Heel handig, wel voor mij persoonlijk een beetje een te langzaam tempo. Maar zeker begrijpelijk dat het tempo laag ligt.
Vanaf het eerste moment was er een gezellige, rustige sfeer die zorgde voor een prettige leeromgeving. de stof werd rustig, duidelijk en uitgebreid uitgelegd, waarna er opdrachten werden gemaakt om te kijken of je alles begreep. Vragen konden worden gesteld en werden beantwoord. Al bij al heel blij dat ik de training heb gevolgd. Super!
Alles werd in deze training rustig en duidelijk behandeld. Alle behandelde onderwerpen snap ik nu volledig. Al zijn we niet aan alles toegekomen, heeft de training mij toch enorm geholpen en zijn alle onderwerpen uitgebreid behandeld. Hiermee wil ik Hicham dan ook enorm bedanken dat hij deze training gratis heeft aangeboden.
Hele fijne uitleg, alleen we gingen in het begin te langzaam, waardoor we door Domein E heel snel moesten, terwijl dit door velen als moeilijkste onderdeel wordt gezien
Veel nagedacht over onderwerpen en begrijp de stof nu al een stuk beter. Jammer dat we niet alles af konden hebben.
hele uitgebreide uitleg, veel opgaves gemaakt, Hicham had veel vakkennis en wist ook veel over de inhoud van de examens
Vond het super handig en fijn en heb vet veel geleerd. Heel goed en super uitleg van een onvermoeibare docent!
Het was een zeer verhelderende training. Enkel was de planning niet helemaal goed waardoor we niet alle domeinen hebben kunnen behandelen.
Ik vond het een erg fijne training met duidelijke uitleg! Ik ben wel blij dat het gratis was, want er waren enorm veel mensen die de basis niet onder de knie hadden waardoor we op sommige stukken heel lang bleven hangen. Voor mij lag het tempo hierdoor soms wat te laag, of bleven de vragen te makkelijk. Verder vond ik Geiske echt super uitleg geven! Echt complimenten daarvoor. Ik vond het ook knap dat ze zo rustig bleef ondanks bepaalde situaties etc.
Tempo had wat sneller kunnen zijn zodat er evenveel tijd was voor alle onderwerpen. De bespreking van examenopgaven op onderwerp vond ik heel fijn. De uitleg was duidelijk, alleen soms te lang bezig met de relatief eenvoudige zaken. Maar het heeft wel geholpen met leren.
De training was goed voorbereid met duidelijke communicatie en instructies voorafgaand aan de training. De onderwerpen waren wel goed uitgelegd, maar wel langdradig af en toe. Door het tempo iets op te voeren is het gemakkelijker om je aandacht erbij te blijven. Ook een kwartier pauze elk uur vond ik wat overbodig. De grote pauze was daarentegen wel fijn.
Ik vond het erg fijn dat (bijna) alle stof werd besproken in 3 dagen. Ook vond ik het fijn om de examenopdrachten stap voor stap uitgelegd te krijgen
Ik vond het fijn om alles weer is te herhalen. Sommige delen zouden wat sneller kunnen zodat we daadwerkelijk alles helemaal af hebben. Nu kregen we meetkunde net niet af terwijl dat voor mij het lastigste is. Verder vertelde Hicham rustig en duidelijk, reageerde snel op vragen en probeerde iedereen te helpen.
Ik vond het het fijn dat we zowat door alle stof heen zijn gegaan. Veel dingen die weggezakt waren weer even opgefrisd. Wel jammer dat we niet meer vragen op het niveau van het examen hebben behandeld. We kregen voornamelijk basiskennis.
Ik vond het erg nuttig om alle onderwerpen nog een keer door te lopen en hier vragen over te maken. Bij veel onderwerpen zie ik nu echt wat ik doe en dat had ik voorheen niet.
Tijdens de wiskunde training die ik heb gevolgd kwamen er soms dingen voorbij die ik nooit zo in mijn eigen lessen op school heb gehad. Sommige dingen werden makkelijker uitgelegd en ik denk dat ik daar heel veel baat bij ga hebben tijdens mijn examens.
Nam de tijd, beantwoorde vragen en had goede oefeningen.
Bizar dat een training die gratis is, zo goed kan zijn. Heel zorgvuldig door alle onderwerpen heen gegaan, ook al was dat soms net iets te langzaam: je zal maar degene zijn die dit nog niet zo goed snapt, dan is het juist heel fijn dat het echt stapje voor stapje gaat.
Ik vond het fijn dat alle stof herhaald werd + diep de stof in ging zodat je de achterliggende gedachte van formules begrijpt.
Ik vond alles goed en helder uitgelegd. Wel vond ik het tempo te traag en werd er wat mij betreft te veel op de theorie gefocust en te weinig op reeële opgaven. Ik hoopte na deze cursus niks meer voor m’n wiskunde examen te hoeven doen. Dat idee heb ik niet. Ook heb ik de laatste dag niet gevolgd vanwege het tempo. De uitleg zelf was wel heel helder.
De uitleg was goed opgebouwd, maar het had af en toe beknopter gekund, zodat andere belangrijke dingen ook aan bod waren gekomen. Zo werd er bij goniometrie veel aandacht besteedt aan de cirkel, terwijl deze basiskennis is. Hier had niet zo diep op ingegaan hoeven worden.
Hoewel ik de theorie van tevoren niet secuur heb geleerd, train je zowel met moeilijk (niet eens uit het boek, hij verzint het zelf) en makkelijke opgaven. Hij geeft vaak tips en tricks; meestal precies wat je nodig hebt.
Hicham was erg erg duidelijk, nam tijd vragen te beantwoorden en ik heb dingen geleerd die ik voorheen niet wist. Je merkte echt dat hij ons iets wilde leren, en niet dat hij daar gewoon zat voor het geld. Als hij dit leest, zou ik hem graag nog eens erg bedanken!
er is alle dagen goed uitgelegd. de onderwerpen werden eerst makkelijk uitgelegd en daarna steeds iets moeilijker en het maken van examenopgaven was ook heel fijn. soms bleven we bij onderwerpen wel iets te lang hangen naar mijn mening maar we bespreken wel zo veel mogelijk en er wordt niks overgeslagen.
Alles werd heel duidelijk uitgelegd. Ging niet langzaam maar precies goed zodat je genoeg tijd had. Vragen werden ook altijd wel beantwoord. Heel aardig en hebben alle domeinen gehad. Echte aanrader!