Het was fijn om een training te krijgen iemand die het op een leuke manier kan brengen en er ook daadwerkelijk lol in lijkt te hebben. Het enige puntje van kritiek was dat het geplande schema niet helemaal uitkwam, maar dat kwam voornamelijk door ons...
Ik vond de training goed en duidelijk. Het was wel een zeer lange training en soms een beetje te langdradig. Maar over het algemeen was de stof goed en duidelijk uitgelegd.
Ik vind de training in de basis goed opgezet, echter heb ik wel een tip. Ik vond het namelijk vervelend dat we voor (eenvoudige) opdrachten heel veel tijd kregen. Mijn tip zou zijn om de tijd om opdrachten in te korten op een extra opdracht te geven voor als je sneller klaar bent
Ten eerste vind ik het super gaaf dat Hicham 3 dagen van 10 to 19 bereid is om gratis mensen uitleg te geven over wiskunde. Hij is heel erg geduldig en legt heel duidelijk uit. Het fijnste vond ik dat ik nu eindelijk weet waarom bepaalde regels in de wiskunde gelden omdat hij laat zien hoe je het krijgt I.p.v. gewoon de regel te vertellen en het te accepteren. Echt respect dat hij na 9 uur les geven nog steeds betrokken is en iedereen vragen probeert te beantwoorden. Het enige wat ik jammer vond, maar hier kan hij overigens niks aan doen denk ik, is dat voor mij de stof best langzaam ging omdat ik veel dingen al wist en Dan duurt dat heel lang om uit te leggen voor de mensen die het niet begrijpen en daarom merkte dat ik soms mijn concentratie verloor.
De trainingen waren zeker handig om alle theorie nog een keer te herhalen. Ik kan nu beter gaan oefenen met examenvragen, omdat ik het gevoel heb dat ik nu alle theorie weet. Heel fijn! Wel lag het tempo soms laag en er zouden meer grote examenvragen besproken worden. Ook is van 10:00 tot 19:00 net iets te lang. Om 18:00 ben je me al echt kwijt. Pauze schema is wel goed. Daardoor hou je me dr bij.
Het was super handig om weer even alles te herhalen. Zowel de basis als de complexe dingen kwamen aan bod. Soms iets te lang door op 1 onderwerp, maar desalniettemin heb ik er heel veel aan gehad!
soms beginnen we echt vanaf nul in het beschrijven van de stof. ik mag toch hopen als je 2 weken voor het eind examen zit dat je iets meer weet dan wat soms behandeld wordt.
Fijne herhaling van al de stof. Het had voor mij wel wat vlotter gekund en meer de nadruk leggen op het aanpakken van een wiskunde examen. Toch vond ik het geen verspilling van te tijd, omdat ik er wel veel van heb geleerd. Hicham is erg aardig en fijn om naar te luisteren.
Ik heb er veel aan gehad. Duidelijke uitleg, alleen doordat de training 8 uur op een dag duurde kreeg ik op het einde niet meer veel mee. Hierdoor heb ik niet de examentraining optimaal kunnen benutten. Ook de pauze vond ik onlogisch, van 14:00-15:00. Bij mensen die in Nederland wonen is dit 12:00 ongeveer. Daarnaast vond/vind ik het prima dat de training heel makkelijk verschoven kon worden door ziekte van de docent, alleen niet iedereen kon er op die nieuwe dag aanwezig zijn. Hiervoor waren ook geen oplossingen aangeboden. Er werd alleen aangekondigd dat alles 1 dag opschoof.
Hicham nam uitgebreid de tijd voor alle domeinen, soms misschien zelfs iets te uitgebreid. Ik had zelf wat meer de moeilijke vragen opgezocht en wat minder van de basis, maar dit verschilt natuurlijk per persoon. Ik probeerde meerdere malen een vraag te stellen in de q&a en deze werd niet beantwoord, terwijl vragen die niet over de inhoud gingen wel werden beantwoord. Dit vond ik jammer, maar ik snap dat niet alle vragen beantwoord konden worden. Prima training, zou wel als tip willen geven dat het of eerder begint of een pauze rond het avondeten.
Goede duidelijke training. Mag alleen misschien soms iets meer humor in maar dat is persoonlijk!
Ik vond het een goede training, nagenoeg alle theorie is behandeld, klaar om te gaan oefenen met oude examens.
Prettige uitleg. Neemt rustig de tijd.
Het was een hele uitgebreide training, waar alles naar voren kwam en goed werd herhaald maar ook goed geoefend. Veel respect naar deze man! Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen na deze training en heb zelfs ook motivatie gekregen om goed te leren voor wiskunde. Dank.
Van 10-7 is een lange dag merkte ik bij mezelf. Toch liet Hicham niets merken van zijn vermoeidheid en bleef hij de beste uitleg geven die hij kon. De pauzes vond ik ook fijn ingedeeld, zodat je even van het scherm weg bent.
Onze school staat op de lijst met zwakste scholen van nederland:( en zelf ben ik écht niet goed in wiskunde B ookal heb ik bijles, extra hulp van de docenten, extra herkansingen, maar elke keer wilde het maar niet goed gaan met het SE. Ook kijk ik altijd alle te vinden filmpjes op internet met Math with Menno enz. Maar iets aan deze training, misschien de manier van uitleggen, klikte en nu heb ik écht het idee dat ik het begin te snappen. Ik vind het super fijn dat Hicham rustig uitlegt, overal aandacht aan besteed en ook uitlegt WAAROM dingen zo zijn. Soms klonk het een beetje alsof hij ongeduldig werd bij een vraag en was het antwoord een beetje kortaf maar dat vond ik het wel duidelijk maken dus best fijn.
Erg fijne training, alle stof wordt behandelt. Zo hoef je naast deze training alleen nog maar te oefenen.
De uitleg was zeer duidelijk en goed te volgen, ook werd er veel aandacht besteed aan vragen terwijl er meer dan duizend mensen aanwezig waren.
Alles is duidelijk behandeld. Ook erg fijn dat er bij ieder onderwerp meerdere oefenopdrachten en oefenexamens waren. Soms werd er alleen lang stilgestaan bij een makkelijk onderwerp, zoals exacte waarde cirkel en radialen. Maar uiteraard niet iedereen vindt dit makkelijk, dus is het goed dat het wel behandeld is.
De trainingen waren opbouwend goed, waardoor ik de stof erg goed begon te snappen. Ook oefenen we veel en kunnen we altijd vragen stellen die worden beantwoord
Ik heb alles erg prettig ervaren. Er is goede communicatie tussen de docent en leerlingen. Hicham Boulafha, de docent, heeft een fijne manier van uitleggen, rustig maar direct. Voor mij werkte dit perfect en ik ben erg blij met hoe de trainingen zijn verlopen. Ik heb veel geleerd en veel kunnen oefenen tijdens de trainingen. Hierom geef ik de trainingen dan ook 5 sterren.
De tentamentraining was heel fijn omdat we genoeg pauzes hadden en daarna weer goed konden focussen. Ook was het fijn dat er uitgelegd werd waarom dingen worden gedaan, dit is namelijk nooit uitgelegd op school bij mij. Al met al heb ik er veel van geleerd :)
Ik vond hem onwijs goed uitleggen en hij gaat echt alles letterlijk stap voor stap door. Hierdoor kan ik soms even rustigaan doen, bij dingen die ik al weet. Bij moeilijkere stukken ben ik dan heel alert en dan snap ik het ook echt. Een verademing.
Het was erg fijn. Ik ben niet al te best in wiskunde, maar door de training heb ik er een stuk meer vertrouwen in om mijn eind examen te halen.
ik vond de training behulpzaam, ik heb veel geleerd. ik denk dat de training voor mij fijner was geweest als het een kleinere groep was geweest waarbij je actief mee moet doen. 8 uur lang concentreren en naar iemand luisteren is namelijk best moeilijk. mijn vragen zijn ook niet beantwoord, wat ik natuurlijk snap met zo veel mensen in de call, maar het is toch jammer. ondanks dat vind ik dat Hicham het goed heeft gedaan en ik denk dat ik mijn examen beter ga maken.