Ik vond de training heel nuttig. De oefenvragen in de syllabus gaan zeker helpen. Ook vond ik het samen doorlopen van de stof erg fijn. Er werd duidelijk uitgelegd hoe we efficient kunnen leren. Ook heeft Omar aandacht besteed aan de kleine details zoals pompstanden en tabellen af kunnen lezen, hier had ik echt wat aan!!
Duidelijk, gestructureerd en leuke enthousiaste docent
Het was erg aan te raden.
Wat ik heel jammer vind is dat de trainer zich totaal niet heeft verdiept in de stof, waardoor er vaak foutieve informatie werd gedeeld. Ook las zij bijna alles voor en kon ze veel vragen niet beantwoorden.
Ik had verwacht dat deze cursus mij het gevoel zou geven alsof ik al redelijk voorbereid ben voor het examen. Dit was echter niet het geval, ik voel me nu juist nog onzekerder dan toen ik begon. De samenvatting die we hebben gekregen is heel erg slecht, waardoor er nog meer verwarring kwam omtrent wat juist was en wat niet. Dit is erg vervelend voor zo'n dure cursus. Ik had me ingeschreven voor deze cursus zodat ik meer duidelijkheid zou hebben over de stof. Ik had ook verwacht dat we handige ezelsbruggetjes zouden leren, en een duidelijk overzicht zouden krijgen. Ik had verwacht dat we veel vragen zouden oefenen die representatief zouden zijn voor het examen. Dit is allemaal niet het geval. Doordat de docent zelf heel erg haar best heeft gedaan om een cursus in elkaar te zetten, was de cursus de laatste twee dagen redelijk. Als zij van te voren de juiste informatie had ontvangen en het boekje niet zo slecht was, denk ik dat de docent heel erg goed was geweest. Maar omdat dit niet het geval was, kwamen we in tijdnood en was de eerste dag van de cursus eigenlijk niks waard.
Ik wist niet wat ik kon verwachten en ben erg blij dat ik toch gekozen heb deze tentamentrainig te volgen. Ik heb zo veel meer geleerd dan als ik de stof zelf zou doornemen. Het helpt heel erg dat iemand het dus aan mij uitlegde, in plaats van dat ik zelf thuis zat met vraagtekens
Ik vond het een leuke training, omdat er veel uitwisseling van ideeën plaatsvond
Door de training heb ik nu een goede overzicht van het blok. Fijn uitgelegd en herhaald.
Nicole heeft het super gedaan. Geen comments verder.
De training was erg overzichtelijk en toegankelijk. Vooral fijn dat de geleerde stof bijna direct werd toegepast op bepaalde casussen.
Thus far, the level of communication with tutors has been admirable. Things appear very organized and makes doing our job easy.
Tijdens de training werd de verkeerde stof behandeld. Dit omdat het een nieuw vak is en ze niet wisten wat er hierin zou worden verwacht.
Ik heb tentamentraining gevolgd voor het vak ARMS van Psychologie. Dit jaar is het vak veranderd t.o.v. MTS3. Het gaat in de huidige versie vooral om de interpretatie van de output en analysetechnieken. Het boekje dat we kregen vanuit tentamentrainingen bestond voornamelijk uit stof van MTS 3, waarbij berekeningen en formules centraal stond. Daarnaast bevatte het boekje ook letterlijk geen output en geen oefenopdrachten. Dit laatste stond wel aangegeven bij de omschrijving van tentamentrainingen. De docent was nergens van op de hoogte, omdat ze iemand anders moest invallen. Ik vond dat ze het goed probeerde. Ze had wel de kennis van de stof dat kon je merken. Als mensen vragen hadden probeerde ze deze op verschillende manieren uit te leggen. Dit werd echter ook een stuk lastiger, omdat we in een lokaal zaten zonder beamer. Hierdoor konden we niks projecteren en moest alles op papier worden geschreven. Tijdens de pauze hadden we het er met de groep over en kwamen tot de conclusie dat deze training gewoon niet eerlijk is. Ik ben al met al geïrriteerd op de organisatie, omdat ik juist meer stress ervaren heb dan dat ik goed voorbereid het tentamen inga. Ik heb gevraagd om oefenopdrachten via de app. Dit wordt wel gelezen, maar er wordt niet op gereageerd. Ik voel me opgelicht.
Fijne training! Ook fijn dat het niet te lang was, 9 uur was precies goed.
In een paar lessen de stof duidelijk en overzichtelijk uitgelegd en een overzicht van wat er geleerd moet worden. Keihard nodig bij rechtsgeschiedenis.
Very professional teaching, engaging course
Goede en duidelijke uitleg Begreep onderdelen nu veel beter
Top training. Voordat ik aan de training begon vond ik het vak erg vaag. Door de training kan ik de onderwerpen meer in context plaatsen en is alles me veel duidelijker geworden
Door Nicole ben ik veel beter voorbereid voor mijn tentamen
generally good, dont understand why we didnt receive a manual we also didnt receive any extra excercises up until this point (11.03.2020) even though we were promised to get them by monday (09.03.2020)
He describes everything super clearly.
ik vond het erg fijn, ik heb veel moeite om dit vak tot leven te laten komen zelf thuis. En geiske heeft het zodanig verteld en uitgelegd dat het toch wat makkelijker wordt. Zij had veel geduld, beantwoordde iedere vraag en nam de tijd als je het niet begreep. Ook fijn dat ze buiten de training nog dingen wilt uitleggen etc via de app. De trainingshandleiding was echter wel wat slordiger dan ik gewend ben van tentamentrainingen.
Geiske legde alles keurig uit, daarnaast waren de opdrachten verhelderend.