Als de slides van te voren gemaakt zouden worden en niet tijdens de training zou dat veel tijd schelen. Zeker het tijdrovende geknip en geplak om illustraties in een slide te zetten is irritant. Gewoon je presentatie van te voren goed voorbereiden! En graag iets professioneler qua taalgebruik en presentatie, soms erg kinderachtig. Emy heeft verstand van de materie en gaat ook snel en met veel geduld in op vragen die gesteld worden, dat is positief. Tempo ligt daardoor wel vrij laag, en ze slaat wel wat relevante stof over.
Geiske is een fijne docent die weet hoe ze iets moet uitleggen. Ondanks dat het contact nu anders was dan tijdens eerdere trainingen, wist ze het duidelijk over te brengen. Theorie werd afgewisseld met oefensommen wat ervoor zorgde dat we actief bezig waren.
Ze gaf heldere en duidelijke uitleg en van de stof. Verder beantwoorde ze vragen snel en verwerkte deze ook in haar uitleg waardoor het allemaal enorm vloeiend en behapbaarder werd.
In 12 uur worden duidelijk alle onderwerpen uitgelicht en besproken, hierbij is er genoeg ruimte voor vragen en wordt er per onderdeel telkens een paar tentamenvragen geoefend en besproken.
Goed, gestructureerd en duidelijk!
De relatie tussen alle verschillende onderdelen zijn altijd een stuk duidelijker na het volgen van de trainingen van Geiske.
Geiske gaf een duidelijke uitleg, had een goed overzicht van wat wanneer uitgelegd ging worden en nam na de marathon nog een moment om vragen te beantwoorden. Het was duidelijk te merken dat ze kennis van het materiaal had! Ze kon heel goed met Zoom werken in combinatie met de Powerpoint. De extra vragen die ze ons meegaf, zullen ook helpen bij het voorbereiden op het tentamen.
Op een duidelijke en rustige manier legt Gijske de belangrijkste begrippen, concepten en formules uit. Ze neemt ook alle tijd voor je vragen.
Geiske gebruikte hele duidelijke powerpoint slides met goede uitleg d.m.v. de kleurtjes. Ook de oefenvragen waren erg nuttig om meteen te controleren of je de voorafgaande uitleg goed had begrepen. We gingen er vlot doorheen, maar wel op een goed te volgen tempo. De powerpoint slides voegen ook echt veel toe aan de training.
De tentamentraining is helder en duidelijk. Ik heb het idee veel beter voorbereid te zijn voor het tentamen.
Geiske is een heel fijn in haar uitleg, door bijvoorbeeld Jip en Janneke taal gebruiken op het moment dat ze een voorbeeld geeft.
Goed de stof opgefrist
Meeste stof behandeld in de tijd in grote lijnen. Duidelijke uitleg en slides.
De tentamentraining was zeker informatief en handig om alle stof op een rijtje opgenoemd te krijgen. Echter vind ik dat er diepgang mist
Heel fijn, paar foutjes in de powerpoint waardoor wat verwarring ontstond maar voor de rest goed uitgelegd en ik denk een goed overzicht van het blok!
Alle stof is goed en compleet uitgelegd!
Good outlines and explanations
Teacher knew everything perfectly, big improvement compared to the course for the final
Hele fijne en duidelijk tentamentraining van Inge. Neemt de tijd voor de vragen die iedereen heeft. Legt duidelijk maar snel uit, waardoor je getriggerd blijft om op te letten.
Doen niet wat ze nakomen
Ik vond Dania op een fijn tempo praten en ale stof goed behandelen. Vragen werden goed en duidelijk beantwoord, zelfs via whatsapp/email werd het snel en goed geantwoord. Ook de oefenvragen tussendoor maakten duidelijk hoe een vraag beantwoord moest worden.
Talar heeft met veel oefenvragen en een praktische uitleg het voor elkaar gekregen om een hoop stof met een aantal lastige begrippen toch goed uit te leggen.
Top training, bedankt hicham!