De belangrijke dingen duidelijk en kort uitgelegd

Ik vond het fijn dat er alleen een q&a was, dat scheelt een hoop chaos waardoor de lessen goed liepen. de uitleg was duidelijk en het was fijn dat niet allerlei bijzaken behandeld werden die we op het examen toch niet nodig hebben.

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: duidelijke uitleg

Door deze training is mijn stress zeker verminderd

Top uitleg en erg rustig door alles heen super fijn!

• Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Haar super duidelijke uitleg

Hele duidelijke en fijne training!

Ik vond het enorm fijn dat Geiske rustig de tijd nam voor alle vragen die er werden gesteld. Ook vond ik het fijn dat ze de theorie kort maar krachtig hield, en vooral de opgaven benadrukte en duidelijk ging uitleggen.

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: De rust, en de bereidheid om ons ECHT te helpen naar een voldoende!

De training was duidelijk, gestructureerd en ik heb lekker veel kunnen oefenen met alle stof.

De uitleg van de docent en de PowerPoint waren super duidelijk. Ook werd aan het begin van de les vertelt hoe de tijd werd ingedeeld, dit was erg fijn. Ook kon je de docent altijd tijdens de les dingen vragen en ook na de les kon je haar mailen. Eerst uitleg over het onderwerp en daarna lekker veel oefenen vond ik ook een goede manier om de tijd in te delen.

• Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijk en gestructureerd

Positief

Mijn ervaring met Grieks Tjeerdsma, was erg positief zij nam de tijd iets duidelijk uitleggen. ik vond het erg fijn dat ze begon met het uitleggen van de theorie en daarna het ik praktijk met ons ging uitvoeren aan de hand van het maken van oud examen vragen. Zo konden wij de stof die we hadden aangeleerd meteen toepassen en kijken of we het op de juiste manier snapte en dat we wisten hoe we het moesten toepassen.

• Universiteit: Eindexamens
  • Gevolgde training: N.v.t.
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Manier van uitleggen

Soms wat rommelig.

De uitleg was vaak veel te lang en te veel. Zo werd het een beetje langdradig. Voor de rest waren de opgaven wel handig, maar wat onduidelijk omschreven.

• Gevolgde training: Wiskunde examentraining
  • Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: De aandachtspunten die werden uitgelegd

Goed om alles weer even op te frissen!

Het is fijn om weer even uitleg te krijgen over de onderwerpen als herhaling. Ook vervolgens het maken van oefenopdrachten zorgt ervoor dat je weet waar je staat, dus als controle voor jezelf.

• Gevolgde training: Wiskunde A, 5 Havo
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze stelt je op je gemak.

Heel erg prettig, goede uitleg en voldoende tijd.

Een super goede cursus/ training voor het examen. Het enige minpunt is de q&a, dit zou in de toekomst misschien anders kunnen.

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Blijft rustig en legt het goed uit.

Heel leerzaam

Ookal vind je wiskunde niet heel erg moeilijk, het is toch altijd fijn om naar de herhaling te luisteren. Dit heeft Geiske uitstekend gedaan! Complimenten!!

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: De manier van uitleggen en het aanpassen van de training als er vragen zijn

Goede uitleg en op fijn tempo!

Geiske kon goed uitleggen en deed dit op een rustig tempo. Het werd niet saai en ze zorgden voor een goede afwisseling tussen uitleg en opgaves maken. Zelf vond ik het erg makkelijk. Soms mocht het niveau wel wat omhoog, vergeleken met wat ik zelf op havo 5 heb gehad.

• Gevolgde training: wiskunde A
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Rustig tempo en verteld rustig

Oke

Het was te doen, maar soms werd het niet goed genoeg uitgelegd, omdat er veel mensen waren en de ene vond het moeilijk en iemand anders vond het weer erg makkelijk

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: N.v.t.

Informatief en makkelijk te volgen

Het was makkelijk om mee te doen en te concentreren. Ik vond de manier van uitleggend en dan opdrachten maken heel handig en een goede manier om direct dingen te onthouden en als er fouten werden gemaakt dan weet je ook snel waar je aan moet werken. Bij de opdrachten werden ook de antwoorden goed en duidelijk uitgelegd uit verschillende uitgangspunten en dat vond ik heel handig want natuurlijk hebben we allemaal niet een som op dezelfde manier leren berekenen bijvoorbeeld.

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Kon echt uitleggen waarom een antwoord bij een opdracht zo is.

Echt heeel fijn

Ik heb meerdere gratis examen trainingen gevolgd bij andere bedrijven, maar je merkt hier toch dat je het gevoel hebt dat je een echte examentraining aan het volgen bent. Eerst een stukje theorie, daarna die theorie toepassen op opdrachten uit oude examens. Ik heb dit echt als heel fijn ervaren, vooral ook omdat de opdracht helemaal wordt uitgelegd daarna door een fijne docent die heel rustig en echt goed uitlegt. Ook omdat er volgens mij best wel veel mensen waren in de training, heeft mevrouw Tjeerdsma toch alle vragen behandeld die in de chat voorbij kwamen, en bleef zelfs na de training langer om nog extra uitleg te geven over moeilijke opgaven!!

• Universiteit: Eindexamens
  • Gevolgde training: GRATIS Examentraining Wiskunde A (HAVO) - Digitale training via Zoom
  • Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Echt een top vrouw! Ze legt alles heel fijn en rustig uit, en bleef zelfs langer om extra uitleg te geven.

Ik was allee een beetje vergeten maar door haar weet ik alles weer helder!

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Manier van lesgeven

Handig!

Hele fijne training!

• Gevolgde training: Wiskunde a examentraining
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze was erg enthousiast

Goed voor het opfrissen van mijn kennis.

Door deze lessen heb ik de wiskunde stof die ik was vergeten weer opgefrist. Ik heb het gevoel dat ik nu helemaal klaar ben voor mijn examen.

• Gevolgde training: Wiskunde a havo
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijk praten en niet saai.

Heel erg leerzaam, ik ben nu minder bang voor de vragen op het wiskunde eindexamen omdat ik weet wat ik kan verwachten!

• Dit vond ik top aan mijn docent: Fijne uitleg

Helemaal super, k snap veel meer

Het was echt heel fijn om extra hulp bij bepaalde onderwerpen te kunnen krijgen, en vooral bij wiskunde is dit heel fijn als er net wat meer aandacht wordt besteed aan bepaalde onderwerpen. Ze legde het erg goed en makkelijk uit en konden altijd vragen stellen die vrijwel meteen werden beantwoord. Kortom het was echt top

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Legde het erg makkelijk uit

Goede info gecombineerd met juiste opdrachten

De hoeveelheid stof die herhaald werd was erg fijn. Later gingen we aan de slag met opdrachten die goed aansloten bij de tekst. Ze staat goed in contact met de chat wat er voor zorgt dat iedereen betrokken blijft.

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Goede examenvragen met duidelijke toelichting

De lessen hebben mij erg geholpen om even veel van wiskunde te herhalen. Goede opstart

Het is een goede opstart voor mij geweest. Ik moet zeggen dat ik de uitleg soms nog wel wat sloom vind gaan, maar ik snap dat andere leerlingen die tijd nodig hebben. Het oefenen met examenopgaven is fijn omdat we zo ook oefenen met die soort vragen.

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze is heel erg betrokken en wil je echt helpen

Ik heb er veel van geleerd.

Ik vond de trainingen heel goed gaan, ik heb er veel van geleerd. Echt een aanrader.

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Zeg legt rustig uit stap voor stap

super fijne en duidelijke training.

Heb veel geleerd en ben minder zenuwachtig voor mijn wiskunde a examen. Goede docent met duidelijke uitleg.

• Gevolgde training: wiskunde a
  • Inhoudelijke vakkennis docent
  • Hulpbereidheid en betrokkenheid van docent N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heel duidelijk

Ik ben een stukje wijzer geworden!

Ik vond de training erg nuttig! De belangrijkste punten van wiskunde A werden besproken, en duidelijk uitgelegd!

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Super betrokken, en iedereen willen helpen.

Erg leerzaam, goed voor zelfvertrouwen, duidelijke aanpak.

Ik heb erg veel profijt van deze examentraining. De methode van eerst een beetje theorie en dan maken, om dat dan vervolgens weer te bespreken werkt voor mij erg goed en maakt ook dat ik makkelijker informatie opneem en verwerk en mijn concentratie langer kan vasthouden (en gezien ik een zware dubbele concentratiestoornis heb is dat een applausje waard). Ik hou van het overzicht dat steeds gegeven wordt. Je weet waar je aan toe bent. Alleen de Q&A is soms wat onoverzichtelijk waardoor niet alle vragen gezien worden, maar dat is begrijpelijk gezien het nu online is. Geiske is wat mij betreft echt een topper en ik hoop dat ze dit nog lang blijft doen zodat anderen er net zo veel profijt van kunnen hebben als ik.

• Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijk, vriendelijk

Ik vond het een fijne overzichtelijke training

Het was heel fijn dat de belangrijkste dingen op een rijtje werden gezet. Ook met het oefenen van de examenopdrachten was heel fijn.

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Wanneer er thema’s waren die we toch even wouden weten ging ze daar even naar kijken en een slide van maken, dat was heel fijn.