Duidelijk en overzichtelijk

Nog nooit eerder een tentamentraining gedaan, maar had ik het maar eerder gedaan. Had mij veel tijd bespaard. De trainingen zijn overzichtelijk en duidelijk. Het is fijn dat de hoorcolleges, vaardigheidsonderwijs en vaardigheidsonderwijs wordt teruggebracht naar onderwerpen. Hierdoor komt al het onderwijs samen.

• Gevolgde training: Hertentamentraining 2A2
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze nam echt de tijd voor elke vraag en onderwerp
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Goede communicatie

Erg fijne uitleg

Het was beter dan ik had verwacht online en de stof werd duidelijk uitgelegd.

• Gevolgde training: 1A1 herkansingstraining
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hij nam heel erg de tijd om goed uit te leggen
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl N.v.t.

Duidelijk en goed uitgelegd

Er werd veel moeite gedaan voor de voorbereiding en vragen die we hadden. Het was duidelijk en krachtig uitgelegd. Ze nam haar tijd en ik heb naderhand geen vragen meer.

• Gevolgde training: Privaatrecht B
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijk, fijn om naar te luisteren

Hele fijne training

Ik vond het een hele goede en duidelijke training. Ze legde alles heel duidelijk uit en het was erg fijn dat ze ook zelf dingen bij de powerpoint schreef en bijvoorbeeld schema’s maakte om bepaalde processen uit te leggen.

• Gevolgde training: Geneeskunde 2A1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke uitleg

Heel goed

Heb nu echt het gevoel dat ik veel beter voorbereid ben op het tentamen en de stof een stuk beter begrijp.

• Gevolgde training: Herkansing 2A1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Super duidelijke uitleg, fijne tekeningetjes en echt alles helemaal stap voor stap uitgelegd
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Vond het een beetje raar dat we moesten bijbetalen voor de boekjes want normaal zitten die er voor die prijs ook gewoon bij.

nuttig, waardevol en alomvattend

Ik heb erg veel gehad aan de les. Jay beheerste de stof erg goed en kon op onze vragen ingaan, vaak zelfs met een uitleg waarmee je de de gegeven informatie ook in andere situatie zou kunnen vragen.

• Gevolgde training: 1A1 geneeskunde herkansing
  • Dit vond ik top aan mijn docent: goede uitleg

De training was inhoudelijk gezien super goed!

Ik heb de training zelf als heel prettig ervaren. Er was genoeg ruimte voor vragen en alles werd op een prettige manier uitgelegd. Het verbaasde me echter wel dat er geen handleiding toegestuurd werd, de verkeerde toegangslink, geen link naar de whatsapp groep en geen reactie op een eerder door mij gestuurde mail die bovenstaande zaken had kunnen voorkomen. Ondanks dit vond ik dat de lessen op een. goede manier werden gegeven gezien de omstandigheden. Zoom werkte maar op een klein aantal momenten niet naar behoren.

• Gevolgde training: Herkansing 2A1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Sprak duidelijk en rustig en gaf genoeg ruimte voor het stellen van vragen
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Overall. goede ervaring, maar ik vind dat de communicatie slecht is verlopen. Dit zorgde voor stress bij mij aan het begin.

Ook online een hele goede training.

Zelfs nu alles online was, vond ik het een hele fijne training. De stof werd nog steeds duidelijk overgebracht en het was goed te volgen.

• Gevolgde training: Hertentamen 2A1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Merel legt heel rustig en duidelijk uit.

snel en handig

De training was erg goed gegeven. De trainer gaf ons goede uitleg en maakte het duidelijk. Echter, de stof was maar de helft en de onderwerpen die uitgelicht waren in de hoorcolleges en werkgroepen kwamen vaak niet eens naar voren. De powerpoint zaten heel veel fouten in.

• Gevolgde training: Privaatrecht B
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke uitleg
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl De trainer was top, de handleiding en powerpoint vielen zeer tegen.

Geen spijt van mijn inschrijving.

Merel legt heel fijn uit en tekent vaak schema's om abstracte principes inzichtelijk te maken. De Zoom-les was voor iedereen nieuw, maar ik denk dat het een mooie uitkomst was in deze gekke tijd. Ik ben in ieder geval blij dat het op deze manier kon. Ik begrijp de stof echt beter nu. Hartelijk bedankt.

• Gevolgde training: 2A1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Alle tekeningen/schema's
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Helaas de trainingshandleiding niet op papier thuisgestuurd gekregen, maar alleen een digitale versie via de mail. Ik snap niet waarom, want ik betaal hiervoor en nu moesten we ineens extra bijbetalen voor het boekje.

Duidelijke uitleg en veel mogelijkheden tot vragen stellen.

• Gevolgde training: 2A1 geneeskunde erasmus universiteit
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke uitleg met overzichtelijke tekeningen.

Zeer nuttig

Fijn om alles nog een keer door te kunnen spreken en dingen uitgelegd te krijgen die ik niet snapte

• Gevolgde training: Goed
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heel rustig met uitleg en vindt het niet vervelend iets uit te leggen wanneer het al besproken maar niet duidelijk was

Fijne bevestiging en herhaling van de stof

Ik heb de training als heel fijn ervaren, want ik vond dat Merel heel erg goed kon uitleggen en ik vond haar tekeningen super duidelijk. Soms ging het voor mij persoonlijk wel een beetje aan de trage kant, maar ik merkte ook dat dat op het einde wel fijn was, aangezien ik na 2 uur minder concentratie had. Ik vond het heel chill dat het veel herhaling was van de stof die ik zelf al had bestudeerd, want dat gaf mij bevestiging dat ik wel het juiste aan het leren ben.

• Gevolgde training: 2A1 oncologie groep 1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze legde echt heel goed uit en haar tekeningen zijn heel duidelijk en overzichtelijk.
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Ik vond het wel apart dat we de handleiding niet gratis toegestuurd kregen, aangezien we een hoop betalen voor de training (incl handleiding als het goed is) en daarnaast is het heel onhandig om zoom geopend te hebben op je laptop en dan tegelijker tijd heen en weer te moeten gaan naar de handleiding.

Rustig, goed te volgen en duidelijke uitleg

De zoom training is wat anders dan normaal, maar we kregen alsnog de ruimte om al onze vragen te stellen. Door vooraf de powerpoint doorgestuurd te krijgen konden we tijdens de training goed meelezen. De stof is rustig en duidelijk uitgelegd

• Gevolgde training: 1B1 hertentamen geneeskunde erasmus universiteit
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Snelle reactie op vragen en de ruimte om deze altijd te stellen

De structuur die ik nodig had in tijden van Corona

Door de corona crisis was mijn leven een chaos. Ik wist niet zo goed hoe ik alles moest combineren (thuis werken, een kind lesgeven en zelf thuis studeren). Door de tentamentraining had ik al snel weer alles op een rijtje en nu ga ik vol zelfvertrouwen het tentamen in.

• Gevolgde training: Ondernemingsrecht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Bereid om alles uit te zoeken, kan ook dingen mailen
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Fijn dat jullie er zijn!

Duidelijk en to the point

Concrete uitleg en voorbeelden bij de soms abstracte stof

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Gevolgde training: N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: concreet

Net zo goed als altijd!!

De trainingen online zijn nog steeds zo goed als altijd. Ik vind het wel jammer dat de tentamenhandleiding niet opgestuurd kon worden. Van papier aflezen is een stuk makkelijker dan van het beeldscherm.

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Gevolgde training: Introduction European and international law
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Goede uitleg en voorbeelden

Overzichtelijk

Zeer overzichtelijke training. Fijne voorbereiding op het tentamen

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Gevolgde training: Introductie International European Law
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heldere uitleg
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Contact mbt het verkrijgen van een schriftelijke trainingshandleiding verliep moeizaam.

Duidelijk en niet gehaast

Duidelijke uitleg, niet gehaast en iedereen krijgt de tijd om het te begrijpen.

• Gevolgde training: Introductie Internationaal Recht & Europees Recht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijk en niet gehaast.
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Aanmeld link controleren (of iedereen deze daadwerkelijk ontvangen heeft)

Duidelijk en gestructureerd

De training was heel duidelijk en goed uitgelegd, daarnaast was de docent heel duidelijk met het beantwoorden van evt vragen m.b.t. de stof en hielp met de beantwoording van de meerkeuze vragen. Ondanks dat het vak in het engels werd gegeven was het fijn dat de docent het in het Nederlands deed maar wel belangrijke begrippen aangaf die je in het engels moest arceren of onthouden.

• Gevolgde training: Internationaal en EU recht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: duidelijk en gestructureerd

Online training was net zo duidelijk als de training in het echt

Het was weer een fijne training. Duidelijk en overzichtelijk, het bereidt me goed voor op het tentamen.

• Gevolgde training: Inleiding Internationaal en EU recht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze was geduldig en ik had zeker het gevoel dat ik al mijn vragen aan haar kon stellen.
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Het was weer een hele fijne training.

Overzichtelijk, duidelijk

De training was fijn gestructureerd en goed te volgen!

• Gevolgde training: IIER
  • Dit vond ik top aan mijn docent: duidelijk

Duidelijke uitleg

Uitleg was duidelijk

• Gevolgde training: CMI-1 deeltoets
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hij was behulpzaam

De training was erg leerzaam!

Na het volgen van de training was alle stof veel duidelijker en kon ik ook een beeld vormen bij alles.

• Gevolgde training: Inleiding Europees recht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hij beantwoorde alle vragen erg snel!

Perfectly complimentary to my self-study

Easy, straight-forward, too many emails

• Would you recommend us? Yes
  • Teacher's knowledge
  • Willingness to help you out, and involvement of the teacher
  • Teacher's tutoring skills
  • Response time customer service N/A
  • Course: Brain & Cognition
  • Things I liked about my teacher Answered all the questions, thouroughly explained what is generally hard to study.
  • Other things I would like to share with TentamenTrainingen.nl No.