The Masterclass given contained a lot of information in a short summary.
Great examples, and the pace was quite good
Ik had geen hoge verwachtingen maar het werd mij heel goed uitgelegd en daardoor begreep ik het een stuk beter. Het was erg duidelijk en interactief.
De uitleg was fijn en duidelijk ook de dia’s waren duidelijk. Af en toe ging het een beetje snel maar dat is ook te begrijpen want we hadden maar 2 uur. Ik ben tevreden over deze training.
Top! Heel fijn uitgelegd. Veel stof behandeld in twee uur met oefeningen die ze daarna besprak.
Het was goed voor de herhaling van de basis dingen maar er werden niet echt moeilijke formules uitgelegd
In deze training werd er vooral heel veel nadruk gelegd op de basiskennis die je moet hebben voor je eindexamen. Dit is echter niet waarmee we straks ons eindexamen gaan halen. Met opdrachten uit VWO 4 oefenen komen we er niet. Daarbij lag het tempo zo laag dat we uiteindelijk amper aan meetkunde zijn toegekomen, hetgeen waarvoor ik de examentraining eigenlijk volgde. Waar ik moeite mee heb is juist meetkunde dus is het voor mij heel vervelend dat we dat amper hebben kunnen behandelen en ik hier dus nog steeds veel tijd in zal moeten steken.
Ik vind het fijn dat Hisham de trainingen niet enthousiast gaf. Het was erg eentonig en werd met een monotone stem verteld. Daarnaast werd er zonder moeite even een dag tussenuit gehaald en op een ander moment ingeroosterd. Dit omdat Hisham zich niet goed voelde. Ik begrijp dat best, maar het werd naar mijn mening te gemakzuchtig afgezegd.
De basis wordt te veel herhaald. Daar verliezen we veel tijd op. Hierdoor oefenen we te weinig examen oefeningen. Terwijl deze training bedoeld is voor het examen. Soms zijn we erg lang bezig met een onderwerp, waardoor we tijd te kort komen. Er komen af en toe rekenfouten in voor. Dit is soms heel verwarrend voor ons als kijker. Het lijkt vaak alsof het geïmproviseerd is. De voorbeelden die hij gebruikt worden niet van te voren bedacht, waardoor antwoorden soms niet uitkomen. Ik vind het erg slecht dat de examentraining een dag werd opgeschoven. Als organisatie is het jullie verantwoordelijkheid dat het hoe dan ook wordt opgelost. Er had vervanging geregeld kunnen worden. Ik schrijf in voor die drie dagen en niet voor een dag later. Als student hebben wij ook een strakke planning voor de examens. Ik vind het jammer dat het zo is gelopen. Verder vind ik dat die duidelijk uitlegt. Het is makkelijk te volgen. Hij kijkt regelmatig naar de vragen die hij krijgt. Dit is erg fijn, omdat wij soms met onduidelijkheden zitten.
The masterclass gave a good amount of information in the provided time. I would have enjoyed to get some more practice, but that might not have been possible due to the time restriction.
In het begin wist ik echt niet wat ik moest verwachten van de training, ik zou hem bijna niet volgen, maar ik ben zo blij dat ik toch heb geluisterd naar mijn gevoel. De training vond ik zeer effectief en de docent was ook zeer vriendelijk, behulpzaam en geduldig. Er waren wel veel vragen, maar ik ben blij dat er toch een aantal vragen (ook demijne) beantwoord zijn geworden. Deze training heeft me echt een goede voorbereiding gegeven op het examen, en nu weet ik nog waar ik goed moet oefenen en waar ik minder voor hoef te doen. Ik ben ook blij met het lesmateriaal en oefenopgaves dat ik gekregen heb! Nu voel ik me ready voor het examen en ik ga mijn uiterste best doen! Dankzij hicham zullen we deze goed afronden! Wie twijfelt over deze trainingen, don’t. Je zult er echt geen spijt van krijgen, vooral als je zo’n top docent als hicham hebt!!
de meeste dingen die je moet weten voor je ce werden goed besproken. de meeste vragen werder ook beantwoord. het was jammer dat de laptop crashte (ik kon op zaterdag niet waardoor ik die les niet heb kunnen volgen). dat vond ik wel jammer en het had daarom handig geweest als de les kon worden opgenomen. maar al met al was het een goede training en heb ik er wel wat aan gehad.
Ik wilde deze training volgen om voor wiskunde de puntjes op de i te zetten voor het examen. De behandelde stof en opdrachten waren alleen zo makkelijk dat ik niet het gevoel heb dat heel veel heb geleerd of dat ik nu veel beter voorbereid ben. Er werd ook lang stilgestaan bij onderwerpen die iedereen al begreep.
Ik vond de training nogal langzaam gaan. Ik vond dat er enorm veel tijd werd verspild aan de makkelijkere dingen. Dit zijn dan vooral dingetjes die je zelf makkelijk uit je hoofd kan leren of snel even oefenen. Hierdoor kwamen we naar mijn mening niet toe aan de moeilijke dingen. Ik had graag gezien dat we wat moeilijkere/complexe examenopdrachten gingen oefenen. Ook liep de planning steeds uit waardoor je erg lang moest wachten op bepaalde onderwerpen. Ik had namelijk graag gezien dat er een hele dag werd besteed aan het onderwerp meetkunde, zoals dit ook was aangegeven van te voren. Maar uiteindelijk liep domein B enorm uit, waardoor aan meetkunde maar een halve dag kon worden besteedt. Ook vond ik het tegenvallen dat Hicham veel slordigheidsfouten maakte, wat ik niet had verwacht van een docent.
Bij de logische vraagjes waarvan hij zegt ‘oké doen maar even snel’ is hij vervolgens een uur bezig om uit te leggen. Verder wel erg fijn om alles te hebben herhaald :)
Ik deed de Wiskunde B examentraining, maar ik vond deze niet zo goed. Aan makkelijke onderwerpen zoals de ABC-formule of differentiëren werd veel tijd besteed terwijl limieten of asymptoten in een paar minuten behandeld werden. De training is ook met te veel mensen waardoor mijn vragen niet beantwoord werden. Daarnaast duurt het erg lang voor een online training.
Goede uitleg, maar sommige onderwerpen (zoals discriminant berekenen) was veel te makkelijk. Deze training is uitleg voor 6 vwo en je zou de meeste dingen al moeten weten. Ik had meer gehoopt op examentraining. Ik zeg dit niet omdat ik wiskunde makkelijk vind, ik vind het juist heel moeilijk. Maar het had minder uitleg mogen zijn en meer oefenen
Tijdens de masterclass fiscaal recht heeft Emy de vennootschapsbelasting duidelijk uitgelegd. Dit is een onderwerp dat ik erg lastig vind maar door haar manier van uitleggen snap ik het een stuk beter. Ze is erg enthousiast en praat duidelijk. Elke vraag kan je aan haar stellen.
Het was een klein groepje wat de training heel persoonlijk maakte. Gericht op wat we per persoon nodig hadden
Een hele fijne training, goed ingericht en meer duidelijkheid.
Always helpful and is the only reason I'm passing my exams so far.
Hicham hield de training luchtig en grappig waardoor ik mijn aandacht erbij kon houden. Hij legde alles tip top uit, soms een foutje maar we zijn allemaal mensen en dat verbeterende hij later weer. Hij nam genoeg tijd voor elke vraag en vond het niet erg om alles 5 keer uit te leggen. De training nam elk onderwerp door en ik ben er erg door geholpen.
Eerste keer dat ik een tentamentraining deed, erg positief over. Bryan legt heel duidelijk uit en humor tussendoor maakt het ook dragelijk :) Enige tip voor mij zou zijn om de bundel nog een keer goed door te lopen want er staan een aantal foutjes in, maar verder super tevreden!
Niet de hele training van vanavond kunnen volgen, maar spreker legt duidelijk en fijn uit. Overzichtelijke sheets.
Verschillende leerstukken zijn bij mij opgehelderd. De training was duidelijk en overzichtelijk, waardoor de stof makkelijker onthouden kan worden.