Duidelijke, heldere training

De training was erg leuk en leerzaam. Ik vind het prettig dat er aan het begin van de training een duidelijk beeld wordt gegeven over de verloop van de training. De docent begon erg leuk met een voorbeeld over hoe het niet moet. De lengte was precies goed en de interactie was leuk.

• Gevolgde training: Docententraining
  • Dit vond ik top aan mijn docent: De presentatie
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl N.v.t.

Duidelijke informatie maar wel erg veel

Nienke geeft goed les en praat erg duidelijk. Wel is het voor al deze nieuwe informatie nogal overweldigend en gaan we er snel door heen. Ik denk dat ik het na de training even moet laten bezinken en het dan allemaal helder is

• Gevolgde training: Docententraining voor Trainingsmanagers
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijk, aardig

Zeer duidelijk

De training heeft mij veel helderheid gegeven over hoe ik straks moet omgaan met problemen van mijn docent.

• Gevolgde training: Docententraining voor TMS
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Legt rustig en duidelijk uit

Erg goede, duidelijke training.

Deze training werd duidelijk en rustig gegeven. Goed met een voorbeeld aan het begin hoe het niet moet. Ook was er goede interactie aan de hand van de break-out room.

• Gevolgde training: 5. Docententraining voor TMS - Groep 1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: De training was goed opgebouwd.

Duidelijk, Interactief en behulpzaam

Docententraining gevolgd als voorbereiding op functie trainingsmanager. Duidelijk, fijn en interactief.

• Gevolgde training: Docententraining trainingsmanagers
  • Dit vond ik top aan mijn docent: TOP

Knowledge is power

Fijne docenten en goede samenvatting. Heel leerzaam was de training!

• Gevolgde training: Inleiding Strafrecht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Geduldig

Goede training

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Gevolgde training: docententraining voor tms
  • Dit vond ik top aan mijn docent: N.v.t.

Goede uitleg van Nienke

Was een korte maar een informatieve training. Fijn dat er interactie was met de andere studenten en dat Nienke veel vragen stelde aan ons.

• Gevolgde training: docententraining TMS
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Lief
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Goede ervaring!

Duidelijke interactieve training

Duidelijke overzichtelijke informatie, meteen goed begin met interactief onderdeel, daarna nog casus in break out room wat erg hielp om betrokken te blijven.

• Gevolgde training: Docententraining voor TmS
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Positief

Kort maar krachtig

De training was perfect qua tijdsduur, alle nodige informatie werd besproken maar er werd niet onnodig lang over gedaan. Op deze manier kon ik mijn aandacht er goed bijhouden.

• Gevolgde training: Docententraining voor TmS
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Prettige manier van uitleggen

Duidelijk overzichtelijk verhaal

Een overzichtelijk verhaal van Nienke. De behandelde stof had alleen misschien in wat kortere tijd besproken kunnen worden. Verder vond ik de interactie in de breakout rooms nuttig

• Gevolgde training: TMS Docententraining
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Positieve uitstraling

Duidelijke training

Fijne training

• Gevolgde training: Docententraining voor TMS
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijk verteld

Goede duidelijke uitleg

Niveau begon redelijk makkelijk vanwege de grote groep.

• Gevolgde training: Tentamentraining
  • Dit vond ik top aan mijn docent: N.v.t.

Enorm veel inzichten gekregen over verschillende concepten van effectief werken.

Inzicht gekregen in verschillende manieren van efficiënt en effectief werken met collega’s, timemanagement en structuur aanbrengen in werkzaamheden

• Gevolgde training: Effectief werken
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Op een informele wijze verschillende concepten duidelijk overbrengen.

Positief

Ze legde alles duidelijk uit en gaf gericht antwoord op de vragen die gesteld werden. Ik snapte de stof meer na de marathon.

• Gevolgde training: Marathon Psychometrie
  • Dit vond ik top aan mijn docent: De heldere en simpele uitleg

Prima boosttraining

In 3 uur een powerpoint doorlopen. Vragen grotendeels beantwoord. Verschillende concepten een stuk duidelijker, bedankt!

• Gevolgde training: Boosttraining
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Tijd gegeven voor vragen

Goed en duidelijk uitgelegd

Hij legt goed en duidelijk uit en kan ook duidelijk vragen beantwoorden.

• Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Gevolgde training: basis tot homeostase boost (her)
  • Dit vond ik top aan mijn docent: legt duidelijk uit!

Goede uitleg, wel wat foutjes in de pp

Kan goed uitleggen, stelt ook wat vragen tussendoor waardoor het interactief blijft. Verder dus wel wat foutjes in de pp die wat verwarrend kunnen zijn. Ook waren er een paar vragen die hij niet wist te beantwoorden, dus dat is jammer.

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Gevolgde training: hertentamen basis tot homeostase
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Fijne uitleg
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl op vrijdag een mail gestuurd met de vraag waar ik mijn vragen kon inleveren voor de training. geen reactie meer gehad helaas

Erg duidelijk

Fijne docent met veel kennis, op een duidelijke manier verwoord.

• Gevolgde training: Bestuursrecht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: betrokkenheid
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl .

Sluit goed aan op de problemen die wij tegen kunnen komen

Het was heel prettig dat Martin wist wat voor problemen wij in ons bestuursjaar tegen zouden komen. Daarnaast vroeg hij ook meteen aan het begin al wat wij verwachtten zodat hij kon inspelen op eventuele vragen die wij hadden die misschien niet in het programma stond. Daardoor was het een training waar alle problemen die mensen zouden hebben wel beantwoord werden. Daarmee sloot de training dus heel erg aan bij onze verwachtingen

• Gevolgde training: Effectief besturen
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Probeert echt onze problemen te verhelpen ipv alleen zn eigen programma door te drukken

Heel goede uitleg van deze man!

2 keer erg goede lessen die me alle leerstof hebben verfrist!

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Gevolgde training: logaritmes en afgeleiden
  • Dit vond ik top aan mijn docent: beter uitgelegd dan mijn docenten die op mijn school waren

Very good refreshment of my knowledge in quantitative methods

2 years passed since I dealt with quantitative methods in high school. My instructor Hicham did a really good job with refreshing my memory of the subject. His lecture was well-structured, starting with fairly easy exercises to get in touch with the topic, getting harder task by task and finally completing the topic with a couple of exercises extracted from older exams. His knowledge of the topic was flawless and the way he presented the different topics to us was informative. He was also very interactive with the students, which lead to a pleasant, yet concentrated atmosphere.

• Would you recommend us? Yes
  • Teacher's knowledge
  • Willingness to help you out, and involvement of the teacher
  • Teacher's tutoring skills
  • Response time customer service N/A
  • Course: Quantitative Methods I - Summer Training
  • Things I liked about my teacher humorous, did a really good job with responding to upcoming questions
  • Other things I would like to share with TentamenTrainingen.nl N/A

Goed training gegeven

• Gevolgde training: Promotie
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijk uitgelegd

Great

Very informative. This has definitely been a great help in preparation for the coming weeks in EBE.

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Gevolgde training: N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: His way of teaching, as well as his personality

It was a pleasure and very informative.

Hicham did a great job explaining the different topics and managed to do it in a way, that it did not get boring even after 6 hours.

• Would you recommend us? Yes
  • Teacher's knowledge
  • Willingness to help you out, and involvement of the teacher
  • Teacher's tutoring skills
  • Response time customer service
  • Course: N/A
  • Things I liked about my teacher Very good at explaining!
  • Other things I would like to share with TentamenTrainingen.nl N/A