As good as possible for online

Helpful teacher who took the time to help you.

• Course: Finance 2
  • Response time customer service N/A
  • Things I liked about my teacher N/A

good but could be better

Always fast and helpful replies

• Course: Fiscale economie
  • Things I liked about my teacher Giving us time to think

Docent geeft niet tentamengericht training en is slecht voorbereid

Ik heb deze training met paniek doorlopen omdat ik mij besefte dat ik 140 euro en 12 uur studeertijd heb verspild. Ik wil mijn geld terug. De docent was slecht voorbereid: - leek de dia's niet te hebben voorbereid waardoor hij maar woorden op de dia's voorlas zonder daar altijd uitleg bij te geven. - docent wist niet wat relevant zou zijn voor het tentamen. - er stonden veel fouten in de dia's. - docent had de antwoorden op tentamenvragen niet paraat. - etc. Voor mij samenvattend in 1 quote van de docent: "Ga zelf maar even na of het in de tentamens voorkomt, maar het lijkt me sterk dat ze dit zo gaan vragen". Of iets op het tentamen komt en daarom belangrijk is, en hoe ik dit het beste kan leren, daar boek ik juist de training voor! Hij ging vaak door op onderwerpen die niet in ons tentamen terugkomen, zocht uitgebreid op google images naar plaatjes die hij van te voren had kunnen voorbereiden, waardoor tijd verdaan werd. Docent leek weinig enthousiast, las de dia's voor en ging niet in op de details die op het tentamen worden gevraagd. Meerdere keren zeiden studenten "ik ga dit zelf wel even na" nadat de docent niet goed kon uitleggen hoe iets zat. Door zijn onduidelijke uitleg steeds ging er veel tijd verloren. Aan het einde van les 3, waarvoor hij een half uur te laat op kwam dagen, was er bovendien hierdoor geen tijd om het tentamen samen na te kijken. Dan ook nog excuusjes geven, nadat hij te laat was gekomen, dat hij een nachtdienst had gehad en zijn wekker niet afging. Zeer onprofessioneel; excuses aanbieden was genoeg. Steeds als wij hem op een tegenstrijdigheid wezen dan krabbelde hij terug en zei hij defensief "dat ZEI ik". Ook de hele tijd belerende opmerkingen uit de hoogte zoals "ik dacht dat jullie dat wel weten" en "JIJ bent vast in de war door ..." om ogenschijnlijk zijn eigen gebrek aan voorbereiding te verbergen. Het enige goede aan de training was het herhalen van de hoofdlijnen van de stof en dat docent inging op vragen.

• Gevolgde training: 2C1
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: hulpbereidheid

Ik heb Laurien ervaren als een docent die boven de stof staat, en alles in haar eigen woorden weet u

Wat ik erg prettig vond aan de trainingen van Laurien, is dat ze alles erg uitgebreid uitlegde. Bij moeilijke onderdelen liet ze vaak meerdere soorten plaatjes zien die aansloten bij haar uitleg, wat ik een erg prettige manier vond om deze onderwerpen goed te begrijpen. Daarnaast heeft ze een prettige en rustige manier van vertellen, en staat ze dichtbij de student in haar manier van lesgeven.

• Universiteit: Radboud Universiteit Nijmegen
  • Gevolgde training: MGZ Q3
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze gaf me de indruk dat ze de stof goed begrijpt, en weet deze goed over te brengen.

Gepassioneerd docent die duidelijk uit kan leggen

Ruben was een docent met een duidelijke passie voor zijn vak die de verschillende onderdelen op een zodanig duidelijk manier uit kon leggen dat er meerdere kwartjes vielen. Ook nam hij de tijd principes meermaals aan meerdere mensen uit te leggen tot iedereen het begreep, en anders hielp ons hiermee buiten de tentamentrainingsmomenten.

• Gevolgde training: Methode van Onderzoek
  • Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Erg gepassioneerd over het vak, nam even de tijd van iedereen te horen waar ze zitten in traject aan begin van de cursus, geduldig in zijn uitleg. Ook erg bereid ons buiten de tijd te helpen

Goud waard!

Echt een goede voorbereiding voor het tentamen. Fijne en rustige uitleg, met begrip voor het feit dat sommige mensen dit heel moeilijk vinden. Daarnaast een enorme luxe dat we Ruben ten alle tijde vragen konden stellen. (1 kleine tip: Iemand de berekeningen in de powerpoint over laten schrijven of digitaliseren, zodat ze iets leesbaarder zijn)

• Gevolgde training: Methode van Onderzoek
  • Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Kennis en het fijne contact

top docent

Hele enthousiaste docent, waardoor de stof goed te doen is. de 4 uur gaan hierdoor snel om.

• Gevolgde training: Methode van onderzoek
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: enthousiast

Stoomcursus statistiek

Goed ervaring. Fijne en betrokken docent. Veeel geleerd.

• Gevolgde training: Methode van onderzoek
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Erg betrokken, probeert informatie op verschillende manieren over te brengen als het niet begrepen wordt. Geeft voorbeelden en tekent dingen voor je uit.

Duidelijke training

Duidelijke training waarbij goed nadruk werd gelegd op aandachtspunten.

• Universiteit: Erasmus University Rotterdam
  • Gevolgde training: European union law
  • Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: N.v.t.

Cheyenne is een top docent!

Ik heb de training European Union Law gevolgd bij Cheyenne. Zij is een van de beste docenten naar mijn mening. Ik volg dan ook elke mogelijke training bij haar. Ze kan heel goed uitleggen, stelt vragen en is erg interactief met de studenten. Ze kan elke vraag beantwoorden en maakt de stof makkelijk met haar uitleg. Ik heb geen enkele opmerking voor de training, alleen maar lof. Wederom bedankt Cheyenne voor je kennis en kunde!

• Universiteit: Erasmus University Rotterdam
  • Gevolgde training: European Union Law
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Intelligent, aardig, interactief, goede uitleg

Helder

Fijne ervaring gehad in deze training (zoals altijd). De uitleg was prettig en de docent wees op op de juiste aandachtspunten.

• Universiteit: Erasmus University Rotterdam
  • Gevolgde training: European Union Law
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Genoeg kennis over het vak

Moeilijke stof helder uitgelegd door de docent.

De stof werd duidelijk weergegeven en de jurisprudentie werd goed besproken.

• Universiteit: Erasmus University Rotterdam
  • Gevolgde training: European law
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heldere uitleg en behulpzaam

above average

bundle was really helpful but tutor had some backlash with the current coverage of the overall course

• University: Tilburg University
  • Course: Property Law
  • Things I liked about my teacher bundle

Helpful but not completely satisfying

It was overall very helpful but I would have liked more practice questions to get used to the formulas and maybe also explain the specific parts of the formulas.

• Course: Research Methods and Statistics
  • Things I liked about my teacher open to questions

Veel geleerd in een korte tijd!

In vergelijking met andere training was er een hele goede tijdsindeling. Alles werd rustig uitgelegd en we hadden lange pauzes.

• Gevolgde training: 1C3
  • Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Straalde rust uit

Verhelderende training van een top docent!

Heel fijn hoe snel de docent door de stof ging. Ik merkte echt dat hij veel kennis had en hij kon dit heel goed overbrengen. Heb het idee dat ik een veel beter overzicht heb van de stof dan ik eerst had. Ook kwamen bepaalde dingen aan bod die ik zelf nog nooit op die manier had bekeken, erg verhelderend dus! Ik ben het vak door de training zelfs een beetje leuk gaan vinden. Echt een top docent!

• Universiteit: Radboud Universiteit Nijmegen
  • Gevolgde training: Herkansing Staatsrecht
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Het snelle tempo waarin hij alle stof heel duidelijk kon overbrengen.

Informatieve training

Fijn dat er veel tentamenvragen werden geoefend heb het gevoel dat ik klaar ben voor het tentamen.

• Universiteit: Vrije Universiteit Amsterdam
  • Gevolgde training: Formeel strafrecht
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Alert op onnodig mislopen van punten

The training was really helpful !

The trainings were well planned/structured and had good exercises to deepen the understanding. The complicated topics were explained really well by Hicham!

• Course: Finance 1
  • Response time customer service
  • Things I liked about my teacher easy explanations for hard material

duidelijk maar langdradig

Goede uitleg, maar erg langdradig. Zijn niet goed aan de vragen toe gekomen, welke toelichting voor mij altijd heel helpend is.

• Gevolgde training: ELS
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: behulpzaam

Redelijke training

Inmiddels de vijfde training die ik heb gevolgd via Tentamen Training, maar dit was helaas wel de minste of all. Enthousiaste docent, maar ik vond de echte vakkennis te kort schieten. Mijn behoefte is de stof op een andere manier horen/zien, de tentamenbundel hardop lezen kan ik zelf ook.

• Universiteit: Erasmus University Rotterdam
  • Gevolgde training: European Law
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Enthousiast, betrokken

Goed gestructureerde en systematische overzicht van de relevante stof

De bundel vind ik heel fijn om te lezen. Het is heel gestructureerd en vanwege de systematische opzet is het lekker en makkelijk doorlezen. Ik vind het ook fijn dat de stof niet zomaar erin is gegooid, maar dat de auteurs en de titels erbij zijn vermeld. Dit helpt mij echt bij het opzoeken van leerstukken die ik nog een beetje vaag vind en het dan in het juiste artikel kan opzoeken voor een verheldering. Verder is het ook fijn dat er per les relevante oefenvragen zijn en aan het einde een oefententamen aanwezig is. De communicatie tussen docent en student is ook heel goed. Zo heeft Emy goed gecommuniceerd over de uitval van de eerste les. En is er ook direct een oplossing voor gekomen.

• Gevolgde training: Empirical Legal Studies
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze legt de stof heel goed uit, door middel van bijvoorbeeld de nadruk te leggen op bepaalde woorden die van belang zijn. Daarnaast neemt ze ook de tijd om bepaalde vragen te beantwoorden, en bij twijfel dat ze deze grondig gaat opzoeken. Nadat ze een uitleg heeft gegeven staat zij even stil, zodat wij de stof even kunnen verwerken, waarop zij vervolgens vraagt of het is begrepen. Ik vind het ook fijn dat ze andere voorbeelden dan de voorgeschreven gaf. Zo gebruikt ze bijvoorbeeld haar eigen ervaringen als voorbeelden, of een hele simpele voorbeeld uit het hedendaagse leven.

Prima!

Emy is een hele fijne docent die alles duidelijk en uitgebreid uitlegt. Het enige minpunt was dat we hierdoor een beetje in tijdnood kwamen met het oefententamen. We zijn iets langer door gegaan, prima opgelost dus!

• Gevolgde training: Emperical legal studies
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Emy is heel geduldig

heldere uitleg

fijne en heldere uitleg en goede uitleg van de MC vragen, waarom die bijvoorbeeld fout zijn of juist zijn. Geeft een goed overzicht van wat de universiteit verwacht qua denkniveau.

• Gevolgde training: 1.8 Emperical Legal Studies
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: inhoudelijke kennis, manier van uitleggen met voorbeelden (ik ben een beelddenker)

Heel verduidelijkend

Emy wist de stof super duidelijk uit te leggen. Moeilijke begrippen kon ze aan de hand van voorbeelden goed verduidelijken.

• Gevolgde training: Empirical Legal Studies
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Behulpzaam

Fijn en verhelderend!

Fijne training en heldere uitleg, verduidelijkend!

• Gevolgde training: Emperical legal studies
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Leg op een fijne manier uit, rustig en speelt in op de vragen vanuit de groep.