Ik ben via mijn wiskunde docent bij de training terecht gekomen. En ik heb alle vijf dagen gevolgd en alle vijf dagen waren ook zeer nuttig.
Ik ben zo blij dat ik me ingeschreven heb voor deze training! Hicham nam overal de tijd voor en legde alles duidelijk uit. Hij beantwoordde zo veel mogelijk vragen en als je vraag toevallig niet beantwoord werd had je een groepsapp om de vraag in te stellen. Alle aantekeningen werden ook doorgestuurd, wat super fijn is. Ik ben ook zo dankbaar dat de training gratis was, echt super bedankt Hicham!
Er werd goede en uitgebreide uitleg gegeven! Maar daardoor duurde het af en toe wel heel lang, en lag het tempo niet zo heel hoog. Maar heel erg fijn om zo te oefenen met examenvragen!
Ook basisdingen worden uitgelegd en daardoor duurt het soms wel een beetje lang, maar alsnog veel van geleerd en ook het maken van examenvragen is erg fijn! + leuke leraar!
Ik vond het een super goede training, soms ging het wat langzaam en werden er wat foutjes gemaakt, maarja dat kan gebeuren.
Toen ik in de examentraining zat en de uitleg aanhoorde dacht ik van, wacht is even ik snap dit gewoon. Het feit dat ik dat gevoel kreeg gaf me een hele grote boost om de opgaven te maken (normaal gesproken moet ik altijd echt moeite doen om te beginnen aan wiskunde). Ook het feit dat alle powerpoints nog steeds beschikbaar zijn is heel fijn. Het kleurgebruik was ook fijn, er werden verschillende kleuren gebruikt. Daar is goed over nagedacht voor het geval een leerling kleurenblind is (zoals ik. Ik kan dus zeggen dat ik erg tevreden ben met deze Examentraining.
Voor mij persoonlijk ging het af en toe langzaam, maar omdat het humor verteld werdt bleef ik toch met mijn aandacht erbij. Alleen als je vragen in de q&a stelde werd het niet altijd opgemerkt en dus niet behandeld.
De stof voor de eindexamens is heel duidelijk uitgelegd en behandeld. Daarna zijn er steeds examenopgaven behandeld die pasten bij de stof. Hierdoor heb ik een goed overzicht gekregen van wat ik al wist en waar ik nog aan moest werken. Ik heb veel geleerd tijdens de examentraining!
Nuttig als voorbereiding op het eindexamen omdat alle onderdelen besproken werden
Ik ben zo'n persoon die nooit huiswerk maakt en dan 2 dagen voor de wiskundetoets enorm begint te stressen en in een paar uur alle stof probeert te leren. Dan haal ik vervolgens wel een 7, maar weet ik 2 weken na de toets vrijwel niets meer. Ik was dus ook best wel gestresst voor het examen. Het was heel fijn om alle stof te herhalen en Hicham beantwoorde zelfs de domste vragen om ervoor te zorgen dat iedereen het snapte. Hij legde de opdrachten stuk voor stuk uitgebreid en duidelijk uit.Drie dagen op rij van 10 tot 7 is enorm lang, maar het voelde helemaal niet zo, deels door de strategisch geplande pauzes, maar nog meer omdat Hicham tussendoor graag grapjes maakte. Van tevoren had ik mijn twijfels over de training, maar nu zou ik het aan iedereen aanbevelen. Top!
Duidelijke uitleg. Genoeg tijd genomen per onderdeel. Veel vragen behandeld.
Hij legt goed uit en ook de structuur van de dag is fijn. 45 min. training en dan een kwartiertje pauze. hierdoor hou je het ook echt vol en is die 9 uur wiskunde prima te doen! Hij is erg vriendelijk en grappig en het is echt top dat hij dit gratis voor ons wilde doen! heel erg bedankt!!
Ik heb de lessen van Geiske mogen volgen voor de wiskunde B examentrainingen en ik was er ontzettend te spreken over hoe zij samen met Martijn deze lessen hadden voorbereid en hoe de onderlinge communicatie tussen de leerling en docent was. Zelf had ik namelijk wel moeite met 2 van de 5 besproken onderwerpen, maar dankzij haar uitleg, duidelijke voorbeelden, en oefeningen hierbij kan ik nu wel zeggen dat het duidelijk is en ik hiermee ook hopelijk mijn punten zal verdienen op het eindexamen. Ook vond ik het zelf er fijn dat er een WhatsApp groep was opgericht en dat je hierdoor je vragen kon stellen aan je mede examenstudenten en je elkaar hierin ook ondersteunen. Ik kan niets meer zeggen dat ik het een heel goede training was en het (wat ik bijna wel zeker weet) veel van ons heeft kunnen helpen met het eindexamen! Heel erg bedankt, en zeker zo door blijven gaan :)
Ik vond de examentrainingen heel goed. Het was ook fijn dat Hicham altijd dieper inging op vragen en bleef uitleggen totdat het was begrepen. Door hem voel ik me nu oprecht wel voorbereid op de examens. Ook zorgt hij ervoor dat het niet saai is, maar je ondertussen nog weleens kan lachen. Echt een 20/10 voor hem
Het was super gezellig en alles werd goed uitgelegd.
Ik heb de training als heel fijn ervaren om alle wiskundekennis nog even op te frissen. Hicham is een ontzettend goede docent en kan heel fijn en makkelijk uitleggen. Het nadeel was dat er meer dan 1000 man waren waarvan er veel een (naar mijn idee) overbodige vraag stelden. Maar hier kan ik natuurlijk niet op zeiken omdat het heel fijn is dat deze gratis training er was.
Geweldige 3 daagse online gratis training gekregen, lekker alles even herhaald en zwaktepunten kunnen identificeren en aandacht aan besteden! Hicham is een leuke trainer met een goed gevoel voor humor en een duidelijke manier van uitleggen. Hier en daar wat slordigheidsfoutjes of leesfoutjes maar dat overkomt iedereen en stoorde niet heel erg. Nog sorry voor de lading aan berichten op de telefoon en dat uw instagram account in alle app groepen gedeeld was. U zou een geweldige influencer zijn!
Het was soms wel een beetje langdradig, maar het was wel heel duidelijk uitgelegd. Ook vond ik het erg fijn dat we met examenopdrachten gingen oefenen en al onze vragen beantwoord werden. Ook was het leuk dat de docent een beetje humor erin gooide.
Hicham beantwoordde de vragen consequent en legde heel duidelijk en logisch uit. Naast dat het heel informatief was, gaf Hicham zo les, dat het heel chill en relaxt voelde. Af en toe leuke grapjes en we gingen er weer tegenaan. Top!
Heel Goed uitgelegd en goede behandeling en tips
Goeie uitleg gekregen die me wiskunde beter heeft laten snappen.
Een informatieve dag met humor
Goede ervaring, veel aan gehad en ook niet super langdradig omdat het ook nog wel grappig was.
Ik vond de lessen erg hulptaal en ik heb nu meer vertrouwen in mijn examen. Als ik de keuze opnieuw zou moeten maken dan zou ik er zeker nog een keer heen gaan. De docent was erg aardig en betrokken bij de leerlingen.
Helemaal super!