Nog nooit eerder een tentamentraining gedaan, maar had ik het maar eerder gedaan. Had mij veel tijd bespaard. De trainingen zijn overzichtelijk en duidelijk. Het is fijn dat de hoorcolleges, vaardigheidsonderwijs en vaardigheidsonderwijs wordt teruggebracht naar onderwerpen. Hierdoor komt al het onderwijs samen.
Het was beter dan ik had verwacht online en de stof werd duidelijk uitgelegd.
Er werd veel moeite gedaan voor de voorbereiding en vragen die we hadden. Het was duidelijk en krachtig uitgelegd. Ze nam haar tijd en ik heb naderhand geen vragen meer.
Ik vond het een hele goede en duidelijke training. Ze legde alles heel duidelijk uit en het was erg fijn dat ze ook zelf dingen bij de powerpoint schreef en bijvoorbeeld schema’s maakte om bepaalde processen uit te leggen.
Heb nu echt het gevoel dat ik veel beter voorbereid ben op het tentamen en de stof een stuk beter begrijp.
Ik heb erg veel gehad aan de les. Jay beheerste de stof erg goed en kon op onze vragen ingaan, vaak zelfs met een uitleg waarmee je de de gegeven informatie ook in andere situatie zou kunnen vragen.
Ik heb de training zelf als heel prettig ervaren. Er was genoeg ruimte voor vragen en alles werd op een prettige manier uitgelegd. Het verbaasde me echter wel dat er geen handleiding toegestuurd werd, de verkeerde toegangslink, geen link naar de whatsapp groep en geen reactie op een eerder door mij gestuurde mail die bovenstaande zaken had kunnen voorkomen. Ondanks dit vond ik dat de lessen op een. goede manier werden gegeven gezien de omstandigheden. Zoom werkte maar op een klein aantal momenten niet naar behoren.
Zelfs nu alles online was, vond ik het een hele fijne training. De stof werd nog steeds duidelijk overgebracht en het was goed te volgen.
De training was erg goed gegeven. De trainer gaf ons goede uitleg en maakte het duidelijk. Echter, de stof was maar de helft en de onderwerpen die uitgelicht waren in de hoorcolleges en werkgroepen kwamen vaak niet eens naar voren. De powerpoint zaten heel veel fouten in.
Merel legt heel fijn uit en tekent vaak schema's om abstracte principes inzichtelijk te maken. De Zoom-les was voor iedereen nieuw, maar ik denk dat het een mooie uitkomst was in deze gekke tijd. Ik ben in ieder geval blij dat het op deze manier kon. Ik begrijp de stof echt beter nu. Hartelijk bedankt.
Duidelijke uitleg en veel mogelijkheden tot vragen stellen.
Fijn om alles nog een keer door te kunnen spreken en dingen uitgelegd te krijgen die ik niet snapte
Ik heb de training als heel fijn ervaren, want ik vond dat Merel heel erg goed kon uitleggen en ik vond haar tekeningen super duidelijk. Soms ging het voor mij persoonlijk wel een beetje aan de trage kant, maar ik merkte ook dat dat op het einde wel fijn was, aangezien ik na 2 uur minder concentratie had. Ik vond het heel chill dat het veel herhaling was van de stof die ik zelf al had bestudeerd, want dat gaf mij bevestiging dat ik wel het juiste aan het leren ben.
De zoom training is wat anders dan normaal, maar we kregen alsnog de ruimte om al onze vragen te stellen. Door vooraf de powerpoint doorgestuurd te krijgen konden we tijdens de training goed meelezen. De stof is rustig en duidelijk uitgelegd
Door de corona crisis was mijn leven een chaos. Ik wist niet zo goed hoe ik alles moest combineren (thuis werken, een kind lesgeven en zelf thuis studeren). Door de tentamentraining had ik al snel weer alles op een rijtje en nu ga ik vol zelfvertrouwen het tentamen in.
Concrete uitleg en voorbeelden bij de soms abstracte stof
De trainingen online zijn nog steeds zo goed als altijd. Ik vind het wel jammer dat de tentamenhandleiding niet opgestuurd kon worden. Van papier aflezen is een stuk makkelijker dan van het beeldscherm.
Zeer overzichtelijke training. Fijne voorbereiding op het tentamen
Duidelijke uitleg, niet gehaast en iedereen krijgt de tijd om het te begrijpen.
De training was heel duidelijk en goed uitgelegd, daarnaast was de docent heel duidelijk met het beantwoorden van evt vragen m.b.t. de stof en hielp met de beantwoording van de meerkeuze vragen. Ondanks dat het vak in het engels werd gegeven was het fijn dat de docent het in het Nederlands deed maar wel belangrijke begrippen aangaf die je in het engels moest arceren of onthouden.
Het was weer een fijne training. Duidelijk en overzichtelijk, het bereidt me goed voor op het tentamen.
De training was fijn gestructureerd en goed te volgen!
Uitleg was duidelijk
Na het volgen van de training was alle stof veel duidelijker en kon ik ook een beeld vormen bij alles.
Easy, straight-forward, too many emails