensieve planning, maar daardoor heb ik veel kunnen opsteken en voornamelijk de moeilijke dingen goed uitgelegd gekregen.

• Gevolgde training: Ronde 1 groep 2
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze zette zich volledig in om ons in deze dag zoveel mogelijk bij te brengen

Docent weet veel maar teveel stof voor 12 uur

Goede docent. Boekje niet heel goed. Veel te weinig tijd waardoor docent ontzettend snel ging en ik het daardoor niet kon volgen. Heel jammer.

• Gevolgde training: Staatsrecht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heel veel kennis.