Er was een goede powerpoint in elkaar gezet en het was fijn dat na elk deel een toetsje was waardoor je precies kon zien wat je niet snapte.
Ik ging zonder echte verwachtingen naar de training, maar ik ben enthousiast over mijn ervaring. De training beviel mij erg goed en ik zou het zeker aanraden.
Omar heeft een hele rustige uitstraling, hij weet erg veel van zijn vak en geeft de ruimte voor vragen of opmerkingen. Ook geeft hij handige tips voor het maken van het examen.
Omar gaf super duidelijke uitleg! Ik had ook het gevoel dat hij er heel veel van wist en hij kon elke vraag beantwoorden. Alleen fysiologie ging voor mij soms een beetje snel waardoor ik niet alles even goed mee heb gekregen
Een goede duidelijke training die ervoor zorgde dat ik met een goed gevoel de selectiedag tegemoet ging. Tijdens de training werd alle stof duidelijk behandelend waarna we de stof gingen oefenen met oefenvragen. Er was veel ruimte voor vragen en individuele aandacht. De samenvatting die we kregen was duidelijk en overzichtelijk.
De stof werd op een duidelijke, interactieve en leuke manier gebracht. Er was veel aandacht voor onze vragen.
De studenten probeerden er zoveel mogelijk van te maken. Maar vooraf aangegeven dingen zijn gewoon niet nagekomen. Ten eerste begint de les pas om 10"45 en eindigt hij om 16"30. Ten tweede geen 100 oefenvragen maar 50. Ten derde 3/4 van deze vragen komen uit het boek zelf.
Ik vond het een fijne herhaling en de cursus gaf echt handvatten en duidelijke overzichten die fijn waren voor het herhalen. Maar ik vond het wel jammer dat de docent niet alle vragen wist te beantwoorden, omdat "de kennis een beetje was weggezakt." Mij lijkt het wel fijn dat de docent zich heeft ingelezen in het onderwerp en de vereiste kennis paraat heeft.
De training was goed. Duidelijke uitleg en ruimte voor vragen!
Heel fijn.
Hicham legt alles heel duidelijk uit, vraagt of de leerlingen het allemaal begrijpen en heeft de training top voorbereid (powerpoint met oefenopdrachten en examenopdrachten).
Ik vond de les zeer interessant en leerzaam, ook omdat ik integreren nog niet op school had gezien en ik dit nu al grotendeels begrijp. Bij vragen kon ik ook altijd bij de docent terecht.
Het was wel oké. Ik wilde wel meer oefenen, hoe pak je een casus aan of de opdrachten. Waar je op moet letten etc. Docent was erg aardig!
Wat mijn wiskunde docenten in 3 jaar hebben uitgelegd heeft hij in 3 uur kunnen uitleggen!
Ik vond de wiskunde B training erg nuttig. Hicham kon op een rustige, duidelijke en vrolijke manier de stof uitleggen, waardoor de training zo voorbij vloog. Ik zal deze training zeker aanbevelen aan mijn vrienden.
Prima opgaven en goede uitleg en begeleiding, alleen beperkte hoeveelheod stof behandeld
Nicole legt het je zo uit dat je het gewoon meteen snapt. Prettige manier van lesgeven. Duidelijke uitleg.
Heel fijn om in 2 uurtjes een duidelijk overzicht te hebben. Zou graag nog een keer gaan en zou het aan iedereen aanbevelen.
Hicam was een duidelijke spreker, inhoudelijk legde hij alles prima uit. Ben blij dat ik deze training bezocht heb.
Ik begrijp de stof nu stukken beter en heb meer vertrouwen in dat het goed gaat komen. Door de handleiding kan ik beter leren, want uit het engels vind ik dat altijd toch een stuk moeilijker.
De training zelf was erg nuttig en heeft mij goed geholpen. Wat wel jammer was is dat ik minder dan een week van te voren te horen kreeg dat de training naar een dag later was verplaatst. Hierdoor moest vrij regelen op werk en op de nieuwe trainingsdag(zondag) waren de diensttijden van het OV anders. Wilde ik nu optijd zijn moest ik wel door iemand in alle vroegte op de zondagochtend naar het station worden gebracht wat niet ideaal was. Ook kreeg ik pas donderdagavond een mailtje met daarin een locatiewijziging. In plaats van in Amsterdam moest ik nu in Groningen zijn. Dit mailtje was echter in mijn spam beland wegens onverklaarbare redenen en zag ik pas zaterdagavond. De docent bleek ook al drie weken op de hoogte te zijn van de locatie en toch kreeg ik hier pas vier dagen van te voren een bericht. De handleiding die ik zou krijgen als voorbereiding op de training kreeg ik om 23.30 de dag voor de training, voorbereiden kwam er dus niet echt van. De training zou om half 10 beginnen in het Forum in Groningen, toen ik op de locatie kwam bleek dat deze pas om 10 uur open gaat, opmerkelijk. Al met al vind ik dat er veel dingen niet of niet goed geregeld waren voor iets waar je veel geld voor betaald.
Tentamentraining is zeker nuttig! Uitleg en tempo is veel beter te volgen dan bij een tutorial van de Uni. De handleiding van de tentamentraining dient wel ge-update te worden, aangezien de tentamens steeds lastiger worden.
Was aanvankelijk niet zo tevreden met de tentamentrawning omdat het begin qua uitleg en zelfs in de opdrachten redelijk het boek van Silvertorn zelf volgde. Naarmate het wat gecompliceerder werd werd de training ook nuttiger. Minpuntje was wel de velen erg stille andere studerende die de training volgde, gaven niet echt antwoord op de vragen en daardoor hing er ook een erg stille/saaie/bedrukte sfeer in de ruimte. Misschien een idee om iets meere een introductie te doen zodat je toch wel in de pauze's iets te bespreken hebt met elkaar in plaats van stilzwijgend op je telefoon kijken. Aan de andere kant had deze extreme stilte ook wel een voordeel voor de training zelf.
De training zelf was heel goed en heel nuttig. Alle stof werd goed behandeld besproken en verwerkt en Mara gaf goede tips. Het enige minpunt was de organisatie. Het werd zeer kort van te voren duidelijk dat de training in het forum in Groningen was in plaats van de oorspronkelijke locatie: de VU in amsterdam, wat voor iemand uit de buurt van Utrecht toch zeker anderhalf langer reizen is. Daarnaast zou de training om half 10 beginnen terwijl het forum pas om 10 opent. Ondanks alle verwarring was het toch een goede training en ik beveel hem zeker aan.