Fijne uitleg waar ik veel van heb geleerd

X

• Gevolgde training: MGZ Q5 gratis training
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Had veel kennis en legde het goed en fijn uit
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl N.v.t.

Een van de meest nuttige (gratis) tentamen trainingen die ik gevolgd heb

Hij heeft precies alle dingen aangestipt waar ik moeite mee had. Ook gaf hij een duidelijk plaatje van de stof en nam hij je mee in zijn denkproces wat erg prettig was.

• Gevolgde training: Mgz Q5 gratis
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Slim, handige tips

Goede duidelijke voorbereiding voor het tentamen

Het was een fijne herhaling van de stof en da belangrijkste punten. Het was ook prettig dat aangegeven werd wat wel en niet op tentamens komt. Verder vond ik ook de stof die we nog niet hebben gehad duidelijk en concreet uitgelegd.

• Gevolgde training: Gratis masterclass
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Rustig en duidelijke uitleg

Een leerzame bondige tentamentraining

Ik vond de tentamentraining erg fijn, met genoeg uitleg zonder al te veel onnodige feiten en dergelijke. De essentie is goed uitgelegd en dat is denk ik het belangrijkst voor deze training. Wel vond ik het soms wat snel gaan, dus dat zou de volgende keer nog wat verbeterd kunnen worden door af en toe wat meer tijd te geven.

• Gevolgde training: Tentamentraining Q5
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hij wist precies waar hij het over had en kon het makkelijk uitleggen

Goede krachtige uitleg

Lekker kort en krachtige zinnen wat het duidelijk maakt. Heel fijn dat je je redenering deelt. Zo snap ik ook hoe ik het beter kan aanpakken Verbanden zijn fijn! Soms iets meer tijd gunnen om te lezen. Fijne stem

• Gevolgde training: Masterclass Q5-1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Stem, uitleg, z’n redenatie

Volledig en simpel uitgelegd

Ik vond deze les erg fijn, omdat de docent erg simpel uitlegde maar wel volledig. Ook kreeg ik ezelsbruggetjes te horen wat erg fijn was. Ik vond het fijn dat de docent goed uitlegde welke onderwerpen vaak in tentamens komen, en welke eigenlijk niet.

• Gevolgde training: Goede les
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke uitleg, simpel

Prettige manier van uitleggen.

Meneer deed goed zijn best en kon goed zijn denkpatroon uitleggen/toelichten. Soms liep hij een paar tellen stuk, maar hij pakte zochzelf snel op :)

• Gevolgde training: MGZQ5
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Probeert kalm uit te leggen

Handig

Handige samenvatting van de stof. Het ging wel wat snel

• Gevolgde training: Q5 tentamentraining
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Probeerde het simpel te houden

Goede uitleg

Fijne masterclass. Belangrijke dingen zijn besproken. Soms wel wat snel, maar op zich goed te volgen.

• Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Gevolgde training: N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Veel kennis, geeft goed aan wat je goed moet weten

Zeer sympathieke en professionele instructeur.

Hij had een erg goede intonatie en veel rust in zijn stem. Hij was erg sympathiek en bereid om te helpen, daarbij was de powerpoint ook erg verhelderend.

• Gevolgde training: MGZ Q5 Training 1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hij had een hele duidelijke intonatie waardoor de les goed te volgen was.

Heel handig

Het was mega overzichtelijk en Chang legde alles duidelijk uit.

• Gevolgde training: Masterclass Q5
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Super duidelijk, weet heel veel.

Duidelijke uitleg en goed voorbereid

• Gevolgde training: Q5 masterclass
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Goede uitleg

Goede herhaling van de stof

Langzaam en goed te begrijpen. Een soort samenvatting van de belangrijkste punten.

• Course: N/A
  • Things I liked about my teacher N/A
  • Other things I would like to share with TentamenTrainingen.nl N/A

It makes it much more clear!

Erg fijn en zeer duidelijk!

• Course: Statistics
  • Things I liked about my teacher N/A
  • Other things I would like to share with TentamenTrainingen.nl N/A

Duidelijke uitleg en goed tempo

Ik heb de training als fijn ervaren. Het tempo lag niet te hoog of te laag. Het waren ook goede onderwerpen en het heeft voor mij een overzicht gecreëerd.

• Gevolgde training: Examentraining verwondering MGZ
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke stem en beantwoord alle vragen

Good

Good

• Course: Management accounting
  • Things I liked about my teacher Great
  • Other things I would like to share with TentamenTrainingen.nl N/A

Bas was erg geduldig met vragen en ging vlot maar duidelijk door de stof heen

Hij heeft veel behandeld, maar het was geen samenvatting, hij is echt in detail op alles ingegaan. Verder konden mensen continu vragen stellen, dat is heel fijn, want als je ergens op vastloopt wil je niet pas aan het eind je vraag kunnen stellen, dan snap je de rest van het verhaal niet. Verdee articuleert hij goed, dus het was goed te verstaan. De kahoot zorgde voor afwisseling en feedback, dus dat was ook fijn

• Gevolgde training: MGZ Q1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Gaf snel antwoord op vragen
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Was fijn

Heel goed!

Je hoort dat bas weet waar die het over heeft wat super fijn is. Ook ligt zijn tempo perfect, niet te hoog en niet te laag.

• Gevolgde training: Masterclass Q1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hij weet waar die het over heeft.

The training was to slow

Had a lot of more trainings with tentamentraining, but this was not the best one. We did not finish the training. I do not think it was Yannick his fault because we had a very large group for a online training. However Yannick might try next time to answer individual questions of students not all the time during the exercises. This slowed down the group a lot all the time. Maybe after the exercises let people ask more questions or at time frames decided upfront.

• Course: Management accounting 1 for busines
  • Things I liked about my teacher Tried to help all te time.
  • Other things I would like to share with TentamenTrainingen.nl N/A

Heldere uitleg, goede keuze qua oefenvragen, informatieve slides

• Gevolgde training: MGZ Q1 gratis digitale masterclass
  • Dit vond ik top aan mijn docent: N.v.t.

Zeer goede, bondige en duidelijke uitleg met fijne afwisseling van wat vragen.

Het was erg fijn om te luisteren naar de uitleg. Dit kwam grotendeels doordat het snel was en daardoor veel in een korte tijd. Daarnaast kon je vragen stellen en was alles overzichtelijk weergegeven op een powerpoint. Je had echt het idee dat hij wist wat hij deed.

• Gevolgde training: MGZ Q1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijk, snel en vriendelijk

Nuttige training!

Ik heb veel geleerd en weet nu wat mijn aandachtspunten zijn.

• Gevolgde training: Q1 MGZ
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijk
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Top geregeld!

Alle belangrijke info duidelijk uitgelegd in 2 uur

Tops: - super fijn om in een korte tijd zo veel stof te bespreken. - leuk dat er in de training ook een Kahoot is, zo kan je meteen je kennis toepassen. - goede uitleg! tips: - Meer behandelen hoe je een vraag moet antwoorden, dus de strategie achter het beantwoorden van een vraag. - Iets dieper op de stof ingaan.

• Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke uitleg
  • Dit wil ik verder nog delen over mijn ervaring met TentamenTrainingen.nl Het heeft mij echt geholpen, bedankt!

Heel fijn en duidelijk.

Goede uitleg en de juiste dingen aangekaart. Heb echt het gevoel gehad dat ik er veel aan heb. Dus ben heel blij dat ik deze training heb gevolgd.

• Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijk

Duidelijke uitleg en heel fijn compact!

Ik vond het een leerzame les, fijn dat alles weer even herhaald werd, het ging vrij vlot en duurde niet te lang. Ondanks dat ik de andere modulen niet gevolgd heb, heb ik toch wel het gevoel dat ik er nu een heel stuk meer over weet en dat geeft veel zekerheid voor bij de toets.

• Gevolgde training: MGZ Q1 bachelor geneeskunde
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hij wist heel goed alle belangrijke dingen te vertellen en gaf genoeg diepgang op de stof zonder ons te verwarren of bepaalde aspecten over te slaan.