Brede uitleg, soms beetje langdradig

Het begin van de training was soms beetje langdradig en ik had graag gezien dat verschillende opgaves werden voorgedaan inplaats van alleen de uitwerking toelichten. Het was zeker een goede opfrisser

• Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Neemt de tijd voor de vragen

Ik ben over het algemeen niet heel slecht in wiskunde maar deze training heeft mij echt 100 % geholpen om nog de puntjes op de i te zetten om een mooi eindcijfer neer te zetten.

• Gevolgde training: wiskunde
  • Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Als je een vraag had werd die heel duidelijk uitlegd.

Heel leerzaam!

Ik vond de trainingen heel goed te volgen, je bent echt bezig met examens dus super leerzaam. Deze voorbereiding geeft mij een zeker gevoel.

• Universiteit: Overige
  • Gevolgde training: Havor Wiskund A
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Manier van uitleggen

Goede uitleg, tips en rust tijd

• Gevolgde training: Wiskunde A havo
  • Inhoudelijke vakkennis docent N.v.t.
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Nette uitleg en overzichtelijk

Duidelijke uitleg vanaf de basis

Het is een fijne uitleg, geduldige lerares met een fijne stem, tempo mocht wel iets omhoog, 2 uur over 2 examenopdrachten + uitleg is echt te lang. Verder heel goed

• Universiteit: Eindexamens
  • Gevolgde training: N.v.t.
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Geduldig en lief

Echt super fijn en duidelijk overzicht wat ik kan verwachten op het examen.

De lessen waren verdeeld over 5 dagen waardoor je dus niet meteen met alles overdonderd wordt. Dit vond ik heel fijn en ook waren de tijden precies goed, omdat het niet heel vroeg begon en duurde ongeveer drie uurtjes. Prima te doen dus! Mij werd heel snel duidelijk waar ik nog even wat extra tijd in moet gaan besteden en ook werd mij snel duidelijk in welke onderwerpen ik wat beter ben. Geiske was heel fijn te bereiken via de Q&A en ook mogen we haar mailen als er nog vragen zijn. Geiske was duidelijk en vlot, heel fijn om naar te luisteren. Ik ben echt heel erg tevreden over deze examentraining en hoop hiermee goed voorbereid te zijn op het examen.

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijk, ze weet waar ze over praat en legt heel fijn en makkelijk uit.

Leerzame training met persoonlijke aandacht

Het was heel prettig om met Lotte mijn eindexamen van Nederlands voor te bereiden. Ze gaf hele heldere uitleg en gaf ons naast het herhalen van de theoretische stof ook praktische oefeningen om direct zelf met de stof aan de slag te gaan. We hebben samen oude examens gemaakt en ze lette heel erg goed op wat wij persoonlijk voor hulp nodig hadden. Ze was erg lief en stimuleerde ons steeds weer opnieuw kritisch na te denken over het beantwoorden van de examenvragen, zonder onze vragen af te keuren. Ik zou Lotte dus zeker aanraden! :)

• Gevolgde training: Nederlands examentraining
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Persoonlijke aandacht

Super fijn!

Geiske geeft hele duidelijke uitleg, en het is super fijn dat je gelijk oefent met examensommen! Ik heb er zelf echt super veel aan gehad en zou het ook zeker andere aanraden. Bedankt!

• Gevolgde training: Wiskunde A havo
  • Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: De super duidelijke uitleg.

Kort maar krachtig!

Ik vond het fijn om alles even te herhalen en an iemand anders te horen. Ik heb veel tips gekregen en de manier van werken met de kleurtjes en markeren vond ik erg duidelijk. Het heeft me een stuk geruster gesteld en ik hoop dat ik de oefensessie win om de laatste puntjes op de i te zetten. Ook waren de oude examenopdrachten fijn, zo zag ik een aantal vragen voorbij komen die op mijn SE fout gingen en nu goed!

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Veel geduld en duidelijke uitleg

Prima training!

Alles was goed voorbereid per mail en de training zelf was ook prima te volgen. Vragen werden goed beantwoordt en voor mij werden de puntjes op de I gezet. Ik hoop dat ik hiermee mijn onvoldoende voor wiskunde kan ophalen, bedankt!

• Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: N.v.t.

Duidelijk en overzichtelijk

Ik vond de trainingen heel erg duidelijk en ik kon ze goed volgen. Geiske gaf goede uitleg, wisselde mooi af met uitleg en oefenen en laste op goede momenten pauzes in. Ik vind wel dat Geiske nu de wat makkelijkere oefen sommen uit oefen examens heeft gepakt en dat vind ik wel jammer. Maar zoals Geiske vaak heeft gezegd, zelf veel blijven oefenen! De tips die Geiske gaf waren ook heel waardevol en ik ga nu met meer vertrouwen mijn examen in. Niet op alle vragen over het examen wiskunde A wist Geiske het antwoord, omdat Geiske volgensmij meer wiskunde B geeft. Dus dat was wel jammer, maar verder inhoudelijk was de training goed.

• Gevolgde training: Wiskund A Havo
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Uitleg, overzichtelijkheid

Top uitleg van geiske!!

Geiske heeft de pilaren van wis a echt goed uitgelegd in hele korte tijd!! Loonsverhoging of bonus heeft geiske echt wel verdiend

• Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hele duidelijke manier van uitleggen en praten

Het was een hele leerzame examentraining

Ik vond het heel fijn om vooral veel te oefenen en dan daarna de som te bespreken met daarbij toelichting hoe aan het antwoord gekomen.

• Universiteit: Overige
  • Gevolgde training: Wiskunde a
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ik vond dat ze heel aandachtig aan elke som aandacht besteedde

Een hele fijne manier van alles nog een keer goed doornemen

Mijn ervaring met de gratis examentraining was erg goed. Ook de basis werd herhaald wat erg fijn is voor het vervolg van het onderwerp.

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Dingen op verschillende manieren uitleggen

Het was duidelijke uitleg en goede opdrachten bij de onderwerpen.

Ik vond de training van Geiske erg goed! Ze legde alles duidelijk uit en gaf ook eerst kleine opdracht Kees om het onder de knie te krijgen en daarna echte examen opdrachten om op dat onderwerp te oefenen, erg fijn! Ook genoeg tijd op de opdracht te maken en vervolgens te bespreken. De pauzes waren ook fijn, want anders is het behouden van concentratie wel erg moeilijk. De power points met de kleurtjes en uitleg waren ook heel fijn. Alleen soms was het een beetje klein, maar dat was niet extreem storend. Heb dus niet veel negatiefs op de trainingen op te merken. Het enige wat jammer is, is dat bij de laatste training ze weg viel en we haar niet meer konden bedanken voor de afgelopen dagen... maar voor de rest was het dus top!

• Gevolgde training: Wiskunde
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Rustige en duidelijke uitleg, ook de kleurtjes waren erg fijn!

Zeer goede uitleg en veel hulp gehad

Door de examentrainingen heb ik nog extra uitleg gekregen over wiskunde stof dat ik al (een beetje) kende maar nu nog veel beter ben gaan begrijpen. Ook de examenopdrachten waren handig en dan kon ik ook gelijk zien hoe het wel gemaakt moet worden en waar ik de fout in ging, dus daar leerde ik ook veel van. Ik hoop dat deze examentraining mij goed geholpen hebben en ik zou het leuk en fijn vinden om nog

• Gevolgde training: Wiskunde examentraining
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke uitgebreide uitleg en ook goede hulp

Super Fijne trainingen!

Ik heb echt heel erg veel geleerd, en ben erg tevreden over hoe Geiske ons 5 dagen lang van alles heeft geleerd!

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Dat zij eerst de theorie goed verteld en daarna met ons oefen opdrachten gaat maken

ik vond het heel leerzaam!!

ik vond dat het goed werd uitgelegd per onderwerp en ik vond het heel chill want eerst had ik best wel stress tegenover mijn wiskunde examen. Maar nu kijk ik er tegen op en heb ik echt het gevoel dat ik het ga halen.

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: vragen beantwoorden

ze legt goed en duidelijk uit

ze legt heel duidelijk en goed uit. soms is alleen het tempo een beetje laag omdat ze echt met de basis begint. maar dat is op zich wel fijn want dan kun je alles weer even goed herhalen

• Gevolgde training: wiskunde a
  • Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: duidelijk uitleg

Deze cursus heeft mij erg goed geholpen voor mijn aankomende eindexamen

Ik heb deze cursus als erg prettig beschouwd. De docente nam veel tijd om alles duidelijk uit te leggen en gaf regelmatig antwoorden op de vragen die in de Q&A gesteld werden. Ook vind ik het prettig dat de gebruikte PowerPoints nog steeds te zien zijn na het einde van de cursus.

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Dat ze goed uitlegde en dat je na de les nog om hulp kan vragen via de mail.

Ik vond het super fijn om via deze training nog even alles te herhalen!

Het was een hele goede en duidelijke uitleg. De training duurde 5 dagen en dit was fijn want dan kon je niet alleen met wiskunde bezig zijn. Dit heeft mij een duwtje in de rug gegeven naar het eindexamen!

• Gevolgde training: Wiskunde A 5 daagse
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke uitleg en erg behulpzaam

Top!!

Deze cursus is helemaal top, nu vlak voordat de centraal examens beginnen. Is het fijn om alles nog een keertje te doorlopen met een Docent die je veel en goed uitleg kan geven!

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Spreekt duidelijk!

behoorlijk positief

Ik vondt de examentraining zeker nuttig, maar vondt dat het niveau van bepaalde opgaven voor mijn gevoel nog al laag waren. Ik had dit gevoel vooral met de opgaven van de eerste 2 lessen.

• Gevolgde training: wiskunde A
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: ze kon goed rustig alles uitleggen en raasde niet overal doorheen.

Wiskunde kun je leren!

Ik vond dat er duidelijk uitleg gegeven werd en ik heb er ontzettend veel van geleerd!

• Gevolgde training: Wiskunde a
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: De manier van lesgeven.

Kundige examentraining

Kundige examentraining, goede balans tussen uitleg en oefenen. Prima te doen online.

• Gevolgde training: Havo wiskunde A examentraining
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Prettige docent