Het was erg fijn om alle stof opnieuw door te nemen, het ging op rustig tempo dus was goed bij te houden. Soms iets te rustig zelfs. Ik ben erg blij met deze training want ik begrijp de stof nu echt veel beter.
De training van Hicham was heel duidelijk, en de uitleg is erg uitgebreid omschreven. Deze uitgebreide uitleg liep soms wel wat traag, door bijvoorbeeld 2 uur te spenderen aan de eenheidscirkel. Ik zou liever meer examen opdrachten hebben die we ‘samen’ maken, dan alleen uitleg van hetzelfde onderwerp die erg lang duurt. Ondanks dit was het wel allemaal super geregeld en netjes uitgelegd!
Het is een fijne training, alleen miste ik wel de oefeningen op niveau een beetje.
Ik vond het zinvol om te volgen, maar sommige simpele onderwerpen werden voor mij iets te langzaam behandeld.
Ik vond het een duidelijke uitleg en ik vond het oefenen tussendoor ook erg fijn. Alles is behandeld dus dat vond ik fijn. Ik vond wel dat het iets sneller door kon gaan en niet elke keer blijven hangen.
Erg fijne uitleg, soms wel wat langdradig voor mij
Allereerst vond ik de spreekstem erg fijn, wanneer we een examentraining hebben van 10:00-19:00 is dat natuurlijk een pluspunt. Daarnaast neemt hij goed zijn tijd om alles duidelijk te vertellen en beantwoord goed te vragen. Het was zeer leerzaam!
De examentraining was erg fijn om te volgen! Op sommige momenten vond ik dat we iets te lang bij bepaalde basis stof stilstonden en daardoor iets minder bij lastigere opgaven. Maar buiten dat om heb ik enorm veel ervan kunnen leren!
De lessen waren leerzaam, hij besteedde aandacht aan de basis van alles. Soms hoefde dat van mij niet zo en konden er juist wat neer examenvragen. Maar al met al zorgde hij er goed voor dat iedereen het kon volgen.
Sommige dingen waren misschien wel iets makkelijker dan ik denk dat ik zou moeten kunnen voor het eindexamen, waardoor ik een beetje valse hoop kreeg tot ik naar oude examenvragen ging kijken.. Maar het heeft me wel geholpen met mijn vertrouwen in het vak.
Ik heb heel veel aan de examentraining gehad. Het is superfijn dat je helemaal teruggaat naar de basis. Hicham kan goed uitleggen en hij weet waar hij over praat. Het zijn lange dagen, maar doordat je tussendoor opdrachten maakt, kan je checken of je de theorie snapt en het zorgt ervoor dat je je concentratie er beter bijhoudt.
Het was fijn om weer de basis te zien en dat Hicham daar ook de tijd voor nam. Een tip is om van tevoren al te vragen welke onderwerpen de leerlingen het moeilijkst vinden. Meetkunde wordt bijvoorbeeld door velen het moeilijkst gevonden, maar die behandeld hij pas op het allerlaatst.
Hij geeft duidelijke uitleg, de PowerPoint is duidelijk en simpel waardoor hij de resterende uitleg kan geven, zonder in herhaling te vallen. Verbeterpuntje is misschien beginnen met het onderwerp dat de meeste mensen moeilijk vinden.
Ik vond het echt een hele fijne training. Veel uitleg en oefeningen!
De 3-daagse training was top, alleen wel jammer dat we soms een beetje langzaam door de stof heen gingen.
Ik vond Dominick een hele fijne docent. Wanneer je iets niet begreep nam hij de tijd het nog een keer uit te leggen tot je het begreep. Daarnaast was hij heel benaderbaar. Overall vond ik hem een fijne docent en de tentamenbundel was ook fijn. (Al misten soms wel afbeeldingen in de tentamenbundel)
Fijne lessen om te volgen
Top training! Vond het vak erg lastig, maar heb uiteindelijk door deze training en de SMT Methode een 9.2 gehaald! De trainingen waren duidelijk en de SMT Methode was heel fijn om mee te werken :)
De training was erg duidelijk en fijn om te volgen. De onderdelen waren per les goed verdeeld, zodat je per dag wist wat je kon verwachten. Tijdens de les was de planning ook duidelijk; eerst de theorie bespreken, dan een korte opdracht(en) om de theorie beter te kunnen begrijpen en daarna een echte examen opdracht gericht op het onderwerp wat we vervolgens hebben besproken. Het was erg fijn om alle stof weer even herhaald en goed geoefend te hebben.
Ik snapte eigenlijk alles wat ze uitlegde, als je iets niet begreep kon je het na de les nog vragen. Super!
Goede uitleg, heel interactief. Voor de hoeveelheid stof voelde 6 uur net iets te kort, maar wat behandeld is was heel duidelijk.
het was een goede cursus waarin alle basale onderwerpen van het blok erg goed uitgelegd werden door een enthausiaste docent
Van tevoren werd er geïnventariseerd wie welke onderwerpen lastig vond. Bleek bij iedereen de nieren te zijn. In plaats van dat de nieren als eerste behandeld werden, werden nu sneller dan het hart en de longen besproken aan het eind. Gelukkig is dit keer wel de ppt volledig afgemaakt.
goed uitgelegd maar af en toe een beetje verwarrend.
Erg duidelijk soms een beetje te ingewikkeld voor hoe lastig het uiteindelijk bleek