Hele tentamenstof was snel herhaald en alles was
Hi! Super fijn dat je zo veel aan deze training hebt gehad, we zullen dit ook zeker doorgeven aan jouw docent! Succes met studeren :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik vind het fijn om de stof nog een keer uitgelegd te krijgen, het is wel jammer dat de cursussen zo duur zijn.
Hi! Goed om te horen dat je wat aan de training hebt gehad. Ik hoop je in de toekomst bij ons terug te zien :). Groetjes, Martin van Tentamentrainingen
Ik ben zeer tevreden, in het uurtje is veel en duidelijk uitgelegd en ik heb er een goed gevoel over!
Hi! Ontzettend fijn om zo’n mooie review te ontvangen. Veel succes met je andere tentamens! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
good
Hi! I’m happy to hear that the training went so well. We will also pass this along to the teacher! Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
Ik vond de tentamentraining heel teleurstellend en niet in verhouding met de prijs die ik ervoor heb betaald. Te beginnen met de bundel: voel me nogal afgezet, omdat dit een document is waaruit niets copy-paste kan worden en daardoor niet makkelijk de zoekfunctie gebruikt kan worden. Bovendien, is de bundel verreweg van compleet. Artikelen kloppen niet, arresten zijn niet correct en voorgeschreven literatuur ontbreekt. De training is heel oppervlakkig. Er worden vrijwel geen stappenplannen of andere tips gegeven. Aan het terugkijken van alle hoorcolleges had je meer aan. Tot slot werd er weinig geoefend met oefenopgaven.
Hi! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback aan ons door te geven. We zullen jouw beoordeling meenemen bij onze evaluaties om de training te verbeteren! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik vind de training duidelijk en er word goed uitgelegd. Wel vind ik het erg snel gaan, ik kon niet goed meeschrijven wat ik lastig vond.
Hi! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback aan ons door te geven. Altijd fijn om zo’n mooie review te ontvangen en we zullen je tips zeker meenemen in de evaluatie van deze training! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Een tentamentraining bij tentamentrainingen was bij mij de bevestiging van dingen die ik ergens wel wist, maar die ik niet zo scherp voor ogen had. Het was dus wel echt een verheldering. Bij mij zaten de moeilijkheden voornamelijk in het laatste gedeelte van de stof. Door het iets lage tempo (misschien te weinig uren voor deze cursus beschikbaar) kwamen we daar bijna niet aan toe. Ik heb nu twee keer een tentamentraining gevolgd, de laatste keer voor de herkansing, maar ik hoopte nu op een andere manier van training dan voor de eerste kans van het tentamen. Helaas waren het dezelfde oefenvragen en slides.
Hi! Heel erg bedankt voor zo’n mooie review. We zullen je tips meenemen om het niveau van onze trainingen te blijven verbeteren! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Xx
Hi! I’m happy to hear that you liked our training! Good luck with your exams :) Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
Goed Basic Explanation of everything
Hi! Great to hear you enjoyed the training! We will also pass this along to the teacher :) Kind regards, Martin from TentamenTraininge
I had a pleasant experience as everything as scheduled well and a good understanding by the teacher was shown. Relevant materials were discussed.
Hi! Good to hear that you benefited so much from the training. Thank you for filling in the evaluation! Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
Ze legt goed uit.
Dit is de eerste keer dat ik een tentamentraining heb gevolgd. Ik vond het zeer duidelijk en ook zeer fijn dat het aan de hand van een tentamenbundel gegeven werd. De docent wist heel veel over het onderwerp af, beantwoorde de vragen van de leerlingen ook goed. Het is ook fijn dat je 3 dagen van 3 uur gewoon goed bezig bent met de stof.
Hi! Top dat je zo veel aan de training hebt gehad! Heel veel succes met studeren! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik had een positieve ervaring bij deze training maar ik ben beter gewend. Het boekje was niet juist op sommige vlakken en in compleet verder gaf de powerpoint weinig duidelijke vragen waar ook een duidelijk antwoord bij zat.
Hi! Super bedankt voor deze mooie review, we zullen ons best doen het niveau te blijven verbeteren. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Fijne uitleg en op een goede volgorde uitgelegd. Je gaat stapsgewijs door alle formules heen en krijgt de belangrijkste theorie uitgelegd met goede tip en tricks.
Hi! Fijn dat je zo tevreden bent over deze training! Heel erg bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Handige tentamentraining voor mijn tentamen, blij dat ik dit heb gedaan
Hi! Bedankt voor het invullen van de enquête. Ontzettend fijn om zo’n mooie review te ontvangen! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik vond de tentamentraining echt een fijne toevoeging op mijn voorbereiding voor het tentamen. Alle stof werd nog een keer duidelijk herhaald met als afsluiting steeds oefenvragen. Verder was de sfeer goed en kreeg iedereen voldoende de ruimte om vragen te stellen. Dit laatste vooral ook door middel van de whatsapp-groep.
Van te voren had ik het idee geen grip te hebben op de stof, dat gevoel is nu weg! Geiske legt duidelijk, rustig en overzichtelijk uit en herhaalt veel, waardoor je alle informatie goed tot je door kan laten dringen. En het wordt niet saai! Ook is er voldoende ruimte om al je vragen te stellen, ook al worden vragen soms meerdere keren gevraagd, het wordt rustig herhaald.
Hi! Goed om te horen dat je zo veel aan onze training hebt gehad. Succes met je tentamens :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
alles werd heel duidelijk en rustig uitgelegd, als je iets na 3 keer nog niet snapt is dat helemaal niet erg. de oefenvragen zijn ook heel handig en er worden ook veel ezelsbruggetjes en basisregels uitgelegd, die bij bijna alle onderwerpen wel van toepassing zijn
Hi! Bedankt voor deze super mooie review! We zullen dit ook zeker even aan de docent doorgeven! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Hele duidelijk uitleg, stap voor stap
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de training. We zullen dit ook zeker aan jouw docent doorgeven! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Veel moeite gehad met statistiek maar door de training is alles helder geworden en ga ik met een goed gevoel het tentamen maken!
Hi! Wat fijn dat de training zo goed beviel. Veel succes met je andere tentamens! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Fijne Tentamentraining gehad! Geiske geeft een warme en gezellige sfeer en hierdoor vliegen de uren voorbij. Het is fijn dat ze om alles denkt en snel reageert op onze vragen. Naast een paar kleine foutjes in de pokerpoints is het top!
Hi! Super dat je zoveel aan de training hebt gehad. Bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Geiske heeft mij enorm goed geholpen. Statistiek is voor mij altijd één groot abracadabra geweest.. Door Geiske heb ik meer inzicht in statistiek!
Hi! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze enquête in te vullen. Heel erg fijn om zo’n mooie review te ontvangen! Heel veel succes met je tentamens :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik vind Geiske heel fijn les geven. Ze legt alles duidelijk uit en beantwoord alle vragen duidelijk. Haar powerpoint is niet overladen met veel informatie, maar juist met weinig maar concrete teksten.
Dit vak was voor mij lastig om het overzicht in te bewaren. Emy heeft dit in 3 dagen goed gegeven.
Heel fijn om de stof nog eens aandachtig door te nemen, Emy legt goed uit aan de hand van voorbeelden, waardoor de stof beter te begrijpen is.