Robin had veel kennis van het vak en beantwoordde vragen goed. Hij reageerde snel en probeerde er voor ons het meeste uit te halen. Wel was er weinig tijd om alle stof te bespreken, en werd voor mij daardoor vergelijkend staatsrecht iets minder duidelijk. Dit was echter niet de fout van Robin, maar van de hoeveelheid stof die in de 12 uur gestopt moest worden.
Hi! Ik ben blij dat je zo tevreden bent over onze trainingen! Heel veel succes met je tentamens :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik heb een fijne training gevolgd. Wel ging het voor mij wat langzaam. Dit heb ik Robin laten weten en die heeft daar gelijk goed op gereageerd. Wat je heel erg merkte is dat de niveauverschillen van de studenten heel erg verschilde. Wat vreemd is omdat het tentamen morgen al is. Ik wist alle stof namelijk heel goed en doordat mensen niet goed hadden voorbereid ging het wat langzaam. Dit lijkt me ook vervelend voor Robin. Misschien een voorwaarde aan de trainingen verbinden dat je echt voorbereid moet zijn of je wordt er bijvoorbeeld uitgehaald. Dus mijn kritiek ligt niet bij Robin, maar echt bij de algehele voorbereiding van de rest. Het ging daardoor echt veel te langzaam en heb naar mijn idee kostbare tijd verloren. Ik weet dus niet zeker of ik wel nog een keer een training zou volgen, maar dit ligt niet aan de docent.
Hi! Bedankt voor het invullen van de evaluatie. We zullen je tips meenemen bij het organiseren van een volgende training om deze te verbeteren. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Robin heeft heel veel kennis van verschillende rechtsgebieden en dus ook van Staatsrecht. Hij is erg enthousiast over vergelijkend staatsrecht en kan daar ook veel over vertellen. Hij is erg precies en nauwkeurig, zoals ook in de opleiding van je wordt verwacht. Als je vragen hebt dan kun je hem altijd bereiken en geeft hij ook altijd antwoord. Een punt van verbetering is de snelheid van het lesgeven. Nu is dat bij staatsrecht natuurlijk heel lastig aangezien er heel veel behandeld moet worden in een kort tijdsbestek.
Hi! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback aan ons door te geven. We zullen jouw beoordeling meenemen bij onze evaluaties om de training te verbeteren! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Het was soms iets te snel, maar de vragen werden wel altijd goed beantwoord.
Hi! Super bedankt voor het invullen van de enquête, we zullen ons best doen het niveau te blijven verbeteren. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Goed en tevreden.
Hi! Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze trainingen! Heel veel succes met je tentamens :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Goede uitleg van de stof.
Hi! Ontzettend fijn om zo’n mooie review te ontvangen. Veel succes met je andere tentamens! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ze legde helder uit en was altijd bereikbaar voor vragen. Van sommige feiten moest ze bekennen geen kennis te hebben, maar dat valt ook niet te verwachten als ze last-minute als invaller ons komt les geven. Ze zocht altijd nog achteraf de antwoorden op vragen die ze niet direct kon beantwoorden.
First of all I wanna say that Hicham is a great teacher, he explains the materials well and knows what he is talking about. But overall that's the only thing that's good for me. On the first lesson you could clearly see Hicham was annoyed and that made the ambiance not so great. He claimed it was because people did not switch on their camera and I get that that is ****ty but I think he acted out of proportion. Furthermore I did not like that there was not really a structure. I had no idea what we were gonna cover in the lecture and the slides were rather boring. I would have liked it if there was a bit of an overview, atleast at the start of the lecture so it would be more appealing. I also found the training impersonal, there was not a lot of interaction, I think it would be nice to make an exercise after every big thing explained where we are asked about what we did and why. I get that there are a lot of trainings this period but overall I just found that there was a lot of chaos about timings (he was late for 30 minutes one time), what we covered and what we didn't (some things were double explained or exercises done 2 times without other students asking to repeat), he sometimes forgot to record etc. Overall it just does not really give a good vibe and I think you guys can do better, even in this busy period.
Hi! I am sorry to hear that the quality of the training wasn't sufficient. Thank you for taking the time to give us some feedback. We’ll use your feedback for future training sessions. Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
Ik heb de training van Cheyenne Scholten gevolgd en ik vind haar een hele fijne docent. Ze legt de stof goed uit en laat ons ook alles opzoeken. Dit stimuleert bij mij dat ik goed mee doen en het beter onthoud. Ze neemt goed de tijd voor ons en als we bij een onderwerp meer moeite hebben, blijven we daar wat meer hangen zodat we het ook echt begrijpen. Het enige nadeel daaraan is dat we niet de hele handleiding hebben besproken. Gelukkig is de training afgerond ver voor het tentamen zodat ik zelf nog de tijd heb om de handleiding te bestuderen.
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de training. We zullen dit ook zeker aan jouw docent doorgeven! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik heb mij aangemeld voor de training omdat EUR weinig oefenmateriaal heeft gegeven en ik hoopte dat ik dat dmv deze training meer oefentantamens zou krijgen. Zeker gezien de naam ''TentamenTraining'' ging ik ervan uit dat we voornamelijk tentamens gingen oefenen, dit was (helaas) meer een herhaling van de colleges. Welke ik allemaal gewoon heb gevolgd en ook begrijp. Bij mij gaat het mis bij toepassen. Wat ik hier dus hoopte te oefenen, wat m.i. dus meer/vaker had gekund. Ik zou daarom eigenlijk 3 sterren willen geven, aangezien deze training niet aan mijn verwachting voldeed. Uiteindelijk geef ik er 3,5 omdat ik vind dat Emy heel duidelijk uitlegt en ik daardoor denk dat ik alsnog wel iets aan de training heb gehad. Ik zou deze training aanbevelen aan mensen die een andere verwachting hebben.
Emy staat boven de stof. Zeer geschikte docent
Hi! Top dat de training zo goed is bevallen. We zullen dit ook aan de docent doorgeven :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
de docent wist de stof en wist deze goed over te brengen. echter waren er wel foutjes in de samenvatting
Fijne training met duidelijke voorbeelden en oefenmogelijkheden
Hi! Super bedankt voor deze mooie review, we zullen ons best doen het niveau te blijven verbeteren. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Alles kwam ter sprake en was meteen duidelijk. Bleef niet te lang hangen bij onderwerpen en legt vragen goed uit
Heel fijn en duidelijke lessen
Hi! Bedankt voor het invullen van de enquête. Ontzettend fijn om zo’n mooie review te ontvangen! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Het grootste deel van de stof is behandeld. Heel fijn dat het op de volgorde van de lessen is gegaan.
Het was een fijne training. Vooral de oefenvragen waren erg fijn. Wel vond ik dat het soms te moeilijk werd uitgelegd wat voor verwarring kan zorgen. Soms werd er net iets te lang doorgegaan op 1 onderwerp die dan juist makkelijk was.
Hi! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om duidelijk te omschrijven wat je niet fijn vond tijdens de training. Dit nemen we mee bij onze evaluatie en bij het plannen van de volgende trainingen om zo onze trainingen te verbeteren. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
De tentamentrainingen helpen mij om in een kortere tijd veel kennis op te doen of te herhalen en om duidelijk te krijgen wat belangrijker is en wat minder belangrijk voor het tentamen. Daarnaast kan ik bij de tentamentrainingen veel vragen stellen waar ik nog mee zit!
Hi! Wat fijn dat de training zo goed beviel. Veel succes met je andere tentamens! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Cheyenne was geduldig echter stonden we voor mijn gevoel in het begin veel stil bij eenvoudigere onderwerpen, en zou ik graag wat meer diepgang en extra uitleg/voorbeelden zien bij de meer complexe onderwerpen
Ik vond het een fijne training waar er de tijd wordt genomen om vragen te beantwoorden.
Prima training, oefent veel met de stof en dat is fijn!
Voorafgaand aan de training was ik ietswat twijfelend of ik de juiste keuze had gemaakt een tentamentraining te volgen, maar afgaand op een gratis tentamentraining die ik eerder van Geiske had gevolgd durfde ik het alsnog aan. Ik heb geen spijt gehad van deze 2.5C training (welke ik combineer met individueel 2.2C oefenen) en heb dan ook het idee dat er een hele lading leerwerk van mijn schouders is gevallen puur door 12 uurtjes van mijn week aan de training op te offeren. Ook in het leren van 2.2C merk ik dat deze lessen mij hebben geholpen meer begrip te krijgen van de statistiek lesstof en formules. Geiske luistert goed naar de studenten en verwerkt extra onderdelen wanneer daar vraag naar is. Een top onderwijzer dus, die luistert naar de doelgroep en extra moeite stopt in begrip bijbrengen! Nu zelf nog de examens halen; ik ben in ieder geval al een stuk zekerder van mijn zaak.
Hi! Super dat je zoveel aan de training hebt gehad. Bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik heb de tentamentraining zeer leerzaam ervaren. Van begin tot eind is alle stof doorgenomen. Zowel de formules als de theorie is goed behandeld. Door de tentamentraining begrijp ik eindelijk wat bepaalde formules inhouden en waar ze voor gebruikt worden. Mijn begrip van psychometrie is erg gegroeid tijdens deze trainingen. Ook de oefenvragen steeds tussendoor en aan het einde zorgen ervoor dat je jezelf kan testen op het beheersen van de stof. Alles werd uitgelegd in makkelijke taal, waardoor je niet constant achter de feiten aanloopt. Je hoeft niet constant te vragen wat iets betekent of dit op te zoeken. Zo kun je met je volle concentratie bij de training blijven.
Ik vind het een hele fijne en educatieve training waarbij er veel ruimte is voor vragen, koppelingen worden gemaakt naar het formuleblad en er geheugensteuntjes worden gegeven die erg handig zijn voor bij het leren. Daarnaast zijn er veel voorbeelden die volledig uitgewerkt worden met opnieuw tips en tricks om ervoor te zorgen dat je geen onnodige fouten maakt met instinkertjes op het tentamen. Al met al een hele goede training waarbij de uitleg voor de wiskunde dummies onder ons echt in Jip en Janneketaal wordt uitgelegd.!
Nvt