Gezellig
Ze legt theorie uit en behandelt oud examens. Het is ook ontzettend fijn dat ze alles per stap uitlegt, ondanks dat er leerlingen zijn die ‘klagen’ dat het te makkelijk is. Ze houdt de leerlingen die de basis eigenlijk ook niet goed beheersen in de gedachte.
Het was een fijne ervaring. Ik raad het aan
Het was ontzettend fijn en handig om deze training te kunnen volgen. Het is een hele goede voorbereiding voor de examens, omdat je eigenlijk vooral oefent met oude examens!
Ik ben heel blij met de training die Geiske heeft gegeven, het was kwalitatief goed, ze legt goed uit en ik heb veel geleerd
De uitleg is duidelijk en de basis dingen worden goed uitgelegd. Ook worden de vragen goed behandeld en nagekeken
Ik vond het een leuke en goede training. Ik had nooit verwacht dat ik na deze training wiskunde een beetje snap. Ik ben helemaal blij!
Geiske legt heel duidelijk uit, goed veel oefenen en daarna duidelijke uitleg hoe je het uitrekent. Het enige jammere is dat ik sommige dingen niet kon uitrekenen op de GR omdat we andere apps hebben.
Ik ben ontzettend blij met de examentraining van Geiske Tjeerdsma. Ze legt alles erg fijn uit en is super enthousiast. Ik vond wiskunde nooit leuk maar door haar ben ik het echt leuker gaan vinden. Ook omdat ze alles goed behandeld. Ik hoop dat ik haar nog vaker ga zien!
Het was een prima training, alles werd duidelijk uitgelegd. Soms iets te langzaam voor mijn gevoel maar ik ben al redelijk goed in Wiskunde.
Geiske liet mij zien dat je door eenvoudige stappen al snel tot een antwoord komt. Ook vond ik erg fijn dat zij met kleurtjes werkte. Ik heb er veel van geleerd.
Maud gaf heel duidelijk les, veel ezelsbruggetjes en nadruk als iets heel belangrijk was. Goed tijd besteed aan hoe tentamenvragen te beantwoorden.
leerzaam, laidback, chill
Excellent contact
Really smooth
I wish Hicham was my professor because he teaches me more in 8 hours than the lecturers do in 3 weeks.
Maud kan echt heel fijn uitleggen en doet dit ook als je ook maar merkt dat 1 iemand even iets niet helemaal begrijpt. De lessen lopen soms uit, maar alleen maar om de studenten nog extra te helpen. Ze is heel meegaand en doet er echt alles aan om een leuke en duidelijke les te geven. Ik ben echt heel erg te spreken over Maud haar lessen!
Maud is een super leuk docent, echt enthousiast. Ik kon ze veel in zo kort tijd herhalen. Wat was onduidelijk in de tentamen kan ik nu beter begrijpen. Bij de laatste les hebben wij echt veel kunnen doen en ook tentamen bespreken
Ik vond het fijn dat alle stof behandeld werd en gelijk daarna getoetst werd met oefen vragen.
Goede voorbereiding gekregen door de les van Maud
Nick heeft veel kennis en weet dit heel goed over te brengen!
Deze training was voor mijn gevoel zonde van mijn tijd en geld. De training was niet up to date met dit jaar, als we vragen hadden was het antwoord vaak: ik weet het eigenlijk niet, dat check ik nog even en dan hoorden we er niet echt meer wat over terug. Hiermee wekte ze een onzekere en onvoorbereide indruk, welke ook tot uiting kwam in dat ze niet wist wat de stof voor het tentamen eigenlijk was (kun je heel makkelijk aan een docent vragen). en niet wist dat een heel setje artikelen geschrapt en veranderd was. De training bestond voornamelijk uit sheets voorlezen in plaats van ons echt voorbereiden voor een tentamen. Sheets doorlezen kan ik zelf ook wel. Daarnaast heeft ze zo nu en dan last gehad van technische problemen wat het lastig maakte en waardoor we tijd hebben gemist.
Hi! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback aan ons door te geven. We zullen jouw beoordeling meenemen bij onze evaluaties om de training te verbeteren! Groetjes, Martin van tentamentrainingen
Ik vond dat Eva alles rustig en duidelijk uitlegde. Als we iets niet snapte vond ze het geen probleem om iets nog een keer uit te leggen. Ook bij de oefententamens gaf ze goede uitleg en toevoegingen.
Dario, ontzettend bedankt voor al je moeite, uitleg en rust! Je bent heel erg duidelijk, staat open voor alle vragen en begint bij de basis. Het is heel fijn om deze herhaling te hebben!
Ik vond het fijn dat alle stof behandeld werd. Maar ik had het gewaardeerd als er iets uitgebreider naar oefententamens was gekeken