Erg duidelijke uitleg en ook fijn dat er veel herhaling in zat.
Hi! Top dat je zo veel aan de training hebt gehad! Heel veel succes met studeren! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
The trainer of this course really was able to convey the more difficult parts of this course.
Hi! I’m happy to hear that you liked our training! Good luck with your exams :) Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
De masterclass is 2 dagen voor het tentamen geannuleerd doordat er geen docent was, dat komt er onprofessioneel over. Ik zou hier dan ook geen betaalde training gaan volgen in de toekomst.
Hi! Vervelend om te horen dat je deze ervaring met ons hebt gehad. We proberen dit soort situaties uiteraard te voorkomen. Mijn oprechte excuses voor het ongemak. Groetjes, Martin van Tentamentrainingen
Het fijnste aan deze training vond ik dat er eindelijk weer overzicht was in mijn hoofd. De hoofdstukken waren logisch ingedeeld, de samenvatting was heel handig en alle Engelse termen waren vertaald. Ook was het heel fijn dat er ontzettend veel oefenvragen beschikbaar waren. Oefenvragen zijn voor mij echt de ultieme manier om te leren. De docent was ook heel duidelijk en geduldig. Ook het tempo was voor mij precies goed. Een nadeel vond ik wel dat er niet heel veel tijd was om oefenvragen samen te bespreken. De antwoorden heb ik wel, maar bij sommige lastigere vragen zou een uitwerking of uitleg heel handig zijn.
Hi! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze enquête in te vullen. Heel erg fijn om zo’n mooie review te ontvangen! Heel veel succes met je tentamens :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Great service and quick answers
Hi! I’m happy to hear that the training went so well. We will also pass this along to the teacher! Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
Gaby zit erg goed in de stof, ze vertelt rustig en geeft ruimte om vragen te stellen en discussies te voeren. Verder is ze stipt op tijd en een erg fijne docent die haar leerlingen probeert te betrekken dmv van vragen stellen.
Hi! Goed om te horen dat je zo veel aan onze training hebt gehad. Succes met je tentamens :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Leonie deed het goed, stelde ons vragen of we het snapten etc. Echter vond ik dat ze wat te snel door de stof heen ging en ze kan een beetje ratelen, waardoor ik (als snel afgeleid persoon) het snel niet meer kan volgen. Mijn tip zou zijn: de slides uitgebreider maken, tussendoor ons vragen te stellen om ons scherp te houden en niet te veel afwijken van de powerpoint.
Hi! Super bedankt voor deze review, we zullen ons best doen het niveau te blijven verbeteren. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Het was zeer leerzaam en het was leuk om een keer alles te horen in plaats van te lezen, waardoor ik sneller dingen beter begreep. Het was alleen wel vermoeiend, omdat het niet een makkelijk leerstof was en wij daar heel lang naar moesten luisteren.
Hi! Bedankt voor deze super mooie review! We zullen dit ook zeker even aan de docent doorgeven! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
de docent was erg enthousiast en legde de stof leuk en duidelijk uit. Hierdoor kwam er overzicht in de stof en kwamen de verbanden naar boven.
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de training. We zullen dit ook zeker aan jouw docent doorgeven! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Het was een hele duidelijke en interessante uitleg.
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze trainingen! Heel veel succes met je tentamens :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
GEISKE IS ECHT TOP!!! Haar manier van uitleggen maakt statistiek misschien toch wel leuk! Het blijft lastig maar door de tips en de manier van uitleggen, snap ik het stukken beter.
Hi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze docent! Bedankt voor het invullen van de enquête en ik wens je heel veel succes met je tentamen! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Geiske heeft het echt super helder en goed uitgelegd. Ik snap nu plots waar het over gaat en wat er van mij verwacht wordt. Ook vind ik het super dat ze zo goed voorbereid is, dat ze de ruimte geeft om vragen te stellen en dat ze ook goed en doordacht antwoord geeft. Ze verwerkt de antwoorden ook direct in wat ze verteld waardoor het een heel plaatje blijft en niet steeds onderbroken is. Ze legt het heel verhelderend uit met goed adequate voorbeelden. Ook geeft ze me een gevoel van vertrouwen, dat het allemaal wel goed gaat komen en dat ik ook wat vertrouwen in mijzelf krijg hierdoor. Ik vind het ook heel fijn dat ze met extra opdrachten en uitlegt komt en dat ze in de App-groep zo aanwezig is. Echt een fijne cursus.
Hi! Fijn dat je zo tevreden bent over deze training! Heel erg bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Stuk duidelijker uitgelegd dan de stof zelf en een goede docent
Hi! Wat fijn dat de training zo goed beviel. Veel succes met je andere tentamens! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik vond de training enorm verhelderend. De docent was enthousiast en legde de stof goed uit. Begin nu gemotiveerder en met meer vertrouwen aan de stof.
De student legde het duidelijk uit, maar was af en toe wat onduidelijk, maakte het niet helemaal concreet. Ook de bundel was duidelijk, maar hier stonden wel meerdere kleine foutjes in
Hi! Bedankt voor het invullen van de enquête. Ontzettend fijn om zo’n duidelijke review te ontvangen. We zullen jouw feedback meenemen in de evaluatie van de training. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
duidelijk dat er veel kennis is van de stof. hierdoor zijn vragen goed te beantwoorden en is de uitleg goed over te brengen. fijne training.
Jerien gaf mijn tentamen training. Hij luistert goed naar wat de studenten moeilijk vinden en willen oefenen. De training is overzichtelijk en duidelijk. Daarnaast reageert hij altijd snel op vragen buiten de training om. In de tentamenbundel zitten wel veel fouten die niet aangepast worden.
Hi! Super fijn dat je zo veel aan deze training hebt gehad, we zullen dit ook zeker doorgeven aan jouw docent! Succes met studeren :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik heb de eerste training voor Mathematics ook gevolgd, alleen kwam de stof net niet goed genoeg binnen. Nu heb ik een andere begeleider aangewezen gekregen, Jerien en dat klikt echt meteen. De stof komt beter binnen nu en hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen voor de herkansing. Ik denk dat het iets persoonlijks is, maar de lessen van Jerien zou ik zeker aanraden!
Hi! Top dat de training zo goed is bevallen. We zullen dit ook aan de docent doorgeven :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik vond de herkansing training een stuk duidelijker en werd goed mee gedacht. Toch gaat de training soms wat snel.
Hi! Super dat je zoveel aan de training hebt gehad. Bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Voordat deze training begon had ik hoge verwachtingen, omdat ik vorig jaar mijn herkansing statistiek door de training van 2.2 met een 8 gehaald heb! Ik was alleen een beetje bang voor het aantal van 50 mensen, dat de training qua kwaliteit wat minder zou zijn. Dit viel me alles mee. Behalve dat het soms een beetje snel ging en ik veel aan het schakelen was tussen veel vragen in de chat en de slides vond ik het prima gaan. Ik ben alleen bang dat de training niet alles gedekt heeft wat we in de cursus moeten weten, zoals de contrasten van de ANCOVA zijn niet behandeld, en nog wat kleine dingetjes. Tentamenbundel bevatte niet alles wat je in de cursus moet weten, zoals assumpties missen en ik vond bij de ANOVAS veel minder voorbeelden terug. Ook jammer dat er weinig check vragen tijdens de cursus aan bod kwamen tussendoor, daar leer je namelijk veel van. Verder denk ik dat de meest cruciale dingen wel zijn behandeld, dus daar ben ik heel blij mee. Geiske is duidelijk, vriendelijk en haar sheets aanpassen tijdens de uitleg werkte heel goed. Ik vond het super goed dat we na de les nog langer mochten blijven voor vragen en dat we in de whatsapp ook nog vragen mogen stellen, die service vind ik enorm fijn. Dank daarvoor, ik ga voor de voldoende!
Hi! Super fijn dat je zo tevreden bent over onze trainingen. Bedankt voor het invullen van de enquête :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Geiske maakt veel stof visueel met goede voorbeelden.
Hi! Bedankt voor het invullen van de enquête. Ontzettend fijn om zo’n mooie review te ontvangen! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Tijdens het blok had ik geen idee wat ik nou eigenlijk aan het doen was. Door de training heb ik een duidelijk beeld gekregen van de verschillende analyses, hoe ik deze kan interpreteren en berekeningen kan maken. De training heeft mij meer vertrouwen gegeven in mijn eigen kunnen! Daarnaast was Geiske erg betrokken, gaf altijd antwoord op de vragen in de whatsapp groep, zelfs tot ‘s avonds laat!
It was a nice overview of the subjects, it could be a bit more detailed because in our tutorials we went over a lot of in-depth stuff, but Karima helped us out with everything even if it wasn't on the summary. The courses could be on different dates though, preferably a bit closer to the exam.
Hi! Good to hear that you benefited so much from the training. Thank you for filling in the evaluation! Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
De training was goed opgezet en voorbereid door Robin. Robin is zeer kundig, vriendelijk en geduldig. Hij legt iets net zo lang uit (op verschillende manieren) totdat je het begrijpt. Ook stelt hij tussendoor steeds vragen waardoor het echt interactief is en je kennis wordt getoetst.
Hi! Ontzettend fijn om zo’n mooie review te ontvangen. Veel succes met je andere tentamens! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen