Nothing to complain about so far. Might need to take advantage of the warranty if I don’t pass my exam today and have another training for free. Hope that really is the case! :)
Hi! I’m happy to hear that you liked our training! Good luck with your exams :) Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
A lot of examples from practice included and a lot of space for questions. It was also good that we had space to practice our own presentation.
Hi! I’m glad to hear that the training went so well. Good luck with your other exams! Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
Professional and efficient
I enjoyed the teacher’s training session and I thought it’s nice that teachers are also expected to do these training to help them improve their skills.
Hi! Great to hear you enjoyed the training! We will also pass this along to the teacher :) Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
Yannick is a great tutor who plans his mistakes so other people will take note. It shows experience and instinctual teaching skills. Furthermore, he understands situations and teaches with us, not to us.
Hi! I’m glad to hear that you benefited so much from the training. Good luck with your exams :) Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
She was very helpful dan attentive in regards to all our questions.
De stof uit de college wordt normaal duidelijk uitgelegd.
Hi! Top dat je zo veel aan de training hebt gehad! Heel veel succes met studeren! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik heb zoals mijn korte zin zegt veel geleerd in de afgelopen training en daarbij ook veel kleine dingen die je snel over het hoofd zou zien als je zelf aan de slag gaat met statistiek. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee en ik merk dat ik een stuk zekerder het tentamen in ga dan zonder de training. Verder vond ik Geiske erg vriendelijk en je merkt dat ze ons echt graag wilde helpen!
Hi! Bedankt voor deze super mooie review! We zullen dit ook zeker even aan de docent doorgeven! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Er wordt stilgestaan bij veel verschillende onderwerpen, er worden slimme tips gedeeld voor instinkers die op het tentamen kunnen komen en er wordt geluisterd naar vragen voor extra informatie etc.
Hi! Fijn dat je zo tevreden bent over deze training! Heel erg bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Een erge fijne training! Alles wordt nog een keer duidelijk en overzichtelijk uitgelegd. Het zorgde voor mij dat ik het veel beter snapte.
Hi! Super fijn dat je zo tevreden bent over onze trainingen. Bedankt voor het invullen van de enquête :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Veel verschillende dingen in een rap tempo besproken. De docent weet veel, wat erg fijn werkt. Wel gaat het hierdoor soms wat rap, maar je kan altijd vragen stellen. Heel vriendelijk. Daarnaast biedt ze veel praktische oefeningen en tips.
Hi! Wat fijn dat de training zo goed beviel. Veel succes met je andere tentamens! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Geiske neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Ze legt het uit op een niveau dat je het meteen snapt. Ze voelt zich verantwoordelijk over de groep: ze wil dat iedereen meteen een voldoende haalt. Ze geeft met plezier les. Dat is te zien!
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de training. We zullen dit ook zeker aan jouw docent doorgeven! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik heb al meerdere malen statistiek bijles via Tentamentraining gevolgd, maar vond deze keer toch wel het fijnste. Er werd heel veel tijd besteed aan het rustig en duidelijk uitleggen met daarbij ook handige visualisaties!
Hi! Ontzettend fijn om zo’n mooie review te ontvangen. Veel succes met je andere tentamens! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
tijdens de tentamentraining is er veel gebruik gemaakt van kleuren om te laten zien waar je informatie kan vinden en waar je deze in moet vullen in de formule. De uitleg was duidelijk en ik heb het gevoel dat ik het beter snap als voorheen. Let wel op dat niet alle stof wordt behandeld, zelfstudie is nog steeds nodig.
Hi! Bedankt voor het invullen van de enquête. Ontzettend fijn om zo’n mooie review te ontvangen! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Hele fijne uitleg! Het is prettig dat je bij de PowerPoint onder het lesgeven nog stof toevoegd. De stof is bijpassend met de desbetreffende tentamenstof, dat is handig!
Hi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze docent! Bedankt voor het invullen van de enquête en ik wens je heel veel succes met je tentamen! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Mijn ervaring is goed, duidelijke voorbeelden, fijne structuur en overgangen en haar werkwijze is enorm goed en fijn!! Heel erg behulpzaam en aandachtig.
Hi! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze enquête in te vullen. Heel erg fijn om zo’n mooie review te ontvangen! Heel veel succes met je tentamens :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik vond de tentamentraining erg nuttig. De tentamenstof werd duidelijk en overzichtelijk uitgelegd. Ook had onze docent, Geiske, erg veel geduld en zag je dat ze er ook veel plezier in had om de les te geven. Overall, heel tevreden!!
Er duidelijk en rustige uitleg!!
Geiske gaat Door tot je het snapt en is bereid na de les nog vragen te beantwoorden! Morgen gaat ze nog (in haar vrije tijd) vragen uitwerken voor een ander onderwerp wat niet aan bod gekomen is! Ik vond de training super en heb meer vertrouwen in het maken van het tentamen. Statistiek is een heel lastig en onoverzichtelijk vak, met de hulp van Geiske is het nu toch gelukt om door de bomen het bos weer een beetje te zien!
Geiske snapt duidelijk wat je graag wil als student; je tentamen halen. Ze besteed aandacht aan iedereens vragen en ziet goed wat moeilijke onderwerpen zijn en wat meer aandacht nodig heeft.
Ik vond het een handige manier om alle stof weer even doorgenomen te hebben. Wel wordt er veel ingegaan op de formules en weinig op de theorie erachter naar mijn idee. Vind ik soms juist ook wel fijn. Overzicht is soms ook moeilijk. Gaat veel heen en weer
Hi! Super bedankt voor deze mooie review, we zullen ons best doen het niveau te blijven verbeteren. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Heb een training burgerlijk procesrecht bij Dania gevolgd. De training was lang genoeg. Het werd duidelijk uitgelegd met genoeg ruimte voor vragen en oefenmateriaal. Na nauwelijks iets te hebben gevolgd van het vak voelde me ik alsnog klaargestoomd voor het tentamen.
Hi! Top dat de training zo goed is bevallen. We zullen dit ook aan de docent doorgeven :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Alles is goed uitgelegd door de docent. Het zal me echt helpen bij het tentamen. Ik raad het zeker aan!
Hele lieve betrokken vrouw
Hi! Super dat je zoveel aan de training hebt gehad. Bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen