Soms wat langdradig, maar erg goed!
Hi! Super bedankt voor deze mooie review, we zullen ons best doen het niveau te blijven verbeteren. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik vond het heel fijn de stof eens vanuit een studentenperspectief uitgelegd te krijgen. Het verhaal was niet langdradig en erg duidelijk en verhelderend.
Hi! Ontzettend fijn om zo’n mooie review te ontvangen. Veel succes met je andere tentamens! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Fantastisch, erg open en toegankelijke houding. Stof werd erg gericht besproken en vragen goed beantwoord. Ik kan er eigenlijk niets op aanmerken.
Hi! Top dat je zo veel aan de training hebt gehad! Heel veel succes met studeren! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Fijne training zeker aan te raden!
Hi! Super fijn dat je zo veel aan deze training hebt gehad, we zullen dit ook zeker doorgeven aan jouw docent! Succes met studeren :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Fijn, we zijn het hele tentamen doorgelopen en ik heb het gevoel dat ik een voldoende ga halen
Hi! Goed om te horen dat je zo veel aan onze training hebt gehad. Succes met je tentamens :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Een prettige en duidelijke uitleg die de juiste handvatten geeft om het tentamen te halen.
Hi! Bedankt voor deze super mooie review! We zullen dit ook zeker even aan de docent doorgeven! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik vond het een fijne docent en duidelijk wat het programma was van de 2 uur durende training
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de training. We zullen dit ook zeker aan jouw docent doorgeven! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Nina is een super docent. Ze luistert naar alle vragen en behandelt ze zorgvuldig. Ze zorgt dat iedereen het snapt en heeft alles al top uitgewerkt. Verder weet ze precies welk publiek ze voor zich heeft en zij zich hier makkelijk aan aanpassen. Ze leeft mee en staat langer stil bij de lastigere onderwerpen. Al met al, een dikke 10. Ik ga met een heel positief gevoel naar de toets terwijl het 3 uur geleden anders voelde.
Hi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze docent! Bedankt voor het invullen van de enquête en ik wens je heel veel succes met je tentamen! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Maud heeft in het begin veel algemene dingen uitgelegd. Met name hoe je een vraag aanpakt en hoe zij leert. In het algemeen heb je hier veel aan en kun je dit later toepassen wanneer je zelf gaat studeren. Ik geef niet de 5 sterren, puur omdat het algemene deel van mij wat korter had gemogen. Toen ze inging op de stof merkte ik dat alles voor mij een stuk duidelijker werd en ik daardoor nu meer overzicht heb bij het studeren voor het tentamen.
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze trainingen! Heel veel succes met je tentamens :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Na de aanmelding kreeg ik een bevestigingsmail dat ik mijn succesvol had aangemeld. Maar ik heb nooit een aanmeldingslink gehad van TentamenTrainingen, dus ik kwam pas veel te laat binnen tijdens de Masterclass. De docente was overigens erg top, complimenten! Maud heeft kennis van zaken en ze weet waar zij over praat. Ze behandelt rustig en structureel de stof en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen.
Hi! Bedankt voor het invullen van de enquete. Goed om te horen dat je over de training tevreden bent. Jammer dat het bij het versturen van de Zoom-link is misgelopen, we streven er natuurlijk naar dat dit niet gebeurt. We zullen dan ook ons uiterste best doen om dit soort situaties te voorkomen. Groetjes, Martin van Tentamentrainingen
Maud heeft alles duidelijk en overzichtelijk uitgelegd. Wat ik ook heel fijn vond is dat ze liet zien hoe je het beste kan oefenen met de stof en hoe je de tentamenvragen moet aanvliegen en hoe je het best je antwoord kan structureren.
Hi! Super dat je zoveel aan de training hebt gehad. Bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Goede beknopte uitleg over de onderwerpen die tijdens het vak aan bod zijn gekomen. Daarnaast fijne tips over hoe je het beste kunt studeren
Hi! Fijn dat je zo tevreden bent over deze training! Heel erg bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Duidelijk en fijne uitleg
Hi! Super fijn dat je zo tevreden bent over onze trainingen. Bedankt voor het invullen van de enquête :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
De inhoud van de training is voldoende om het tentamen goed mee door te komen. De bijbehorende samenvatting is uitgebreid en biedt veel oefenmateriaal. De communicatie per mail is soms wat langzaam en klantenservice is beperkt, aangezien er weinig hulp of tegemoetkoming was toen ik verkeerde bundels opgestuurd kreeg.
Hi! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze training te evalueren. Jammer dat jouw ervaring bij ons enigszins is tegengevallen. We zullen ons best doen om het niveau van trainingen en de reactiesnelheid van de klantenservice te verbeteren. Groetjes, Martin van Tentamentrainingen
Zie hierboven
Je wordt echt in de stof meegenomen, waardoor je het zelf minder hoeft te leren. Het zou fijn zijn als er nog meer oefening was met tentamen vragen of nog meer oude tentamens met antwoordmodellen in de bundel.
Fijne uitleg en duidelijk
Hi! Top dat de training zo goed is bevallen. We zullen dit ook aan de docent doorgeven :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik had wel het idee dat er een aantal onderwerpen misten in de training, zoals de voorgeschreven wetenschappelijke artikelen en arresten braak bij binnentreden en vidgen. Alles wat aan bod kwam was in ieder geval duidelijk, dus over het algemeen vond ik het een fijne training.
De docent had veel vakkennis. De stof wordt behandeld, maar te snel. Voor mij zou het beter werken dat de stof wat rustiger wordt behandeld en dat er tussendoor ook met de stof geoefend kan worden.
Hi! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback aan ons door te geven. Altijd fijn om zo’n mooie review te ontvangen en we zullen je tips zeker meenemen in de evaluatie van deze training! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Aanrader vooral zo vlak voor een tentamen
De docent legt alles goed uit en houd leerlingen goed bij de les door de interactie. Er was altijd ruimte voor vragen. Verder geeft hij ook ruimte om vragen te stellen buiten de training om, wat zeer gewaardeerd wordt :)
Emy was goed voorbereid en ook bereid om ons met alles te helpen. dat was heel fijn. Soms legde ze dingen alleen heel chaotisch it voor mijn gevoel en daardoor slipte er wel eens een foutje tussendoor hoe ze het uitlegde. Dit verwarde mij dan soms wel. De tentamen bundel miste voor mij nog wel veel informatie en had graag was duidelijkere stappenplan en gehad
De training was inhoudelijk erg duidelijk, misschien dan ik nog wel graag wat meer had willen oefenen met het stap voor stap behandelen van een casus.
I had a great experience with the Marketing resit training with Abdullah! He provided an overview of the course's book content, and explained everything well and clear.
Hicham is amazing. Always fantastic teaching. Also fantastic help from Mignon but I hear she is not with tentamentraining because she was fired. Ridiculous. Hicham is fantastic but #freemignon